Angels be calling 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Angels be calling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brimpaw
Member
Angels be calling Ezgif-10
-
56
Actief
improvise, adapt, overcome

CAT'S PROFILE
Age: Fifteen moons ♔
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Brimpaw
BerichtOnderwerp: Angels be calling   Angels be calling Icon_minitimewo 10 jan 2018 - 5:47

Terwijl de slanke kattin opgekruld aan de waterkant van het meertje lag, zag ze de kleine lichtjes verschijnen in het water. Sinds het moment dat haar mentor, Butterpact, het over de Starpools had gehad en ze er een keertje langs waren geweest had Slow maar een wens op dit moment en dat was het meer zien in het hulst van de nacht. Het was een tamelijk warme avond als je kijkt naar het feit dat het letterlijk hartje Leafbare was. Een klein briesje waaide over de glooiende licht besneeuwde grond, maar haar nu lange flamepoint vacht beschermde haar goed tegen de kou. Haar grote blauwe ogen weerspiegelde het aanblik van de honderden sterretjes die aan de lucht waren verschenen. Een geluid van verrukking verliet haar lippen, en ze bewoog haar kop zodat ze gevaarlijk boven het ondiepe water hing, maar zo wel beter alle lichtjes kon zien.

♡ coyote first en dan openShe was up and down
From fire and brimstone to smoke and ashes
Brimstone
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
Angels be calling Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1199
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Angels be calling   Angels be calling Icon_minitimevr 12 jan 2018 - 19:05


Al sinds ze de starpools had gezien was ze vastbesloten geweest om dat gebied is een keer te bezoeken wanneer het donker was. Ze had net haar avondhap op, en gezien het vandaag een iets minder koude dag was geweest, vond ze dit het geschikte moment. Co was zonder enige toestemming naar buiten gebanjerd, en gelukkig had niemand haar tegengehouden. Coyote kon immers nogal kwaad worden als ze haar zin niet kreeg, hoewel ze over het algemeen een redelijk vrolijk type was. Nou ja vrolijk, vooral druk.

Toen Coyote al bijna bij de starpools was, rook ze een geur die haar al te bekend was. Kennelijk had haar zusje zich ook voorgenomen om deze plaats te bezoeken. Nou, wat een toeval dat zij hier ook was! Co kreeg een sluw grijnsje op haar gezicht toen er een idee in haar opkwam. Op een drafje vervolgde ze haar pad, totdat ze de starpools al kon zien. Ze opende haar bek een beetje zodat ze de geur van Slowpaw kon oppikken, en stopte abrupt. Ze dook ineen, en keek zoekend om zich heen. De geur van Slowpaw kwam van links, dus haar kop was ook naar links gedraaid. Dit moest en zou perfect worden, want anders zou Coyo huilen. Grapje, maar ze zou het in ieder geval niet erg leuk vinden. Daar! Een bekend figuur zat vlak bij een van de poelen, kennelijk naar de sterrren aan het kijken. Nou, dat kwam nog eens goed uit. Om meteen maar haar sluiptechniek te oefenen, sloop ze zo stil als ze kon naar haar zusje toe. Dat duurde echter wel een tijdje, en Co werd steeds verveelder en verveelder. Zo lang achter elkaar sluipen was saai en vermoeiend, zeg! Maar ze moest nog eventjes volhouden. Ze was er al bijna. Toen ze vlak achter haar zusje stond, stopte ze, en wachtte op het juiste moment. Helaas voor haar ging er op dat moment een vogel in de verste verte zijn of haar zang zingen. Omdat Coyotepaw zelf heeeel gefocust was, slaakte ze verschrikt een gil, en sprong zowat een meter in de lucht. Hé verdorie, haar plan was mislukt!


Angels be calling Coyote12
“she looks as if she’s blowing a kiss at me,
and suddenly the sky is a scissor sitting on the floor with a tambourine,
crushing up a bundle of love”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brimpaw
Member
Angels be calling Ezgif-10
-
56
Actief
improvise, adapt, overcome

CAT'S PROFILE
Age: Fifteen moons ♔
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Brimpaw
BerichtOnderwerp: Re: Angels be calling   Angels be calling Icon_minitimeza 27 jan 2018 - 5:00

Er was een reden voor het feit dat de jonge poes het minste met de eerstgeborene van het nest kon opschieten van al haar zusjes, dat was omdat de twee zoveel poezen in zoveel elkaars tegenpolen waren. Waar Slow rustig en altijd braafjes deed wat er van haar werd verwacht, was Coyote een spontane heethoofd die te snel de regels brak en rondhuppelde als een konijn naar Starclan knows where. Haar heldere blauwe ogen waren verrukt op het aanzicht voor haar neus gericht, genietend van de stilte en de schoonheid. Maar natuurlijk moest dat moment weer verpest worden door Coyote. In de verte begon een vogel haar lied te zingen, maar dit werd luid overstemd door een harde gil recht achter haar. "Waah!" Slow's ogen verwijden in een verwilderde manier, terwijl ze van schrik haar balans kwijt raakte en heel on-elegant het gelukkig nogal ondiepe water in pleurde. Een seconde later schoot ze rillend het water uit, en keek ze boos naar de bron van het het harde geluid. "Coyote!" Gilde de flamepoint, woedend en verbaasd op het zelfde moment.
She was up and down
From fire and brimstone to smoke and ashes
Brimstone
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Angels be calling
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: