When I was young 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When I was young

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tornado
Member
When I was young Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Tornado
BerichtOnderwerp: When I was young   When I was young Icon_minitimedi 22 mei 2018 - 16:40


Het had net geregend, en de pels van de kater was lichtelijk nat gemaakt, omdat hij ook sinds kort uit de Barn liep om weer een wandeling te maken. Zijn ijsblauwe ogen keken op naar de grauwe lucht terwijl hij door de Twoleg place, naar het park ging. Hij negeerde alle blaffende honden die hem net gezien hadden. En bleef een stuk rechtdoor lopen totdat hij bij het andere einde van het park uitliep. Nu was hij bij een van de zovele rogue territoria. Zijn staart hoog heen en weer zwiepend terwijl hij om zich heen aan het kijken was. Hij was hier niet zonder reden, nee. Hij was op zoek naar zijn broer, Tempest. Hij had al twee keer het aanbod naar de Elite afgewezen. Omdat hij liever zijn eigen regels wou volgen. Maar zou hij dan nu van gedachte veranderd zijn? Ore leek blij te zijn met haar eigenaren. Zijn moeder leek nergens te bekennen, en zijn vader was dood. De enige die hij nu nodig had was zijn broer. Maar zelfs zijn geur was hier te vaag om nog vers te zijn. Vooral na de regen. Verslagen zat Tornado neer naast een dikke boom. Diezelfde boom die hij hier als kitten beklommen had en er van af rolde. Hij zou een moord plegen om weer terug te gaan zoals vroeger was. Het verhaal veranderen. Het was niet dat Bloodclan niet zijn plek was. Hij zag de chagrijnige gezichten als familie, bijna. Maar misschien kwam dat ook omdat hij zijn eigen familie niet had. De enige die hij wel had, was zijn zoon, Letum. Maar hij wou voor even niet de oudste zijn. Hij vond het al lastig genoeg dat iedereen op hem rekende, en ook het meeste van hem verwachtte.

+ Fortuna
When I was young 2hqc5lxWhen I was young 2gxnp75When I was young 10pvxmwWhen I was young 23h0tfkWhen I was young 34nodx3When I was young 10pvxmwWhen I was young 10pvxmw
The moral objections to something so profane
When I was young Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member
When I was young Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: When I was young   When I was young Icon_minitimewo 23 mei 2018 - 14:22

Met een haas tussen haar kaken geklemd trok de zwarte Elite member zich in de boom. Haar nagels klemde zich in de stam tot ze bij de gewenste hoogte was en ging uitgebreid op een brede tak liggen. De zon was vandaag een beetje te warm voor haar zwarte pels dus een heerlijke beschutting in een boom was zeker aangenaam voor Fortuna. Ze legde haar vers gevangen prooi neer op de tak en genoot even van de wind die door haar warme pels heen blies. De verkoeling hielp zeker nadat ze achter deze vlugge haas geprint had. Gelukkig had ze hem kunnen vangen anders was al die inspanning en verhitting voor niks geweest. De zwarte member likte uitgebreid haar lippen en begon gulzig aan haar maaltijd. De haas was zowat al op toen iets haar lunch verstoorde. Fronsend hief ze haar brede zwarte kop en keek naar beneden waar een kat tevoorschijn gekomen was. Ze had helemaal niet opgemerkt dat iemand deze kant op gekomen was. Ze herkende de geur van Bloodclan die in haar neus blies en merkte op dat het Tornado was. Ze had de bruine tabby al een tijd niet echt gesproken. Natuurlijk vroeg ze af en toe hoe het met hem ging maar voor de rest hadden ze niet echt uitgebreid gesproken sinds de Elite toen de woud overgenomen had. "Hallo daar Tornado" Mauwde Fortuna en zwiepte met haar staart. Hij zal zich wel een hoedje schrikken, bedoel het gebeurde niet dagelijks dat iemand boven je uitgebreid zit te eten op een hoge tak en je dan uit het niks begroet.


When I was young F7679810When I was young 6r6hafWhen I was young Rm66qa When I was young K00uqWhen I was young 17coyhWhen I was young Rm66qaWhen I was young Vno93lWhen I was young 2i0b29yWhen I was young 2i0b29yWhen I was young Vmwrhy
When I was young B083b810
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member
When I was young Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: When I was young   When I was young Icon_minitimezo 3 jun 2018 - 7:32


Tornado was nog rond aan het zoeken. Zijn neus probeerde zoveel mogelijke geuren te ontvangen. Maar alles rook zo oud en vervaagd. Hij was op het punt om zich om te draaien en weg te lopen tot hij een plotselinge stem hoorde. "Hallo daar Tornado" De bruine kater keek op naar de bomen tot hij een zwarte vacht in de hoge takken zag. En gelijk herkende hij de stem van de kattin. Fortuna. Een van de poezen dat zijn vader had kunnen gebruiken. En ergens had hij geloofd dat ze ook kittens van hem gekregen had. Zij was de enige kattin dat hij echt als een moeder had gezien toen hij jonger was. Maar nu had hij haar in tijden niet gesproken. Al had hij duizenden gedachtes dat hem dagelijks lastigvielen. ”Oh, hey, Fortuna.” Begroette hij haar met een kleine, maar oprechte glimlach. Zijn ijsblauwe ogen gingen naar de haas tussen haar poten. Hij mocht toegeven dat hij zeker onder de indruk was van haar vangst. ”Ga je nog die haas met me delen?” Vroeg hij grappend terwijl hij de klauwen van zijn voorpoot in de stam van de boom boorde en het vakere keren ze eruit trok om ze wat te verscherpen. Hij zat weer neer op de grond en wachte af tot ze misschien naar beneden kon komen.
When I was young 2hqc5lxWhen I was young 2gxnp75When I was young 10pvxmwWhen I was young 23h0tfkWhen I was young 34nodx3When I was young 10pvxmwWhen I was young 10pvxmw
The moral objections to something so profane
When I was young Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When I was young
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: