The Cool Kids 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Cool Kids

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frayhowl
Member
The Cool Kids Vets-n10
Butter
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Frayhowl
BerichtOnderwerp: The Cool Kids   The Cool Kids Icon_minitimewo 2 mei 2018 - 12:17

Fraypaw had gemengde emoties op het moment. Aan de ene kant was hij blij dat hij eindelijk Apprentice was geworden en aan de andere kant geïrriteerd dat zijn mentor hem niet meteen vecht-en jaagtrainingen kon geven vanwege haar verwondingen. Gelukkig had hij zijn vrienden om de dagen mee te spenderen. Zijn zusje Homepaw was een fors gebouwde jonge kattin. Fray baalde soms dat zij groter was dan hijzelf. Maar ze was wel heel lief. Hawkpaw was ook aardig. Maar soms een beetje een opschepper. In ieder geval kon je met beide katten goed lachen.

Hawkpaw, Homekit(paw) en OPEN


The Cool Kids WdzSZ2H

"All you need in life is a friend who has chocolate."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homebird
Member
The Cool Kids DPKsfdL
Floriske
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Homebird
BerichtOnderwerp: Re: The Cool Kids   The Cool Kids Icon_minitimevr 11 mei 2018 - 11:18

Wauwie, apprentice! Homepaw moest nog een beetje wennen aan haar nieuwe naam en vooral aan haar nieuwe nest - zonder mama - maar zei tegen zichzelf dat dat allemaal niet uitmaakte, want apprentice zijn was supercool. En de andere ki- uh, apprentices leken ook geen heimwee te hebben naar mama en naar de nursery, dus dan moest zij dat ook niet hebben. "Hey Fray", begroette ze haar broertje en ze giechelde even omdat het zo leuk rijmde. "Zullen we een spelletje doen?" Misschien konden ze wel leuk mosballetjes over gaan gooien, of motten vangen, of, of, oh, er waren zo veel leuke dingen te doen! Misschien wilden de anderen ook nog wel meespelen. Auw- nee, Owl...paw en Hawkpaw en haar zusjes. Hoe ging die ene zin ook alweer? Hoe meer katten hoe meer vrolijk of zoiets.


The Cool Kids Homeos12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkdash
Member
The Cool Kids 2menxw1
Femke
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Hawkdash
BerichtOnderwerp: Re: The Cool Kids   The Cool Kids Icon_minitimema 9 jul 2018 - 15:35

Met zijn hoofd trots omhoog trippelde Hawkpaw door het kamp. Hij was apprentice! Hij zou binnenkort gaan trainen en de beste warrior worden die de clans ooit hadden gezien! Voor nu mocht hij deze mijlpaal nog vieren met zijn mede-nieuw-apprentices. Hij had Fraypaw en Homepaw al snel gevonden en draafde op hen af. "Hé, daar!" riep hij enthousiast, terwijl hij verder naar het kleine groepje toe liep. "Zijn we klaar voor onze trainingen?" vroeg hij, nog duidelijk trots en enthousiast door de laatste ceremonie.


The Cool Kids Dd8g5c5-7189be08-d12a-4e75-9218-45065dfee9f3.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YzN2Y3OTMzLTYyNzktNDNkYy1iYjY2LTUyOGEyYzNkZDQ4MlwvZGQ4ZzVjNS03MTg5YmUwOC1kMTJhLTRlNzUtOTIxOC00NTA2NWRmZWU5ZjMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
IC post count: 26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Cool Kids
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: