Expedition Patrol [New area] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Expedition Patrol [New area]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Expedition Patrol [New area] Stallion
Rebecca
3165
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimezo 29 apr 2018 - 15:17Kort na ontdekking van het nieuwe gebied en het ontvangen van de opdracht van Oceanbreeze liep hij naar de Warriors den en stak hij zijn kop naar binnen. "Silverdew, Shatteredice en Burningbreath! We gaan op patrouille naar een nieuw gebied. Ik zie jullie zo bij de uitgang" miauwde hij. Na dit gezegd te hebben liep hij naar de Apprentice Den toe om Lightpaw te wekken. Het was tijd dat die mee op Patrouille ging. "Lightpaw? We gaan op expeditie. Ik verwacht je zo bij de uitgang van het kamp". Hij draaide zich om en liep naar de uitgang van het kamp. Ze zouden op expeditie gaan en op jacht. De kater voelde zich trots dat Oceanbreeze hem deze taak had toevertrouwd.

The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
Expedition Patrol [New area] Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member
Expedition Patrol [New area] SelfishColdBarnowl-max-1mb
~ Moo Moo
296
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimezo 29 apr 2018 - 15:27


De kattin zat rustig te doezelen in de warrior den, wanneer ze de stem van Stallionheart hoorde. "Silverdew, Shatteredice en Burningbreath! We gaan op patrouille naar een nieuw gebied. Ik zie jullie zo bij de uitgang" Als antwoord gaapte Silverdew even, waarna ze voorzichtig de den uitkroop om niemand anders te storen. Buiten rekte ze zich even goed uit, voor ze naar de uitgang liep. De torby, Silver ging er vanuit dat hij de patrouille ging leiden, kwam net aanlopen."Goedemorgen" Dit was Silverdews eerste patrouille als warrior, en de eerste in dit gebied, waardoor ze behoorlijk opgewekt was. Het was een mooie kans op meer van haar eigen gebied te zien. "Al enig idee waar we heen gaan?"


Expedition Patrol [New area] SmkxnBL

Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Expedition Patrol [New area] Untitl10
M (again)
397
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 47 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimezo 29 apr 2018 - 22:20

De kleinere kattin had zich opgekruld in haar nest en waste haar dikke pluizige vacht. De zon was pas net over de horizon gekropen waardoor ze nog tijd had om haar zelf een wasbeurt te geven. Gisteravond was ze te druk geweest met jagen dus nam ze nu de gelegenheid om voor haar zelf te zorgen. Nadat ze haar vacht weer schoon en nestjes had zag ze een bekende kop naar binnen steken. Nieuwsgierig spitste ze haar oortjes toen ze Stallionheart bekende snoet zag. Ze glimlachte. Elke keer als ze de tom zag kreeg ze een warm gevoel in haar buik. "Silverdew, Shatteredice en Burningbreath! We gaan op patrouille naar een nieuw gebied. Ik zie jullie zo bij de uitgang" Shatteredice stond meteen op: haar poten jeukend om wat te doen. Ze gaf der zelf nog een paar stevige likken over haar borst voor ze de tom de den uitvolgde en naast hem ging zitten bij de kamp uitgang. Ze drukte haar wit met rode vacht tegen de zijne en keek hem even met haar hemelse blauwe ogen warm aan terwijl ze wachtte op de rest.


Expedition Patrol [New area] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Expedition Patrol [New area] IbbuWxb
Ghost
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Burningbreath
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimema 30 apr 2018 - 19:45

Ze wilde niet gaan; konden ze niet iemand anders kiezen? Ach ja veel zeuren kon ze niet; ze had er immers zelf mee ingestemd. Dus ze moest wel; plus het zou vast wel leuk zijn. En met die gedachtes bewoog de kattin zich langzaam uit haar nest- ze sliep nu wel vaker buiten. Echter Vandaag niet; toevallig. De poes liep naar de uitgang van het kamp waar zoals Stallion zei. En trof al wat katten aan; ze was zo te zien een van de laatste. Vriendelijke knikte ze naar de mede warrior's die ze wel kende maar niet echt vaak sprak. Maar ze besloot zich gelijk in hun gesprek te voeren; of er een te beginnen. 'Oohh ik ben benieuwd; hopelijk word het een mooi gebied' sprak ze met een luide stem terwijl haar poot naar voren stak en begon te glimlachen.


Expedition Patrol [New area] Vb9pGf
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Expedition Patrol [New area] Stallion
Rebecca
3165
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimedi 1 mei 2018 - 21:28De Warriors waren snel na elkaar opgestaan. Een had er wat moeite mee gehad maar hij was niet van een grote ongeduldige aard. Burningbreath verscheen snel genoeg. Toen hij alle Warriors had verzameld bij de ingang/uitgang van het kamp zochten zijn ogen nog naar Lightpaw. Waar bleef die langzame haarbal nu weer? De kater besloot dat hij de Warriors eerst nog een briefing zou geven voordat ze op pad gingen en als Lightpaw in de tussentijd niet was gekomen dat hij als hij terug was van de patrol hem eens een stevig onder poten zou nemen. Waar dacht die Apprentice mee bezig te zijn. Hij keek zwijgend nog even naar de Apprentice den voordat hij zich tot de Warriors richtte. "Aan een enkeling heb ik het al verteld maar we gaan vandaag op zowel een jacht als expeditie patrouille. Dit wordt een belangrijke patrouille omdat ik samen met Oceanbreeze een nieuw gebied ben tegengekomen. Dit gebied leek vol met prooi te zitten en om er zeker van te zijn dat dit zo is gaan wij op onderzoek uit. We doden per Warrior maximaal twee stuks prooi om ervoor te zorgen dat de populatie in stand blijft. Zijn er vragen?" miauwde hij duidelijk naar de andere Warriors. Hij tikte nog een keer met zijn staart op de grond. "Dan gaan we nu op pad" miauwde hij. Voordat hij vertrok bleef sprak hij de ingangbewaker nog even aan. "Als Lightpaw wakker wordt wil je hem dan zeggen dat hij de Patrouille gemist heeft en de Nursery mag schoonmaken en de Elders den?" Toen de ingangbewaker knikte gaf hij een knikje terug en rende de kater de tunnel uit aan de kop van de patrouille. Lightpaw zou niet blij zijn met zijn taken maar er zat nu eenmaal niks anders op. Wie niet vroeg opstond kon ook niet verwachtten dat die met respect behandeld zou worden. En al helemaal niet als je je mentor liet wachten. De kater versnelde zijn pas en boog af naar links om zo langzaam het Maisveld te naderen.


The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
Expedition Patrol [New area] Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member
Expedition Patrol [New area] SelfishColdBarnowl-max-1mb
~ Moo Moo
296
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimedo 3 mei 2018 - 14:58


De andere katten waren ondertussen al aangekomen, met een uitzondering op de apprentice. Ondanks de afwezigheid van Lightpaw legde Stallionheart uit wat ze gingen doen. "Aan een enkeling heb ik het al verteld maar we gaan vandaag op zowel een jacht als expeditie patrouille. Dit wordt een belangrijke patrouille omdat ik samen met Oceanbreeze een nieuw gebied ben tegengekomen. Dit gebied leek vol met prooi te zitten en om er zeker van te zijn dat dit zo is gaan wij op onderzoek uit. We doden per Warrior maximaal twee stuks prooi om ervoor te zorgen dat de populatie in stand blijft. Zijn er vragen?" Silverdew schudde haar kop. Een nieuw gebied? Voor haar was alles redelijk nieuw hier, maar dat maakte niet uit. Het lastigste zou misschien zijn om maar twee stuks prooi mee te nemen, als het in dat gebied echt zo voedselrijk zou zijn. "Dan gaan we nu op pad" De kater gaf nog wat instructies aan een ingangbewaker voor Lightpaw, waarna ze vertrokken. De zilverkleurige poes volgde de patrollleader vrolijk achterna, terwijl ze haar best deed alles goed in haar op te nemen en de weg naar het gebied te onthouden. Ze was benieuwd naar het nieuwe gebied en of het echt zoveel prooi had als Stallionheart suggereerde. Meer prooi was altijd een goed iets, en de nieuwsgierige aard van Silver maakte dat ze het fantastisch vond om als een van de eerste het nieuwe gebied, wat ze nu aan het naderen waren, te kunnen bezichtigen.


Expedition Patrol [New area] SmkxnBL

Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Expedition Patrol [New area] IbbuWxb
Ghost
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Burningbreath
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimema 7 mei 2018 - 13:18

En toen ging alles heel snel, net toen zij was aangekomen kwam Stallion er ook weer bij en legde alles uit. Iets wat hij erg goed deed, beter dan zij in ieder geval. Zij zou door rammelen en het hebben over totaal andere dingen dan de patrouille, maar daarom was hij de leider en niet zij. De kater liet de wachter die bij de ingang stond wat instructies weten voor wat er met ene 'Lightpaw' moest gebeuren. Dat was vast zijn Apprentice? moest wel toch? anders zou het wel een beetje raar zijn. Daarna bewoog de kater met een versnelde pas en sloeg af naar links. Burning volgde hem stilletjes. Wetend dat de andere katten dat ook zullen doen


Expedition Patrol [New area] Vb9pGf
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Expedition Patrol [New area] Untitl10
M (again)
397
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 47 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimewo 9 mei 2018 - 10:27

Stallionheart legde uit wat de plan van vandaag was. Een nieuw gebied onderzoeken en jagen voor de clan. Ze had van de torbie tom al wat gehoord over het nieuwe stuk die hij samen met Oceanbreeze gevonden had maar vandaag zouden ze het dan ook echt gaan bezichtigen. Shatteredice knipperde met haar ogen toen Stallionheart vroeg als er vragen was en schudde haar kop. Ze snapte wat het plan was en als er later nog wat in haar kopje zou schieten kon ze had later altijd nog een vraag stellen. Ze stond op, wachtend tot iedereen het kamp verliet en sprintte toen achter de expeditie patrouille aan. Ze was misschien klein ze hield iedereen goed bij.


Sorry beetje laat ;-;


Expedition Patrol [New area] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Expedition Patrol [New area] Stallion
Rebecca
3165
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimewo 9 mei 2018 - 22:40Tijdens het naderen van het Maizefield begon hij langzaam vaart te minderen. WindClan katten zouden hier sowieso snel zijn en ergens leek het hem een goede verstop plek voor Rogues. Het was zeker een gebied zoals hij het nu zag dat extra in de gaten gehouden moest worden. De hoge halmen waren voor hun neus heen en weer aan het gaan in de wind en de kater draaide zich nu nog een keer om zoals hij zojuist ook had gedaan in het Kamp. "Ik wil voorstellen dat we in duo's gaan om zo niet voor verassingen komen te staan. Shatteredice jij en ik nemen de oostkant van het gebied. Burningbreath en Silverdw jullie nemen de westkant. Als we om het gebied heen zijn dan gaan we erin om te jagen" miauwde hij waarna hij even zweeg. "Ik stel voor dat we hier aan de voorkant elkaar weer treffen" hierna draaide de kater zich weer om en wenkte hij Shatteredice met zijn staart om vervolgens in oostelijke richting te lopen.

OOC: Ik denk dat 1 á 2 posten genoeg zijn om eromheen te gaan en daarna voor weer te meeten? (a)
Mag ook na 1 post ! Smile


The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
Expedition Patrol [New area] Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member
Expedition Patrol [New area] SelfishColdBarnowl-max-1mb
~ Moo Moo
296
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Patrol [New area]   Expedition Patrol [New area] Icon_minitimeza 19 mei 2018 - 19:17


Stallionheart stelde voor zich te splitsen in duo's, zij zou samen met Burningbreath naar de westkant gaan, en daarna zouden ze weer samenkomen. Silverdew knikte als instemming, waarna ze naar het westen liep. Nieuwsgierig keek ze om zich heen, naar de grote planten. Tot nu toe kon ze niks opvallends zien, horen, of ruiken.
- Sorry voor zo'n late en korte post. Voel me atm niet geweldig :')


Expedition Patrol [New area] SmkxnBL

Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Expedition Patrol [New area]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: