She's no longer with us 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 She's no longer with us

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Panthersoul
StarClan
She's no longer with us DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimeza 9 jun 2018 - 21:57

De tocht terug naar het kamp met het lichaam van Snowbird tussen zijn kaken geklemd was zwaar. Niet alleen door het lichaam, maar ook door wat hem te wachten zou staan in het kamp. Zijn moeder was daar en die zou dit zeker niet goed opvatten. Het zorgde ervoor dat zijn poten loodzwaar voelden en steeds zwaarder leken te worden naarmate hij dichter bij het kamp kwam. Echter verscheen de ingang van het kamp snel genoeg en hij stopte ook niet voor hij het kamp binnentrad. Hij was bang dat als hij zou stoppen hij geen stap meer verder zette. Hij kon de ogen van allerlei katten op zich voelen, terwijl hij naar het midden van het kamp liep en daar het lichaam van Snowbird neerlegde. Hij nam er iets afstand vanaf en begon om zich heen te kijken of hij Oceanbreeze of zijn moeder zag. Hij zou aan allebei moeten vertellen wat hij vermoedde dat gebeurd was en wat hij had gevonden, ook al had hij geen idee of zijn moeder naar hem zou luisteren. Gespannen scande hij dan ook de katten af, zoekende naar de twee katten die hij wilde spreken.

[Panthersoul heeft het lichaam van Snowbird teruggebracht naar het kamp.]


She's no longer with us 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Cootsnarl
StarClan
She's no longer with us QSf3Pmu
king bear
224
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Endless ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cootsnarl
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimema 11 jun 2018 - 8:50

Cootsnarl keerde net terug van een bewakings patrouille. Hoewel er een soort afspraak gemaakt was dat niemand anders het terrein mocht betreden, mede door het pact tegen Bloodclan. Er was dus niets om te vrezen en toch slaagden die rattenvreters erin om hun grens over te steken. Al een beetje bekoeld stapte hij dus nu naar zijn vaste eetplekje. Er klonk echter achter hem tumult. Cootsnarl draaide op zijn passen terug. Hij ontmoette eventjes de blik van Amberstorm. Ze was weer even mooi als altijd. Oh wat zou hij het leuk vinden als ze hem plots vertelde dat ze zwanger was. Alleen was zij er niet klaar voor en respecteerde hij dat. Cootsnarl liet haar blik los en keek nu naar de kern van het lawaai. Haar ogen schoten open. Wat? Hij ging niet naar Snowbird toe, maar de leaders den. "Oceanbreeze?", miauwde hij zachtjes, met een ietwat gealarmeerde stem. Het had geen zin om te schreeuwen.
( wyatt )


She's no longer with us Y7kMvED
She's no longer with us 2gsg1ti
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
She's no longer with us 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimema 11 jun 2018 - 21:35Rustig had de gevlekte kater zichzelf zitten wassen in de warme stralen van het zonlicht totdat hij Panthersoul binnen zag lopen. Hij fronste en vernauwde zijn smaragd groene ogen om te zien dat de kat een andere kat bij zich droeg. Gealarmeerd kwam hij overeind en liep hij gelijk naar de kat toe die hij had meegedragen maar op een paar muislengtes afstand hoorde en rook hij het al. Hij bleef aan de grond genageld staan. De kat was dood. Het was Snowbird. Hij had geen diepe persoonlijke relatie gehad met Snowbird maar dit was shockerend. Hij keek naar Panthersoul die er aangeslagen uitzag en naar Cootsnarl die gelijk naar Oceanbreeze rende. Hij keek naar de bengaalse kater en vroeg zacht "Wat is er gebeurd?" waarna hij keek naar het levenloze lichaam van Snowbird.

The heart of a Stallion


She's no longer with us JXidV8r
She's no longer with us Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Cavelion
Member
She's no longer with us 0si2bvR
Beertje
119
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cavelion
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimedi 12 jun 2018 - 15:20

Cavelion
E V E R Y O N E wants to E A T, but few are willing to H U N T ☆Cavepaw keek beteuterd naar zijn pootjes. Hij had straf en mocht het kamp niet uit. Dit omdat hij tegendraads was tijdens de vervangtrainingen en hij het leven van de ongelukkigen zuur kon maken. Zijn broer en zus waren net op zoek gegaan naar mama, maar die was nergens meer te bespeuren. Hij wist wat de rest dacht. Dat ze naar Bloodclan gegaan was, maar dat kon niet. Sweetheart was daar veel te lief voor. Nee, ze was gevangen genomen en vocht nu voor haar leven. Een kreet deed zijn kop vol zorgen omhoog schieten. Het galmde nog in zijn oren toen hij een witte vacht herkende. Was dat niet de jonge elder? Cavepaw stond voorzichtig op. Katten schoten alle kanten uit. Hij hoorde Stallionheart vragen wat er gebeurd was.

( eli. )My condolences  VatHwjL
She's no longer with us Dcm06yx-6f5e23d6-b6f7-45f7-a42a-3428d28ea4c8-1

truth does not sit in
a cave and hide like a lie,

it wanders around and
roars loudly like a lion
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecloud
StarClan
She's no longer with us DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimevr 15 jun 2018 - 14:45

Icecloud was een aantal dagen geleden de nursery in getrokken. Eigenlijk verveelde ze zich nu al, maar ze wist dat dit het beste was voor de kittens en voor haarzelf. Het leek daardoor dan ook weer een rustige dag te worden, echter niets was minder waar. Ze was rustig haar vacht aan het wassen, toen er wat commotie leek te zijn bij de ingang van het kamp. Ze liet haar blik er naartoe gaan en zag haar zoon, Panthersoul binnenkomen met een lichaam. Ze wilde haar ogen eerst niet geloven, maar ze herkende de poes al snel als haar oudste dochter Snowbird. Zo snel als ze op het moment kon kwam ze overeind en liep ze naar de plek toe waar Panthersoul Snowbird neerlegde. Ze opende haar bek om wat te vragen, te vragen wat er was gebeurd, maar er kwam niks uit. Haar poten brachten haar tot naast het lichaam van haar dochter, waar ze haar lichaam niet langer overeind konden houden en ze zakte op de grond naast Snowbird neer. Dit kon niet waar zijn, waarom was er nog een kat van haar afgenomen? Ze drukte haar snuit in de vacht van haar dochter en deze keer kwam er een jammerkreet uit haar bek. Het hield ook nooit op met het verlies van de katten om haar heen, waarom leek zij de enige te zijn die over bleef?


She's no longer with us Smwwmp

Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
She's no longer with us 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimezo 17 jun 2018 - 17:32

Enkele dagen geleden was haar moeder naar de Nursery verhuisd. Omdat ze zwanger was, van een onbekende kater; zij zou een grote zus worden in de nabije toekomst en heowel het een grote verrassing was; zag de jonge Leader er niet tegen op. Want ze was kittens gewend, ze had een hart voor de kleine murmels en over het algemeen een goede band met haar familie. Haar moeder betekende veel voor haar, met rustige bewegingen likte ze haar grijze poot terwijl ze de belangrijke Clanzaken op een rijtje zette. Het meeste leek goed te verlopen, er waren geen grote problemen en ze had die dag al gejaagd. Misschien zou ze haar Apprentices nog mee nemen en met hen een oefenpatrouille lopen. Echter voordat ze op kon staan om de jonge katten te zoeken kwam Cootsnarl haar den binnen. "Oceanbreeze?" Klonk er een tikkeltje gealarmeerd waardoor de Leader meteen in de benen sprong en soepel haar den uit stapte. Alert keek ze rond, zoekend naar het gevaar, het probleem toen ze een witte vacht zag liggen. Met in de buurt Panthersoul en Stallionheart. Voordat ze er op af kon stappen hoorde ze een pijnlijke kreet van haar moeder die haar overleden dochter had gezien. Snowbird. Haar oudere zus was overleden. Ze slikte moeizaam voorsat ze met rustige passen naar haar broer, Panthersoul liep en hem een gerustststellend tikje met haar staart gaf. Haar bezorgde blik viel toen op Icecloud, zwanger en deze stress. Een combinatie die niet goed kon zijn. "Snowbird heeft zich bij Starclan gevoegd. May Starclan light her path. We zullen vannacht afscheid van haar nemen!" Mauwde ze luid en duidelijk galmend over het kamp heen waarna ze zich naar Stallionheart toe draaide. Ze maakte zich zorgen om haar broer en moeder. "Haal Lizardpath of Routpaw," Mauwde ze op dringende toon. Ze wist dat de Medicine Cats nodig waren om haar moeder te kalmeren alsmede Panthersoul te helpen. Pantersoul was goed bevriend met de Medicine Cat Apprentice waardoor ze hoopte dat die hem kon steunen. Hierna stapte de jonge Leader naar Snowbird en haar moeder toe en gaf ze haar halfzus een zacht neusje waarna ze naast haar moeder plaats nam en haar kop tegen de witte kattin drukte. Ze wist hoe het was om een kit te verliezen en de pijn sijpelde diep in haar hart. Hier had ook Rosekit gelegen en Skykit had ze dood achter moeten laten. Ze haalde diep adem waarna ze haar schouders rechtte. Het leven was zwaar... op dit soort moment besefde ze dat maar al te goed.

Tag: everyone


She's no longer with us Oceano10
She's no longer with us LcrIgCQShe's no longer with us JwNO92gShe's no longer with us EjrsROFShe's no longer with us UK1ajoIShe's no longer with us 3qCkg2fp_oShe's no longer with us 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
She's no longer with us 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimema 18 jun 2018 - 13:04Antwoord kreeg hij niet van Panthersoul maar Icecloud stootte een geluid uit waar zijn nekharen van overeind gingen staan. Het geluid van een moeder die een kitten verloor was verschrikkelijk. De kater keek naar Icecloud die niet wist wat ze met zichzelf moest doen. Hij keek wat ontredderd naar de Queen en trok met zijn oren. Oceanbreeze kwam ook al snel aangerend waarna ze hem gelijk opdracht gaf de medicine Cat te halen. De kater knikte en spurtte naar de Medicine Den om Routpaw of Lizardpath te halen. "Routpaw! Icecloud heeft je hulp nodig, ze is enorm gestresseerd en heeft denk ik papaver nodig. Snel!" zei hij met een dringende ondertoon in zijn stem terwijl hij de grond kneedde.

The heart of a Stallion


She's no longer with us JXidV8r
She's no longer with us Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
She's no longer with us BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimema 18 jun 2018 - 13:48

Ze was net bezig om wat extra kruiden die ze recentelijk verzameld hadden op orde te stellen toen een ijzige gil de kalme stilte in tweeën scheurde. Meteen sprong de poes met angst overeind. Hoewel ze meestal nodig was bij kleinere wonden, ziektes en dergelijke dingen, betekende dit soort kreten helaas vaak ook dat ze nodig was. Ook nu bleek dat het geval te zijn, want nog voordat ze naar buiten kon sprinten kwam een bekende kop de hoek om. "Routpaw! Icecloud heeft je hulp nodig, ze is enorm gestresseerd en heeft denk ik papaver nodig. Snel!" de dringende blik in de ogen van Stallionheart, haar ex mentor, en de manier waarop hij ongeduldig de grond kneedde betekende slecht nieuws. Het werd haar koud om het hart en wanhopig zochten haar ogen naar Lizardpath, maar de poes leek even niet aanwezig te zijn. Haar oren zakten in haar nek, maar dit was ook deel van haar vak, dit was ook deel van haar verantwoordelijkheid. "J-ja, ik, ik kom," hakkelde ze met een stem alsof haar keel dichtgeknepen was, waarna ze zich naar de kruiden stapel haastte. De jonge poes was al bezig papaverzaadjes te pakken, toen ze zich realiseerde dat dit voor Icecloud was. Icecloud, die zwanger was. Zwangere katten mochten geen papaverzaden. Heftig schudde de poes haar kop en schoof de kruiden wat wild weg, waarna ze een takje met wat Jeneverbessen pakte en langs Stallionheart naar buiten rende. Daar troffen haar mint groene ogen al snel het schouwspel aan; de blinde, jonge elder Snowbird, die tevens de dochter was van Icecloud en oudere zus van haar beide vrienden Panthersoul en Oceanbreeze, lag bebloed op de grond. Grote wonden hadden in delen haar vacht opengescheurd en de geur van bloed vulde het hele kamp. Routpaw slikte een brok in haar keel weg; ze was nu nodig.. Eerst stapte ze langs haar gevlekte vriend heen, tegen wie ze even kort maar krachtig haar neusje duwde. Voor hem was dit ook zeker een schok geweest, maar het was Icecloud die haar nu meer nodig had. De jonge poes stapte dan ook op haar af en streek kort met haar staart over de witte rug van de poes heen, wanhopig opzoek naar de juiste woorden. "Shht, rustig maar Icecloud. Eet deze, ze zullen je helpen," ze schoof twee van de jeneverbessen naar haar toe en zette zichzelf naast de witte poes neer, in de hoop haar zo wat steun te geven. Routpaw zou haar niet dwingen terug de nursery in te gaan, immers wist ze da Icecloud afscheid zou willen nemen van haar dochter.


It is both a blessing and a curse
She's no longer with us 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
She's no longer with us 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimema 18 jun 2018 - 14:26Op Routpaw hoefde de gevlekte kater niet lang te wachtten. Hij zag haar verschrikt uit de den schieten en zoeken naar Lizardpath die onvindbaar was op dit moment. Hij bleef tijdens het wachtten de grond kneden en zodra hij zag dat ze iets tussen haar kaken geklemd had ging hij direct achter haar de Medicine Den uit. Routpaw ging naar Icecloud toe en gaf haar twee jeneverbessen en probeerde haar te kalmeren. Hij keek naar de witte poes en toen naar de blinde elder die daar lag. Hij kon zich niet indenken dat het Rainkit of Toxickit was die daar lag. Zijn hart kneep samen van de angst hieraan waarna hij keek naar de rest van de katten. Opeens voelde hij zich een beetje een indringer in deze familieaangelegenheid. Alle katten behalve hij, Routpaw en Cavepaw waren familie. Hij wendde zich tot Oceanbreeze "Als je iets nodig hebt twijfel niet om mijn hulp te vragen" miauwde hij en hij liep weg van de katten. Oceanbreeze zou willen rouwen met haar familie en Routpaw kon het prima alleen redden. Hij stopte bij Cavepaw en hij keek de Apprentice aan. "Kom maar mee. Oceanbreeze en haar familie moeten even alleen zijn" murmelde de kater en vriendelijk leidde hij de Apprentice mee.

OOC: Topic uit

The heart of a Stallion


She's no longer with us JXidV8r
She's no longer with us Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Panthersoul
StarClan
She's no longer with us DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimema 18 jun 2018 - 14:59

Panthersoul stond rond te kijken, voor een moment niet goed wetend wat te doen, nog steeds proberend de twee katten te vinden die moesten weten wat er gebeurd was. Hij hoorde vaag de vraag over wat er gebeurd was. "Honden" Was het enige woord dat hij eruit wist te krijgen, dat was tenslotte de overheersende geur daar geweest, naast de geur van bloed. Het volgende wat zijn aandacht trok was de witte vacht van zijn moeder die tevoorschijn was gekomen en naast het lichaam van Snowbird in elkaar zakte. Voorzichtig deed hij een stap naar voren, maar stopte bij de jammerkreet van zijn moeder. Hij had het verwacht, maar het kwam toch hard aan en zijn lichaam wilde dan ook geen stap meer verder zetten, niet goed wetend meer wat te doen. Hij had geen idee hoe hij zijn moeder moest troosten, ondanks dat het zijn hart verscheurde om haar zo te zien. Gelukkig kwam zijn zus al snel en leek zij te weten wat ze moest doen. Zelf bleef hij stokstijf staan tot hij Routpaw langs zag komen en naar zijn moeder toe zag gaan. Langzaam zette hij een paar passen naar voren, naar waar Oceanbreeze was. Hij moest nog steeds duidelijk maken wat er gebeurd was. "De geur van honden was sterk," Zei hij. "Vermoedelijk was het dus een hond die dit heeft gedaan." Hij slikte kort bij zijn woorden.


She's no longer with us 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecloud
StarClan
She's no longer with us DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimema 18 jun 2018 - 15:17

Ze had geen aandacht voor alles wat er om haar heen gebeurde, alleen haar dochter die voor haar lag. Ze drukte haar neus nog wat dieper tegen het steeds kouder wordende lichaam. Dat haar lichaam kouder begon te worden, bevestigde alleen maar meer dat ze niet terug zou komen. Ze merkte het nauwelijks toen er een warm lichaam tegen haar aankwam en de kat haar kop kort tegen haar aandrukte. Niet veel later voelde ze nog een kat aan de andere kant van haar en merkte ze dat die wat zei en iets naar haar toeschoof. Ze haalde haar aandacht echter niet weg van Snowbird en hield haar neus tegen haar vacht gedrukt. Ze was niet van plan die daar weg te halen, ze kon haar dochter niet alleen laten hiermee.


She's no longer with us Smwwmp

Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
She's no longer with us 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimema 18 jun 2018 - 20:25

Stallionheart had met Panthersoul willen spreken. Dat wist Oceanbreeze maar op dit moment was het belangrijker dat Icecloud gekalmeerd moest worden. Met se kittens in de buik, de lange reis en haar oude lichaam was haar gezondheid erg belangrijk. Snowbird's dood was heftig en niet verwacht. Het verliezen van een kind was een onmogelijke ervaring, een die haar een rilling deed onderdrukken. Routpaw werd snel gehaald door de torbie kater. Hij had de ernst van de zaak door en wist dat ze hulp nodig had om haar familie te kalmeren. Stallionheart was een van de Warriors die ze naast Bronzemask goed vertrouwde door zijn rustige maar sterke karakter. Nadat Oceanbreeze poogde de witte kattin te kalmeren, kwam Routpaw er aan en stapte haar broer op haar af. Panthersoul, haar bezorgde blauwe ogen ontmoetten die van hem waarna ze haar oortjes spitste. Nu pas verstond ze zijn verhaal. "De geur van honden was sterk," Verklaarde de gestreepte kater waarna hij verder sprak. "Vermoedelijk was het dus een hond die het heeft gedaan." Verklaarde de kater terwijl hij kort slikte. Ondertussen hield Oceanbreeze haar moeder en Routpaw vanuit haar ooghoeken in de gaten. Icecloud reageerde niet op haar aanwezigheid en die van Routpaw waardoor de kattin kort Panthersoul wenkte en haar kopje daarna tegen hem aan drukte. Hierna verzachtte haar blik terwijl ze afscheid nam van haar halfzus. Eerst Whitelion, toen twee van haar kittens en nu haar zus. Starclan zat vol met haar familie. Hun familie.


She's no longer with us Oceano10
She's no longer with us LcrIgCQShe's no longer with us JwNO92gShe's no longer with us EjrsROFShe's no longer with us UK1ajoIShe's no longer with us 3qCkg2fp_oShe's no longer with us 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
She's no longer with us BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 17:04

Panthersoul bevestigde haar vermoeden al. Van de korte blik die ze had geworden op het bloederige hoopje vacht dat Snowbird was geweest had ze al opgemaakt dat een beest het had moeten doen. Geen kat had zulke krachtige kaken. Ook de geur van hond hing nog tussen het bloed, als een misselijkmakende walm. Haar bloed leek van ijs als ze dacht aan de angst die de poes gevoeld moest hebben, verloren zonder zicht met een hond achter haar aan. Ze had gered kunnen worden als er beter was opgelet... Routpaw slikte en wendde zich van het lichaam af naar de andere witte poes, die jammerend bij het lijk van haar dochter lag. Icecloud weigerde de bessen te eten. Normaal gezien had Routpaw de ander wat tijd gegeven, maar de andere poes was zwanger en aardig op leeftijd. Deze stres kon een grote impact op haar hebben. Daarom duwde ze de besjes nog dichterbij haar dringend maar warm haar neusje in de witte wang. "Alsjeblieft Icecloud, het zal je helpen. Doe het voor je kits," murmelde ze zachtjes en haast smekend. Ze had Panther beloofd voor haar te zorgen.


It is both a blessing and a curse
She's no longer with us 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecloud
StarClan
She's no longer with us DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 18:56

Ze merkte op dat de kat die naast haar lag, door bleef zetten dat ze de bessen die nu dichtbij haar lagen op zou eten. Ze liet haar blik naar de poes naast haar gaan en merkte op dat het Routpaw was. Voorzichtig knikte ze en keek kort naar de bessen voor ze haar blik weer liet gaan naar Snowbird. Ze wist dat het het beste was om de bessen te nemen voor haar kittens, maar ze wilde Snowbird nog niet alleen laten en ze hoopte dan ook dat de twee katten naast haar dat begrepen. Ze at alsnog de bessen en drukte daarna haar snuit weer in de vacht van Snowbird, de andere twee negerend.


She's no longer with us Smwwmp

Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
She's no longer with us 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 19:40

Het verhaal, de uitleg van Panthersoul was afschuwelijk. Dit had ze haar zus nooit toegewenst. Want hoewel Snowbird nooit een goede band met haar had gehad, was en bleef het haar halfzus. Bleef het familie en een dochter van haar moeder. Hoewel haar moeder Icecloud nu weer zwanger was, namen de kittens de plek niet in van een dochter of zoon als die overleden waren. Routpaw leek met moeite tot haar moeder door te dringen waardoor Oceanbreeze enkel haar moeder een zacht likje op haar oor gaf. Immers wist ze uit ervaring hoe heftig het was om een kitten dood aan te treffen.


She's no longer with us Oceano10
She's no longer with us LcrIgCQShe's no longer with us JwNO92gShe's no longer with us EjrsROFShe's no longer with us UK1ajoIShe's no longer with us 3qCkg2fp_oShe's no longer with us 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   She's no longer with us Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
She's no longer with us
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: