Aw, Rats [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Aw, Rats [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aw, Rats [Open] Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimeza 16 jun 2018 - 3:44

Rabbitfoot

Lucky rabbit's feet come
from unlucky rabbits


Hoewel het soms nadelig was dat het windclan territorium zo ver lag van het bos, maakte het de trip naar rogue territorium korter. Nu was het nog steeds geen korte afstand, maar Rabbit had windclangenen en niets voor niets zulke sterke poten. Rennen kon ze als een donder, en lang ook. Tijdens haar reis liep ze langs tal van boerderijen. Ze zag schapen (wolkjes op poten deden haar altijd grinniken,) paarden, koeien, en allemaal andere beesten die haar waarschijnlijk zouden vertrappelen als ze in de buurt kwam. Ze moest daar ook helemaal niet zijn, nee, ze liep verder, naar de schuren waar het hout ervan af wiebelde en die lang geleden in de steek waren gelaten. Daar was het namelijk prooi walhalla: Stikkend van muizen van allerlei soorten en maten. Ook een paar ratten, maar dat was te poes net een beetje te veel risico. Dat liet ze wel aan de Shadowclanners over.

Rabbitfoot stapte op de schuur af, en probeerde zich door een gat te wormen. Goed dit ging wat minder goed dan geplant. Een kleine fragilie poes was ze niet, dus stootte ze haar schouder naar voren. Het verrotte hout gaf makkelijk mee, en na enig gekraak was ze binnen. In de lichtstraal die door het hout scheen zag ze muizen naar alle kanten op scharrelen. De poes likte haar lippen. Dit was te makkelijk. Binnen mum van tijd had ze er eentje te pakken, en legde deze netjes op een stapel buiten. Toen ze bezig was met muis drie te pakken hoorde ze iets groters achter haar. In een ruk draaide ze zich om, maar net te laat. Een dikke, grijze rat zonk zijn scherpe tandjes in haar achterpoot. De poes gromde en wou er een pets op geven, maar de rat snelde ervan door. Zijn tandafdrukken bleven achter, een klein beetje bloed sijpelde op haar witte vacht. Typisch voor haar dit, gigantisch geluk gevolgd door een tegenslag. Ze bad maar naar Starclan dat het niet infecteerde, dan waren echt de poppen aan het dansen.

Een schaduw liet het blokte het licht kort. Een kat was langs gelopen, en de calico herinnerde haar prachtige buit stapel. Snel kwam ze terug naar buiten, waar ze al een kat met een muis in de bek zag. "Hey!" Ze maakte zich klaar voor actie. Daarna gromde ze: "Dat is windclan prooi, blijf er met je tengels van af."

THANKS!
Aw, Rats [Open] Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
Aw, Rats [Open] E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimeza 30 jun 2018 - 0:49

Lexa gaapte een keer en rekte zich uit waarna ze om zich heen keek. Een groot weiland vol met schapen lag voor haar neus en al snel was ze.die kant op gelopen, want zeg nou zelf, wie zou het niet proberen om op zo'n pluizig beest te gaan liggen? Langzaam liep ze naar één vam de schapen die in het gras lag en klom er zonder al te veel problemen bovenop. Zacht spinnend ging ze liggen en verbaasde zich er over dat het schaap het geen enkel probleem vond dat ze er bovenop was gaan liggen. Lexa haalde haar schoulders op en krulde zich op op het schaap waar ze al snel in slaap viel.

De she-cat werdt wakker toen haar nest ineens begon te bewegen en snel opende ze haar ogen voor het geval dat er ratten zaten. Ze realiseerde zich al snel dat het gewoon het schaap was waar ze op was gaan liggen en gaapte. Het was redelijk laat geworden en ze moest ook nog wat eten dus sprong ze van het wandelende wolkje af en liep naar de schuur die daar in de buurt stond. Ze stopte toen ze een nieuwe geur rook en kneep haar ogen samen terwijl ze her gebied afspeurde. Niks te zien. Nogmaals ademde ze een keer diep in om de geuren beter te ruiken en haar blik gleed naar de kleine stapel muizen. Met een opgetrokken wenkbrauw liep ze er naartoe en zwiepte gespannen met haar staart. De pakte een muis in haar bek en keek op toen ze een andere kat hoorde. "Hey!" ze wiebelde met een oortje terwijl ze naar de andere she-cat keek. "Dat is windclan prooi, blijf er met je tengels van af." Lexa liet de dode muis op de grond vallen en keek haar aan. "Windclan prooi?" Mauwde ze. "Dit is rogue gebied" bromde ze en stond op waardoor haar brede bouw nog beter zichtbaar werd. "En dit," ging ze verder terwijl ze naar de muizen knikte "is dus niet van Windclan." Bromde ze verder met haar redelijk rasperige stem welke klonk alsof ze deze niet vaak gebruikte.
wonkru || rogue group

jus drein jus daun

Aw, Rats [Open] X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aw, Rats [Open] Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimema 2 jul 2018 - 2:12Een pluizige rogue stond voor haar, die, tot haar eer, de muis liet vallen. Dat nam niet weg dat Rabbitfoot zeer ontstemd was. "Windclan prooi?" Begon de poes, "Dit is rogue gebied" Ze was een grote kattin, maar geïntimideerd was de calico niet. Het kon dondersgoed dat dit rogue gebied was, het was evengoed niemandsland."En dit," De rogue sprak in delen, alsof ze een voorspelling verklaarde. doodirritant. "is dus niet van Windclan." Huh, sorry? "Rogue gebied ja, precies. Van niemand dus." Dit hele gebied kon onmogelijk van een kat zijn. Tja, dat was jammer, als je alleen zwierf. Dan had je geen kracht in aantallen. "Ik heb dit gevangen om mijn clan te voeden. Als je als rogue toch voor bestaan alleen koos, mag je ook zelf jagen." Sneerde ze. Even schoot er door haar kop heen hoe lang de ander geen katten had gezien. Het leek haar afgrijselijk eenzaam, zo'n bestaan in het niets. Maar als je daar in was beland, dan was het je eigen verantwoordelijkheid om zelf je kost te verschaffen. En niet als een lafaard die van een andere leegstelen.

Aw, Rats [Open] Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
Aw, Rats [Open] E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimedo 5 jul 2018 - 19:22

Ze had de muis laten vallen en plaatste haar poot erop. Had ze het maar niet buiten moeten leggen. Lexa rolde met haar ogen naar de clankat toen ze haar mond opende om te praten. "Rogue gebied ja, precies. Van niemand dus." De rogue grinnikte en trok ongeduldig met haar oor. "Ik heb dit gevangen om mijn clan te voeden. Als je als rogue toch voor bestaan alleen koos, mag je ook zelf jagen." Dus ze wilde het zo spelen? Lexa liep dichter naar haar toe en kneep haar gifgroene ogen samen. "Als het van niemand is is het ook niet van jou," Bromde ze. "En zeker niet van die achterlijke clan." Ging ze verder en zwiepte met het puntje van haar staart heen en weer. "En voor zover ik kan zien ben je in je eentje niet de beste warrior, so hit me with your best shot princess." Gromde ze en trok haar bovenlip op. Ze had geen zin in bijdehante clankatjes, zeker niet vandaag en zeker niet nadat ze net heerlijk had geslapen op een schaap.


wonkru || rogue group

jus drein jus daun

Aw, Rats [Open] X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aw, Rats [Open] Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimedo 12 jul 2018 - 12:18De rogue deed een stap dichterbij, en Rabbits haren rezen iets meer overeind. "Als het van niemand is is het ook niet van jou," Begon de ander. Geirriteerd verbeet ze een opmerking. Duh, het was wel van haar, ze had het toch verdomme gevangen met haar eigen klauwen? "En zeker niet van die achterlijke clan." De calico trok haar lip op, maar zij voor nu nog niks. Haar achterpoot prikte, en ze wist nu al dat ze een medicine cat moest zien bij thuiskomt. "En voor zover ik kan zien ben je in je eentje niet de beste warrior, so hit me with your best shot princess." Deze poes had wel overal een weerwoord op, en ze ergerde zich er mateloos aan, maar ze was geen idioot. Hoewel ze een sterke, grote poes, was ze nu verzwakt door d'r achterpoot. Niemand zou wat aan haar hebben als ze dood lag te bloeden ergens op een rogue veld. "Ik heb die prooi gevangen om katten te voeden waar ik om geef. Ik kan me enkel voorstellen dat jij hetzelfde doet." Het kostte haar een poot en een been om niet te snauwen. "Laat mijn prooi los, vang je eigen, en dan scheiden onze wegen." Ze versmalde haar ogen. Wat voor een baat had deze kattin bij een windclanner aanvallen? Drie lullige muizen? Psh, tuurlijk.

Aw, Rats [Open] Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
Aw, Rats [Open] E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimema 27 aug 2018 - 20:04

Lexa grinnikte en liep langzaam en rondje om de windclan kattin heen. "Misschien wil ik wel niet dat onze wegen scheiden," spon ze en grinnikte nogmaals. "En als ze zo nodig die muisjes nodig hebt voor je clan kan je er maar beter nog een paar extra vangen." Miauwde ze en duwde met haar schouder tegen haar heup aan om te proberen de kattin haar balans te laten verliezen en al haar gewicht op haar slechte poot te moeten zetten. Lexa spande haar spieren aan en haar vacht stond wat overeind waardoor ze nog groter en gespierder leek wat alleen maar in haar voordeel zou werken.


wonkru || rogue group

jus drein jus daun

Aw, Rats [Open] X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aw, Rats [Open] Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 0:54Plots liep de rogue een rondje om haar heen, iets wat haar de rillingen bezorgde. Naar beest. "Misschien wil ik wel niet dat onze wegen scheiden," Rabbit gromde. Hier was ze absoluut niet van gediend. "Misschien moet jij vijf stappen naar achter doen," Snauwde ze. Ze wist haar woede nog onder controle te houden, maar ze had door dat ze in een gevaarlijke situatie zat. "En als ze zo nodig die muisjes nodig hebt voor je clan kan je er maar beter nog een paar extra vangen." Plots werd er tegen haar geduwd. De ander was een grote kattin, en kort voelde ze een stekende pijn in haar poot terwijl ze hem voelde bezwijken. Ze herpakte zich echter snel, tot verontwaardiging van haar lichaam. Yep, ze zou zo naar Lizardpath moeten strompelen. "Laffe rogue die je bent. Er zit geen greintje eer aan die stinkende vacht van je." De calico wist niet of ze zich een gevecht kon veroorloven. Opeens kon ze zichzelf wel voor haar kop slaan. Duh, ze was een windclanner! Een ding waarin ze zeker wist dat ze sneller zou zijn dan de roguepoes; rennen. Rabbit maakte recht oogcontact met de ander, haar oranje ogen vlammend. Ze maakte een schijnbeweging door te doen alsof ze uit zou halen, maar dook in een flits naar onder en greep de muizen. Onder zwaar protest van haar poot sprintte ze weg, haar laatste kracht gebruiken. Ze zette stevig af, en wist beter dan achterom te kijken. Toch had ze vertrouwen in haar lichaam, in haar bloedlijn en ervaring om veilig weg te komen

Aw, Rats [Open] Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
Aw, Rats [Open] E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimevr 7 sep 2018 - 12:51

Lexa gromde luid van frustratie toen de windclan kattin ineens wegrende met de muizen en had al snel de achtervolging ingezet. De andere kat had iets aan haar poot, dus erg ver zou ze niet kunnen komen totdat haar poot zou bezwijken door de kracht die er ineens op gebruikt werd. Ze dwong haar poten nog sneller te gaan en haar spieren begonnen al te zeuren door de snelheid die ze had moeten bereiken om de kattin bij te houden, maar ze kwam dichterbij. Lexa zag haar staart dichter naar haar toe komen en klemde haar kaken er omheen. Althans, ze deed een poging tot. Maar ze wist dat wanneer ze haar staart te pakken zou hebben ze gehakt zou maken van de kattin.


wonkru || rogue group

jus drein jus daun

Aw, Rats [Open] X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aw, Rats [Open] Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 19:36Toen ze kaken om haar staart voelde, begonnen de alarmbellen te rinkelen. Dit was foute boel. Rabbit was echter getrained, en ze hoefde niet na te denken over haar volgende move. In en ruk gooide ze haar lichaam de andere kant op, waardoor haar staart, hopelijk met de poes er aan, een flink stuk de naar de andere kant werd geslingerd. Foxdung, ze moest hier niet blijven haken. Met al haar energie, al haar training en kracht gaf ze een harde trap naar de kop van de ander- gemikt op de kaak van haar tegenstander. Ze moest hier van af, en weg. Vandaag was niet de dag dat ze gepakt zou worden door een rogue, daar was ze heel zeker van. De calcio klemde haar kaken op elkaar, en stoof opnieuw weg. Een muis was in al dit gezwaai op de grond gevallen, maar ze had er nog twee stevig in haar bek geklemd. Haar poot deed pijn, haar staart voelde gehavend, maar vanavond zou ze veilig in haar den slapen.

Aw, Rats [Open] Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
Aw, Rats [Open] E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: Aw, Rats [Open]   Aw, Rats [Open] Icon_minitimewo 12 sep 2018 - 7:47

Ze had de beweding die de kattin maakte kunnen verwachten en klemde dan ook haar kaken nog strakker op elkaar toen ze zich vergat schrap te zetten voor de scherpe bocht. Helaas verloor ze de grip op de andere kattin haar staart en rolde even over de grond voordat ze opstond en zand en bladeren van haar lichaam geschud had. Lexa had haar groene ogen samengeknepen en rende zo snel als ze kon weer achter de andere kat aan. Haar spieren begonnen weer te zeuren van de snelheid en kracht die ze achter haar sprongen moest zetten, maar al snel kwam ze weer in de buurt van de windclan kat. Ze gooide haar schouder tegen de kattin aan en koopte maar dat dit haar in ieder geval liet wankelen, wat ze daarna deed zag ze wel weer.


wonkru || rogue group

jus drein jus daun

Aw, Rats [Open] X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aw, Rats [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: