Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy    Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Icon_minitimedo 7 jun 2018 - 18:51
Oceanbreeze


Er was veel gebeurd sinds de vorige Ceremonie. Dit was al weer de tweede Ceremonie sinds ze hun kamp van Bloodclan hadden terug gepakt, samen met de rest van het territorium. In de tussentijd was er voldoende gebeurd. Zo trainde de jonge Leader met haar beide Apprentices en hield ze een oogje uit voor mogelijke problemen. Ook waren er weer kittens bijgekomen en was een Warrior verdwenen die waarschijnlijk connecties met Bloodclan had. Zich wellicht zelfs bij Bloodclan had aangesloten. Er waren voldoende dingen die ze moest doen en moest bespreken, echter voordat het zover was; was het tijd om nieuwe Warriors te benoemen en Hawkpaw een nieuwe mentor te geven. Nadat de zijne, Sweetheart, was verdwenen en zich waarschijnlijk bij de vreselijke groep wilde katten had gevoegd. "Alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen, verzamelen!" Mauwde ze luid over het kamp heen, terwijl ze plaats nam op de gebruikelijke plek. Haar blauwe ogen stonden helder en strak. Immers was er voor haar voldoende om over te hebben en hoopte ze dat haar clan niet al te heftig reageerde op het nieuws.

"Als eerste goed nieuws. Twee Apprentices zijn er klaar voor om Warrior te worden." Mauwde ze met een kleine glimlach op haar gezicht. Een van die Apprentices was haar eerstgeboren dochter en de ander was de dochter van Tigergaze en Mousewish. Beide hadden zichzelf bewezen met een volwassenheid en een innerlijke kracht. Iets dat de jonge Leader wel kon waarderen. "Harepaw en Faithpaw stap naar voren toe." Vervolgde ze terwijl ze met het puntje van haar staart zwiepte en haar blauwe ogen langs de katten liet glijden en op beide Apprentices liet vallen. "Harepaw, beloof je de Warrior Code te volgen en een trouwe en rechtvaardige Warrior te zijn?" Mauwde ze rustig, terwijl ze haar blauwe ogen in die van de jonge kattin liet priemen. Het was een serieuze zaak. Nadat de jonge kat antwoord had gegeven richtte ze haar kop even naar de lucht voordat ze verder sprak. "Dan sta je vanaf nu bekend als Harespring," Mauwde ze waarna ze de Clan de tijd gaf om te juichen. Haar oortje wiebelde ze terwijl ze een zachte blik in haar ogen droeg. De eerste kleindochter van Brindleleaf had haar naam ontvangen. "Faithpaw, ook jij hebt jezelf bewezen. Beloof je de Warriorcode altijd te volgen en een trouwe Warrior te zijn?" Haar blauwe ogen gleden naar haar prachtige witte dochter, een dochter waar ze altijd vertrouwen in had gehad. Vandaar ook haar naam, een dochter die aan haar moeder en halfbroer deed denken. Haar eerste witte kitten. "Dan sta je vanaf nu bekend als Faithleap," Vervolgde ze met een warme en heldere stem waarna ze de clan de tijd gaf om weer stil te worden.

"Dan nu belangrijk nieuws. Stallionheart heeft een poosje geleden met mij gesproken nadat hem opviel dat Sweetheart was verdwenen. Zoals jullie wel weten, ook heeft hij mij er op geattendeerd dat hij haar enige malen met Bloodclanners heeft zien spreken voor de reis. Aangezien Sweetheart is verdwenen kort naar het gevecht, raad ik iedereen aan zijn ogen en oren open te houden," Mauwde ze op een rustige maar felle toon. Ze hoopte maar dat de kattin hen niet verraden had en zo wel dan waren ze er op voorbereid. Hierna viel ze even stil, waarna ze haar blik op op Hawkpaw liet vallen. "Hawkpaw was haar Apprentice en zal nu een nieuwe mentor toegewezen krijgen. Zijn mentor zal Silverdew zijn." Vervolgde ze met heldere toon terwijl ze haar geadopteerde dochter een warme blik gunde.

"Dan sluit ik af met goed nieuws, Stallionheart en Shatteredice zijn trotse ouders geworden van Toxickit en Rainkit." Mauwde ze met een wat lichtere toon. Het leven ging door, zelfs als Windclan een verrader onder hen had gehad. Ze zouden het wel redden, ze waren immers een grote familie. Ze hadden Moons aan ervaring en zouden niet zo snel ten onder gaan aan Bloodclan, daar had ze alle vertrouwen in. Ze sprong echter nog niet van de Tallrock, in plaats daarvan bleef ze zitten en hield ze haar ogen gericht op de andere Warriors en Apprentices. Wie wist of er nog iets aan de ceremonie toegevoegd moest worden naar haar mededeling over Sweetheart.

Lijstje:
 

Sean ♥
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Oceano10
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy LcrIgCQCeremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy JwNO92gCeremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy EjrsROFCeremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy UK1ajoICeremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy 3qCkg2fp_oCeremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy DPKsfdL
Cynthia
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy    Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Icon_minitimedo 7 jun 2018 - 19:23

Harepaw had haar best gedaan zoveel mogelijk van het territorium te leren kennen nadat ze terug waren gekomen van de journey, zodat ze er klaar voor zou zijn als ze warrior zou worden. Zodra Oceanbreeze dan ook de clan bijeen riep, stapte ze naar voren en nam een plaats redelijk naar voren aan. Ze was benieuwd wat de leidster te zeggen zou hebben. Bij het horen van haar naam bleef ze voor een moment zitten, niet helemaal doorhebbende dat haar naam genoemd werd, maar zodra ze er zeker van was stapte ze naar voren. Ze zou een warrior worden, ze kon het bijna niet geloven. "Dat zal ik," Gaf ze als antwoord op de vraag of ze trouw zou blijven en de warrior code zou naleven. Ze keek gespannen naar de leidster toe, wachtend tot wat haar naam zou worden. "Dan sta je vanaf nu bekend als Harespring," Harespring, die naam beviel haar wel. Nu dat ze haar naam had ontvangen stapte ze terug de groep met katten in, wachtend tot wat er verder zou gaan gebeuren. Al snel kwam ter sprake dat Sweetheart de clan had verlaten en hoogstwaarschijnlijk ook had verraden. Ze kon niet geloven dat iemand weg zou willen gaan uit deze clan. Ze zou het zelf in ieder geval nooit willen. Gelukkig was er verder ook nog goed nieuws, namelijk dat er twee kittens bij waren. Ze kon nog amper geloven dat niet al te lang geleden ze zelf nog een kitten was en nu was ze dan toch echt een warrior.


Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Stallion
Rebecca
3165
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy    Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Icon_minitimevr 8 jun 2018 - 9:06Het was weer tijd voor een ceremonie. De gevlekte kater geeuwde even voordat hij zich naar de verzamelplaats begaf en tussen alle andere katten ging zitten. Er waren twee Apprentices klaar om Warrior te worden, dat was altijd een mooi moment. Hij keek naar hoe Harepaw en Faithpaw naar voren stapten om hun Warrior naam te ontvangen. Harepaw werd Harespring en Faithpaw werd Faithleap. Hij knikte, dat waren namen die goed bij hen pasten. Samen met de rest van de clan riep hij hun nieuwe Warriornamen en gaf hij hen beide vanaf zijn zitplek een knikje. Ze hadden het goed gedaan. Oceanbreeze vervolgde met wat somberder nieuws. "Dan nu belangrijk nieuws. Stallionheart heeft een poosje geleden met mij gesproken nadat hem opviel dat Sweetheart was verdwenen. Zoals jullie wel weten, ook heeft hij mij er op geattendeerd dat hij haar enige malen met Bloodclanners heeft zien spreken voor de reis. Aangezien Sweetheart is verdwenen kort naar het gevecht, raad ik iedereen aan zijn ogen en oren open te houden," Hij trok kort met zijn oren en zuchtte. Het was een verlies voor de Clan. Ze was dan misschien wel eens een stuk vossenstront geweest maar sterk was ze wel geweest. De twee nieuwe Warriors konden dan wel klaar zijn met de training maar zelfs samen hadden ze de kracht niet die Sweetheart bezat. Zelfs hij zou met een krachtmeting het onderspit delven of er zwaar gewond vanaf komen. Hawkpaw kreeg ook nog een nieuwe mentor toegewezen en hij keek verwonderd naar Silverdew die pas een maan Warrior was. Silverdew zou een goede mentor zijn maar was dit niet wat vroeg? Hij besloot Silverdew het voordeel van de twijfel te kijken en hij gaf haar een vriendelijke glimlach. "Dan sluit ik af met goed nieuws, Stallionheart en Shatteredice zijn trotse ouders geworden van Toxickit en Rainkit." Hij keek op naar de blauwe ogen van de Leader en hij voelde de trots van zijn vacht af stralen. Hij was een vader van de twee prachtigste kittens ooit in WindClan. Hij wist het zeker. Hij boog zijn kop en liep naar Harespring en Faithleap om ze te feliciteren.

The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faithleap
StarClan
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy WGRbdK4
Butter
92
Actief
"Faith is not believing without proof, but trust without reservation."

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Faithleap
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy    Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Icon_minitimema 18 jun 2018 - 21:11

Faith ♥️
"sheeps and lambs
becoming lions"
Faithpaw had zich bij de roep van haar moeder stilletjes bij de andere katten gevoegd. Met de leeftijd van 12 Moons, was ze oud genoeg om een Warrior te worden al waren er voldoende die er nog wat extra Moons over deden. Zeker als ze zoals haar een overleden Mentor hadden. Raptorecho was in de bergen al overleden aan de ernstige ziekte die ook haar zusje Lionkit had geraakt. De sneeuwwitte kattin met warme blauwe ogen was zo erg in gedachten verzonken dat ze pas laat opmerkte dat haar moeder haar naar voren had geroepen samen met Harepaw. Met een ongemakkelijke trek van haar oortjes stapte ze rustig naar voren toe terwijl ze haar moeder vol ongeloof aan keek. Zodra ze moest beloven zich aan de Warrior Code te houden, deed ze dat ook zonder enige twijfel. "Dat beloof ik," Kort daarna ontving ze haar nieuwe naam. De naam die ze voor de rest van haar leven zou houden, Fatihleap. Haar moeder besprak nog wat belangrijke feiten waarna de Ceremonie was afgelopen en de gloednieuwe Warrior zich klaar moest maken voor de nachtwake en een nest in de Warriors Den moest zoeken.
lili # #
credit to kenz.Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Untitl12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkdash
Member
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy 2menxw1
Femke
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Hawkdash
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy    Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Icon_minitimema 9 jul 2018 - 15:28

Hawkpaw lag stilletjes voor de Apprentices’ Den, met zijn kin op zijn voorpoten rustend. Hij staarde naar een kevertje dat een muizenlengte bij zijn neus vandaan over de grond kroop. Dit was werkelijk het meest interessante wat hij kon doen sinds zijn mentor, Sweetheart, was verdwenen. Ze was gewoon weggegaan, zonder ook maar een “vaarwel” te komen zeggen. Eerst zijn vader, en nu zijn mentor. Was hij het niet waard om “tot ziens” tegen te zeggen? Nee, die gedachte wilde hij van zich afzetten. Dit kevertje was nu zijn entertainment. Hij zou kunnen proberen om het te vangen, in één pootslag, maar was dat wel iets waar hij zijn energie aan wilde verspillen? Tja, waar zou hij anders zijn energie in kunnen steken? Hij had geen trainingen om te volgen. Net toen de jonge kater zijn pootje optilde om de kever te pakken, weerklonk de stem van Oceanbreeze door het kamp. Een Ceremonie! Hawkpaw sprong overeind, waardoor het kevertje wegvloog, maar daar dacht hij al niet meer aan. Hij draafde naar de plek waar de Clan zich verzamelde en ging zo ver mogelijk naar voren zitten. Zijn poten prikten van enthousiasme, zou hij weer een mentor toegewezen krijgen?

Eerst werden er twee nieuwe Warriors aangekondigd – Harepaw werd Harespring en Faithpaw werd Faithleap. Hawkpaw riep hun namen samen met de rest, zoals het gebruikelijk was. "Harespring! Faithleap!" Toen de stilte daarna weer was gevallen, deelde Oceanbreeze mee dat er belangrijk nieuws was en Hawkpaw spitste aandachtig zijn oren. Hij werd overvallen door een onbehaaglijk gevoel toen Sweetheart aan bod kwam, en hoe Oceanbreeze deed vermoeden dat de kattin zich bij BloodClan had gevoegd. Hawkpaw moest even slikken. Was het waar? Had Sweetheart zich gevoegd bij de katten die hun “thuis” hadden afgenomen? De jonge kater wist niet veel van die hele situatie, maar hij wist dat BloodClan slecht was. Was Sweetheart slecht? Was hij slecht? In zijn gedachtegang had hij niet in de gaten dat de WindClanleider hem aankeek. Pas toen hij zijn naam hoorde keek hij verschrikt op, al kwam dat verschrikte vooral doordat hij zo plotseling uit zijn gedachten was gehaald, wat misschien ook maar goed was. Hij was er net op tijd weer bij met zijn gedachten om te horen te krijgen dat Silverdew nu zijn mentor zou zijn. Hij keek al om zich heen om de zilverkleurige kattin in de menigte te vinden, maar verder wachtte hij nog even af tot Oceanbreeze de ceremonie had afgerond. De laatste mededeling was dat Stallionheart en Shatteredice ouders waren geworden, maar eigenlijk lette Hawkpaw er al niet meer te veel op. Zodra de ceremonie voorbij was – of tenminste, dat vermoedde hij, want Oceanbreeze bleef gewoon staan op haar rots – trippelde hij naar zijn nieuwe mentor.

Tag: @Silverdew


Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy Dd8g5c5-7189be08-d12a-4e75-9218-45065dfee9f3.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YzN2Y3OTMzLTYyNzktNDNkYy1iYjY2LTUyOGEyYzNkZDQ4MlwvZGQ4ZzVjNS03MTg5YmUwOC1kMTJhLTRlNzUtOTIxOC00NTA2NWRmZWU5ZjMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
IC post count: 26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremony Juni 2018 - The Heart of an Enemy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: