Oh, there goes a butterfly! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh, there goes a butterfly!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oh, there goes a butterfly! Dcb702r-5e0d288b-85a9-40ea-94b5-11b21c056d44.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMjgzNmNiLTU4OTMtNGE2Yy1iMTU2LTVhODlkOTRmYzcyMVwvZGNiNzAyci01ZTBkMjg4Yi04NWE5LTQwZWEtOTRiNS0xMWIyMWMwNTZkNDQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Lyra
172
Actief
I fell for you like an apricot from a tree
Hard, but I was ready for it

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Apricotpaw
BerichtOnderwerp: Oh, there goes a butterfly!   Oh, there goes a butterfly! Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 19:55


Oh, there goes a butterfly! Postimg

De zon stond hoog aan de hemel. De stenen ondergrond was al in zoverre opgewarmd dat de witte poes haar pootkussentjes eraan begon te branden. Voorzichtig zette ze nog een stap, maar tevergeefs. In razendsnel reflex trok ze haar pootje terug en deed een sprong opzij als reactie op de pijnscheut. Was ze nu maar in de clan cavern gebleven.. Haar pootjes zochten naar een zachtere ondergrond. Haastig liep de apprentice met kleine sprongetjes naar een stukje gras vlakbij een van de grote poelen die hier op de berg te vinden waren. Haar blik viel op het water, waarna ze haar eigen spiegelbeeld kon aankijken. Apricot was rustig voor haar doen, ze was moe door de warmte. Deze meegebracht door Greenleaf, maakte alles een stukje oncomfortabeler; slapen, eten, spelen. Alle activiteiten die ze beging gingen nu gepaard met een laagje zweet in haar vacht. Haar oortje bewoog zich naar achter bij het horen van zacht, vaag klapperend geluid in de verte. Ze schrok even, maar ontdekte toen de vlinder die vlak voor haar neus voorbij vloog. Dat zal de boosdoener van het geluid wel zijn geweest. Gefascineerd focuste ze haar blik op de vlinder die plaats had genomen op een plantje voor de poes haar pootjes. "Nee, niet gaan!" kraamde de apprentice toen de vlinder zich weer met de wind liet meegaan. Zonder erbij na te denken begon Apricot achter het insectje aan te rennen, harder en harder. Met haar blik nog gericht op de vlinder, verscheen er plots een donkere vlek in haar ooghoek. Bats! Daar lag ze, ruw geremd door een obstakel op haar weg. De witte poes keek op, wanneer haar ogen die van een andere kat kruisten. "S..S..Sorry.." De woorden verlieten haar mond maar moeizaam. Vlug stond Apricot op en probeerde zich te verpakken, maar de schaamte stond in haar ogen gebrand. "Heb ik je pijn gedaan?"
First post ∙ Panthergrowl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh, there goes a butterfly!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: