The song of winter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The song of winter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chazar
Member
The song of winter  34j9e6e
Jara
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Chazar
BerichtOnderwerp: The song of winter    The song of winter  Icon_minitimezo 4 maa 2018 - 20:10


CHAZAR
Voorzichtig werd één voet op de bevroren ondergrond gezet. De kou drong vrijwel direct zijn kussentjes in en met een rilling werden ook zijn andere poten op de witkleurige grond gezet. Met dit weer verliet de kater zijn holletje alleen als het echt noodzakelijk was. Hoewel hij een dikke vacht had, was hij een echt warm weer dier en kon voor hem de zon niet snel genoeg terug komen. Leafbare was zeker niet Chazar zijn tijd van het jaar.
Met samengeknepen ogen liep hij door de koude heen. De wind sneed langs zijn kale neus en zijn vacht werd ruig heen en weer geduwd. Op dit soort momenten miste Chazar zijn warme paleisje wel. Maar hij had geen spijt van zijn keuze om weg te gaan bij zijn twoleg. Ze had hem verraden, gaf aandacht aan andere katten en had hem uit zijn paleis gehaald. Deze gedachtens lieten de kater zijn ogen nog iets vernauwen, tot een punt waarop hij bijna niks meer zag. Niet dat hij al zo'n goed zicht had, het was donker en grauw buiten en enkel de wind bracht geluid met zich mee. De meeste dieren sliepen momenteel, maar met dit weer vond Chazar het prettiger om net voordat de maan hoog zou staan, er op uit te gaan. Hij had nog een kleine voorraad aan prooi in zijn hol, dus hoefde gelukkig niet te jagen. Echter moest hij wel een stukje lopen om te kunnen drinken.

Zodra hij de waterpoel bereikt had, keken zijn lichte ogen naar een flink stuk wit landschap. Geen water, maar koud wit spul dat op de plaats van het water gekomen was. Chagerijnig zette Chaz zijn passen voort om het van dichtbij te bekijken, maar hoe dichter hij bij het witte spul kwam, hoe duidelijker het hem werd dat hij hier geen water kon vinden. Nieuwgierig drukte hij zijn neus tegen de kou aan, vertelde zijn reuk hem dat het water hier nog wel moest zijn. Vanwege zijn eerdere leven als Kittypet was Chaz nooit echt in aanraking gekomen met ijs en wist hij dus ook niet wat hij er mee zou moeten. In het midde van de poel was het water nog niet bevroren en na er kort naar gekeken te hebben, zette hij één poot op het ijs. Wantrouwig vanwege het koude en gladde spul, zette hij zijn poot terug langs zijn andere. Hij besloot om links langs de poel te lopen, nadekend over een manier hoe hij bij het water kon komen.

{& eerste post Razor}


I'll reach inside just to find my heart is beating
:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member
The song of winter  DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Razor
BerichtOnderwerp: Re: The song of winter    The song of winter  Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 18:22

Koud. Alle dagen, alle nachten en eigenlijk alles in haar leven leek koud aan te voelen. Haar vader, de kat waar ze voor leefde, de kat waar ze voor wilde sterven en de kat waarvoor ze twaalf hondentanden had willen halen, was dood. En er was niemand bij wie ze terechtkon met haar verdriet. Shark had de leiding over de Elite genomen alsof het niets was, haar broers zonderden zich af en eigenlijk was haar leven gewoon weer verder gegaan alsof de belangrijkste kat uit haar leven niet zomaar was weggerukt. Ze had geen idee wat ze moest doen, had geen idee hoe het nu verder moest gaan. Haar vader had waarschijnlijk gewild dat ze door zou gaan met haar leven en dat ze een goede training zou doen, maar ze had zo graag gewild dat hij haar zou trainen en niet iemand anders. Ze was niet ontevreden met Shark’s keuze, maar ze had het graag anders gezien. Ze nam aan dat Fortuna en Shark dat ook wel zouden begrijpen. Als Shark vroeg hoe het met haar was, vertelde ze hem maar de halve waarheid. Haar vader had haar geleerd dat je je gevoelens altijd voor iedereen af moest schermen, ook voor diegenen waar je van hield. Ze hield van haar broers en ze hield van Shark, maar ze dacht niet dat ze haar innerlijke verdriet met hun kon delen. Ze dacht trouwens ook niet dat Shark het zou begrijpen. Hij was beste vrienden geweest met haar vader, maar toch was dat anders dan als je familie van hem was geweest. Ze had zo veel meer willen doen dan één keer dankzij haar smeekbede uit het camp mogen gaan. Maar ze had ergens toch wel een bepaald doel voor ogen. Ze zou nog steeds die twaalf hondentanden binnenhalen. Ze zou nog steeds haar doel nastreven om in de pootsporen van haar vader te treden. Er was echter één wijziging in haar plan: ze zou wraak nemen op ThunderClan. Wraak voor wat ze gedaan hadden. Ze zou elke ThunderClanner vermoorden, al was dat het laatste wat ze deed. Ze zou trainen en ze zou harteloos worden, net zo harteloos als zij. Razor keek op toen ze pootstappen hoorde en merkte nu pas dat ze was afgedwaald naar het rogue territory. Ze zag een tom die veel ouder was dan haar en even schoot er twijfel door haar heen, maar toen besefte ze zich dat het haar niets meer uitmaakte of ze vandaag zou sterven of dat ze zou blijven leven. Zonder haar vader was haar leven toch niets meer waard.


OOC: Sorry voor de belachelijk late reactie!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The song of winter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: