Feel it coming in the air, hear the screams from everywhere. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Feel it coming in the air, hear the screams from everywhere.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Feel it coming in the air, hear the screams from everywhere. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Feel it coming in the air, hear the screams from everywhere.   Feel it coming in the air, hear the screams from everywhere. Icon_minitimewo 16 mei 2018 - 21:38

Het regende. Het regende hard. Shark keek met gespitste oren toe hoe de regen met bakken uit de hemel viel en voor hem op de grond viel. Maar hij was niet met zijn gedachten bij de regen, maar bij Claw. Steeds opnieuw speelde het gevecht tussen de rosse she-cat en zijn leader voor zijn ogen en hoorde hij de angstige kreet van Jim en Razor toen ze zagen hoe hun vader genadeloos gedood werd. Hij zag de kittens van Claw in een verslagen hoopje bij elkaar zitten terwijl Chawl zijn uiterste best deed om zichzelf te herpakken zodat hij Razor kon troosten die haar vacht tegen de zijne had geduwd. Hij herinnerde zich de grijns van zijn beste vriend terwijl hij eerst recht in de ogen van zijn aanvaller keek en daarna zijn blik op Jim richtte toen deze hem onverwachts riep. Razor had niks gezegd, maar Shark kon wel raden dat dat was omdat de angst haar stem had verstikt. Dat was nu eenmaal wat angst met je deed. Hij kende het goed genoeg, maar hij wist het vaak naar een hoekje in zijn achterhoofd te verdrijven zodat hij er geen rekening meer mee hoefde te houden. Maar zoiets kon je natuurlijk niet van een jonge kat verwachten, een kat die nog maar net van kitten naar young one was gegaan. Ze waren nu beiden young ones en Claw had het niet eens mee kunnen maken. Onbewust had Shark een stap naar voren gezet zodat zijn kop nu nat werd van de regen en even later kon hij het verschil tussen de regen en de emotie die hij al sinds Claw’s dood inhield niet meer onderscheiden. Het waren op momenten zoals deze dat het veilig was om zijn emotie te uiten omdat toch geen enkele kat het verschil zou maken. Alleen zijn schorre stem zou hem verraden en dus nam hij zichzelf voor om voor even niet meer te spreken terwijl hij het ongemakkelijke gevoel van de brok in zijn keel eindelijk een beetje weg voelde gaan. Hij had nooit van zijn leven gedacht dat hij echt om een andere kat zou gaan geven, maar het was toch gebeurd. En nu was die kat weg voordat hij dat met woorden duidelijk had kunnen maken. Hij klemde zijn kaken op elkaar om zijn emoties niet te laten doorschijnen en hield zijn oren recht zodat niemand kon raden hoe afschuwelijk hij zich voelde op dit moment. En om het nog wat erger te maken, kwam opeens een bundeltje zwarte vacht met groene ogen zijn richting op gelopen. Zijn hart kneep samen en hij liet zichzelf toe om een zachte, bibberige ademhaling uit te stoten voordat hij zijn bek weer sloot en de regen met zijn tranen liet vermengen.


+ Eerste post voor Jim
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Feel it coming in the air, hear the screams from everywhere.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: