Reflected light [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Reflected light [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Slate
Member
Reflected light [open] R4mQFf
Marieke
4993
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Slate
BerichtOnderwerp: Reflected light [open]   Reflected light [open] Icon_minitimewo 31 jan 2018 - 21:39

Fisheye liep langzaam door het met sneeuw bedekte landschap bij de Starpools. Ze mocht nu dan wel een dikke wintervacht hebben, maar het was nog steeds behoorlijk koud hier. Constant in de Clan Cave blijven, omdat dat mogelijk de verstandigste manier van omgaan met deze extreme leafbare was, begon saai te worden, en deed haar teveel denken aan haar "oude zelf". Vandaar dat ze besloten had om een wandeling te gaan maken. Bij iedere pas die ze zette probeerde ze op te letten dat ze niet per ongeluk op een bevroren poel stapte, aangezien ze het ijs niet vertrouwde. Het licht van de zon die hoog aan de hemel stond reflecteerde op de sneeuw en de ijzige oppervlaktes van de bevroren waterpoelen. Het zou waarschijnlijk best een mooi gezicht geweest zijn als de lichtreflectie niet zo verblindend was voor het zicht van de ThunderClanner. Ze draaide haar kop in een andere richting in de hoop om de felle reflectie even niet te hoeven zien. Vervolgens besloot ze om in een andere richting te lopen dan waar de zon scheen, zodat ze verder kon met haar wandeling en niet per-se dat felle zonlicht hoefde te zien.

Ze kwam aan bij één van de waterpoelen, waarvan het oppervlakte bedekt was met een laag ijs. Fisheye bekeek de poel, of wat er momenteel van over was. Het ijzige oppervlakte werkte niet zo weerspiegelend als dat de waterpoel eronder waarschijnlijk gedaan zou hebben, en Fisheye was hier dankbaar voor. De bruin-witte tabby stond daar voor best een tijd, haar blik gericht op het ijs terwijl ze nadacht over hoe de katten van die, wat was het woord ook alweer... Tribe? Ja, Tribe. Die Tribe die in dit gebied woonde seizoenen zoals deze extreme leafbare konden doorkomen... Fisheye had nog niet echt veel aandacht besteed aan de Tribe, al kwam dat ook omdat ze nog niet echt een Tribekat gesproken had. Als ze ooit een Tribekat zou ontmoeten, zou deze zich waarschijnlijk afvragen wat er met haar oog gebeurd was, maar dat zou waarschijnlijk zo'n beetje iedere kat doen... Hoewel dit soort vragen niet ongewoon waren voor Fisheye vond ze het altijd moeilijk om erover te praten.

Fisheye controleerde de lucht op geuren van andere katten, of mogelijke gevaren. Ze merkte een geur op, een kattengeur, maar kon niet ontcijferen bij welke kat deze geur hoorde, of hoe recent deze geur was...
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
[ 396 Words ] [ OPEN ]


Reflected light [open] RUJgfY

stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Reflected light [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: