The Cool Kids 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 The Cool Kids

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frayhowl
Member
The Cool Kids Vets-n10
Butter
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frayhowl
BerichtOnderwerp: The Cool Kids   The Cool Kids Icon_minitimewo 2 mei 2018 - 12:17

Fraypaw had gemengde emoties op het moment. Aan de ene kant was hij blij dat hij eindelijk Apprentice was geworden en aan de andere kant geïrriteerd dat zijn mentor hem niet meteen vecht-en jaagtrainingen kon geven vanwege haar verwondingen. Gelukkig had hij zijn vrienden om de dagen mee te spenderen. Zijn zusje Homepaw was een fors gebouwde jonge kattin. Fray baalde soms dat zij groter was dan hijzelf. Maar ze was wel heel lief. Hawkpaw was ook aardig. Maar soms een beetje een opschepper. In ieder geval kon je met beide katten goed lachen.

Hawkpaw, Homekit(paw) en OPEN


The Cool Kids WdzSZ2H

"All you need in life is a friend who has chocolate."
Terug naar boven Ga naar beneden
Homebird
Member
The Cool Kids DPKsfdL
Floriske
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Homebird
BerichtOnderwerp: Re: The Cool Kids   The Cool Kids Icon_minitimevr 11 mei 2018 - 11:18

Wauwie, apprentice! Homepaw moest nog een beetje wennen aan haar nieuwe naam en vooral aan haar nieuwe nest - zonder mama - maar zei tegen zichzelf dat dat allemaal niet uitmaakte, want apprentice zijn was supercool. En de andere ki- uh, apprentices leken ook geen heimwee te hebben naar mama en naar de nursery, dus dan moest zij dat ook niet hebben. "Hey Fray", begroette ze haar broertje en ze giechelde even omdat het zo leuk rijmde. "Zullen we een spelletje doen?" Misschien konden ze wel leuk mosballetjes over gaan gooien, of motten vangen, of, of, oh, er waren zo veel leuke dingen te doen! Misschien wilden de anderen ook nog wel meespelen. Auw- nee, Owl...paw en Hawkpaw en haar zusjes. Hoe ging die ene zin ook alweer? Hoe meer katten hoe meer vrolijk of zoiets.


The Cool Kids Homeos12
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkdash
Member
The Cool Kids 2menxw1
Femke
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hawkdash
BerichtOnderwerp: Re: The Cool Kids   The Cool Kids Icon_minitimema 9 jul 2018 - 15:35

Met zijn hoofd trots omhoog trippelde Hawkpaw door het kamp. Hij was apprentice! Hij zou binnenkort gaan trainen en de beste warrior worden die de clans ooit hadden gezien! Voor nu mocht hij deze mijlpaal nog vieren met zijn mede-nieuw-apprentices. Hij had Fraypaw en Homepaw al snel gevonden en draafde op hen af. "Hé, daar!" riep hij enthousiast, terwijl hij verder naar het kleine groepje toe liep. "Zijn we klaar voor onze trainingen?" vroeg hij, nog duidelijk trots en enthousiast door de laatste ceremonie.


The Cool Kids Dd8g5c5-7189be08-d12a-4e75-9218-45065dfee9f3.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YzN2Y3OTMzLTYyNzktNDNkYy1iYjY2LTUyOGEyYzNkZDQ4MlwvZGQ4ZzVjNS03MTg5YmUwOC1kMTJhLTRlNzUtOTIxOC00NTA2NWRmZWU5ZjMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
IC post count: 26
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Cool Kids   The Cool Kids Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Cool Kids
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: