Put on a show 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Put on a show

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leo
Member
Rebecca / Lion
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♚25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Leo
BerichtOnderwerp: Put on a show   Put on a show Icon_minitimeza 16 sep 2017 - 16:20


Het was een rustige dag. Geen harde wind, geen harde regen. Gewoon wat kou en een zon dat door de wolken heen scheen. Op zulke dagen was het buiten natuurlijk erg druk. Kittypets lagen op schutting te roddelen met elkaar en soms zag hij nog honden heen en weer rennen. Gelukkig dachten de twolegs ook hetzelfde over het weer. En al snel deden ze de deur open voor de rode kater. Waardoor Leo meteen naar buiten liep en de schutting op sprong. Zijn staart zwiepte even heen en weer toen hij de kittypet van de buren zag. Een arrogante kattin. Een witte vacht, kleiner dan hem, en toch was het haar gelukt hem een paar verwondingen te geven. Iets dat Leo dus nooit zou vergeten. Dat was een beschamende situatie. Maar hij was dus geen echte vechtersbaas. En de poes was ooit een rogue geweest, dat had hij iemand horen zeggen. Ja, de twee waren dus geen beste vrienden. Maar toch besloot hij maar geen ruzie meer te zoeken. Al sprong hij snel weg toen de kattin een laag en dreigend gemiauw liet horen. Hij deed maar niks en sprong snel van de schutting af. She-cats, ugh. Daarom viel hij liever op katers.

+Tags Brat


you’re happier
Put on a show XmRtMNt
aren’t you?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
Put on a show QIq5yq0
Sans
4390
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Put on a show   Put on a show Icon_minitimeza 16 sep 2017 - 16:38

Waarom was ze hier? het zien van die vieze kittypets maakte haar mood alleen maar erger dan dat het al was. En dat zij was, want ze was altijd in een slechte bui. De poes gleed met haar cyan blauwe ogen over de schuttingen waar de luie beesten lagen- met geen probleem in de wereld. Ja hun hadden een luizen leven, met hun Two-legs die voor hun zorgde. De rode poes liep veder langs de schuttingen, ze voelde ogen in haar vacht brandde- wat gevolgd werd door zacht gefluister. Toen er opeens een kat voor haar belandde deed de poes snel een paar stappen achter uit, verdomme ze had hem helemaal niet gezien. 'Kijk eens uit wil je' siste ze met een lage stem, terwijl de kater strak aankeek.

beetje flut


Put on a show I9uRTKg
Put on a show E5iDsATPut on a show Rp0GRm4
Put on a show M6dBmokPut on a show P9FWn2hPut on a show Werc8l1Put on a show VuEo3SAPut on a show KNsJHCPPut on a show VfHqzI3Put on a show X8AohiMPut on a show 1HGShg5Put on a show C8xyjfhPut on a show PK3XhZKPut on a show Jq1QmzyPut on a show BXVJzhjPut on a show MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Put on a show
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: