No one can fight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No one can fight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Volebush
Member
No one can fight  OhKhXbf
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Volebush
BerichtOnderwerp: No one can fight    No one can fight  Icon_minitimewo 3 jan 2018 - 22:44

• “If you've lost, you've lost.”  •

Het was een mooie dag. De zon scheen door de bomen heen rond de Cave. Een volledig witte kater rekte zijn poten. Hij kreunde zachtjes en gaapte een rij tanden bloot. Ze waren niet vlijmscherp, eerder bot, maar bijten kon hij zeker wel. Feitelijk was hij een best goede vechter. Zeker niet de beste van het woud, maar misschien kon hij zichzelf wel vergelijken met die van Thunderclan. Wat niet moeilijk was, er waren maar weinig “actieve” warriors. Nu hij geen young warrior meer was zag hij het pas. Al de luie konten, wat niet erg hielp want hij wou zelf helemaal niet opgroeien. Volebush eindigde zijn geeuw met wat gesmak en tanden die op een klapperden. Hij opende zijn lichte, gouden ogen die nu vol tranen zaten. Geeuwen was toch zo vermoeiend. Denkend aan het woord gaapte hij weer. Pfff. Wat was het leven hard. De jonge kater schudde zijn krullende vacht uit en begon te draven. Naar waar wist hij niet, dat was altijd een raadsel. Jagen ging hij niet echt doen, daar was hij niet goed in en daarbij, als hij een muisje tegenkwam zou hij die wel vangen. Het was ook winter, dus zijn verwachtingen stonden niet erg hoog. Wel dat hij iemand anders zou tegenkomen, want de bergen waren de laatste tijd wat overbevolkt. Zeker wanneer katten maar steeds kittens maken. Volebush schudde zijn kop.

Neen, dat had hij al verwacht. Een heel eind gelopen en geen enkele prooigeur tegengekomen. Misschien een dunne duif opgeschrikt, maar dat ging hij maar niet vermelden. Nu liep hij naar een waterpoel. Hij was hier nog nooit geweest. Waarom? Zijn poten hadden hem er gewoon nog nooit gebracht. De roze pootkussentjes raakten het water. Hij liet zijn kop zakken en likte wat van het heldere water op. Brrrr… Hij zette zijn vacht op bij de kou.

+ Mudpuddle
Volebush
Use your little grey cells mon ami
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


v o l e b u s h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mudpuddle
StarClan
No one can fight  Tenor
Daniëlle
257
Actief
Be proud of all the scars, they make you who you are

CAT'S PROFILE
Age: Forever young, I want to be forever young (32 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mudpuddle
BerichtOnderwerp: Re: No one can fight    No one can fight  Icon_minitimedo 4 jan 2018 - 16:06

Het was uitgestorven op de vlakte. Tenminste, zo ver ze kon zien; de vlaktes leken wel eindeloos door te gaan. De bruine kattin was nog nooit helemaal naar het einde gelopen, maar wilde het vandaag wel doen. Grenzen verleggen, zowel letterlijk als figuurlijk. Zonder dat ze het gemerkt had was ze alweer over de helft van de vlakte heen. Opeens viel haar iets op. Iets wits. Ze snoof de lucht op. Een ThunderClan kat. Een die ze niet kende. Ze rende zo snel als ze kon naar de kat toe. Zelf kwam ze hier vaak om van de drukte in de clan cavern te ontsnappen. Eventjes rust. Zou de Thunderclanner daarom ook hier zijn? Zodra ze op een paar meter afstand van de kat stond, remde ze af. 'Hey.'  mauwde ze rustig; ze wilde hem niet afschrikken. Toen ze wat beter naar hem keek zag ze dat de kater jonger dan haar was. Niet dat dat erg was ofzo, maar toch was ze blij dat hij niet ouder dan haar was.


Be proud of all the scars, they make you who you are
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Volebush
Member
No one can fight  OhKhXbf
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Volebush
BerichtOnderwerp: Re: No one can fight    No one can fight  Icon_minitimema 15 jan 2018 - 21:19

• “If you've lost, you've lost.”  •
Het ene moment zat hij op zijn dooie gemakje te drinken en het ander werd hij helemaal nat gespetterd door een bevallige kattin die besloot om door het water op hem af te racen. Waarschijnlijk wou ze over het dunne ijs, maar omdat ze pas afremde toen ze voor zijn neus stond kon hij al wel raden van welke clan ze kwam. "Oh hallo daar, jij bent van Riverclan zekers?" Hij grijnsde zijn witte tanden bloot, het was een grap natuurlijk.

Volebush
Use your little grey cells mon ami
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


v o l e b u s h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No one can fight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: