Baby, it’s cold outside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Baby, it’s cold outside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icecream
Catministrator
Baby, it’s cold outside BVaqYmVp_o
Julia
355
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Baby, it’s cold outside   Baby, it’s cold outside Icon_minitimedo 25 jan 2018 - 20:56

Het was ijzig koud in de bergen. Gelukkig voor de jonge kater had hij een warme pluizige vacht. Die hield de kou tenminste een beetje buiten. Het hielp alleen niet voor zijn pootkussentjes die bevroren op de rotsige ondergrond. Hij moest dus maar blijven lopen, want door de beweging, hield hij er wat gevoel in. Toch kon hij het niet laten om stil te staan toen hij bij het grote meer aankwam. Zijn lichtblauwe ogen werden groot terwijl hij verwonderd over het glanzende oppervlak keek. Starpools was bevroren en glansde in het daglicht. Voorzichtig zette hij zijn poot erop, maar trok die ook snel weer terug. Dat ijs was nog kouder dan de rotsen. Brrrr…

[First Mistypaw]


Baby, it’s cold outside Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistypaw,
Member
Baby, it’s cold outside KwLiDXa
❦ hannah
64
Actief
i'm running with the wolves tonight

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mistypaw,
BerichtOnderwerp: Re: Baby, it’s cold outside   Baby, it’s cold outside Icon_minitimeza 27 jan 2018 - 11:01

i wish that i could wake up with
a  m  n  e  s  i  a

De kattin was ondertussen rond aan het kijken op enkele tekens van prooi. Sinds ze eindelijk wat basis van het jagen had geleerd leek ze volle motivatie te hebben om iets te vangen in zo'n koud weer. Laat staan op een gebied dat zij helemaal niet kende.
Maar dat verpestte haar vastberadenheid niet. Al zat ze in het diepste van Leafbare, niets zou haar kunnen tegenhouden van een muisje of twee. Zelfs als ze nog pas begonnen was met haar trainingen.
Haar poten hadden haar naar de Starpools gebracht. Zie je? Ze wist de namen van de plekken al! Ze wist ook dat de Starpools vernoemd was omdat je de reflectie van de sterren kon zien. Zijzelf wist niet wie het verteld had, maar ze had het ergens in de cavern gehoord.
Haar oren spitsten naar voren toen ze een crèmekleurige vacht herkende. Was dat niet Icepaw? De zoon van Creamyfrost, ze had wel haar vader over Creamyfrost horen praten. Maar ze had de kater nooit echt leren kennen, helaas. En met Icepaw en Firepaw praatte ze ook niet vaak. Met iedereen, eigenlijk. Ze was een verlegen type, ondanks haar levendige personaliteit.
"Ben je ook hier om te jagen?" Vroeg ze opeens, zonder hem te begroeten. Het was een nogal domme vraag, want iedereen kon zien dat je in zulk koud weer amper een waterrat tussen je klauwen kon krijgen. En ze moest ergens een gesprek beginnen. Hem negeren klonk gemeen en een simpele 'hallo' was niet haar ding.

VON [Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.][Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


Don't be afraid to go into the mist.
Baby, it’s cold outside OvOEDA6
Be excited because you don't know where you will end up


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Baby, it’s cold outside BVaqYmVp_o
Julia
355
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Baby, it’s cold outside   Baby, it’s cold outside Icon_minitimedi 30 jan 2018 - 15:32

De gure wind blies zijn kant op en nam daarmee ook de geur van Mistypaw mee. De blik in zijn lichtblauwe ogen richtte zich achter hem, naar de kattin. Een vriendelijk, maar ook iets wat verlegen glimlachje verscheen om zijn lippen. Ze bestookte hem meteen met een vraag, maar dat vond hij niet erg. Dan viel er tenminste niet meteen een stilte, want die wist hij altijd maar moeilijk op te vullen. Bij zijn familie vond hij het makkelijk om te praten en vragen te stellen, maar als een kat iets verder bij hem vandaan stond vond hij dat lastig. Bang om iemand te kwetsen. Hij schudde zijn kop en keek weer naar Starpools. “Om eerlijk te zijn was ik hier gewoon wat aan het rondkijken. Het is helemaal bevroren.” Hij knikte naar het meer. “Wil je meedoen? Ik wil kijken of je er op kunt staan.” Miauwde hij vervolgens iets wat voorzichtig. Dat kon hij wel vragen toch?


Baby, it’s cold outside Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Baby, it’s cold outside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: