∆ BloodClan ceremonie 06/2018 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ∆ BloodClan ceremonie 06/2018

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
∆ BloodClan ceremonie 06/2018   Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: ∆ BloodClan ceremonie 06/2018    ∆ BloodClan ceremonie 06/2018   Icon_minitimeza 16 jun 2018 - 21:24

∆ BloodClan ceremonie 06/2018   BloodClan_icon_by_starsightsw2007
BloodClan ceremonie

Shark rechtte zijn rug en opende zijn kaken in een korte geeuw voordat hij naar buiten stapte. Het werd tijd dat hij een nieuwe ceremonie aan zou kondigen om ervoor te zorgen dat de members die nog geen young one hadden en de ervaring dringend nodig hadden zich nu konden bewijzen. Er waren weinig katten die hij toe kon wijzen voor deze ceremonie en dus had hij goed nagedacht over welke keuze hij voor wie had gemaakt. Met een simpele sprong zorgde hij ervoor dat hij soepel klom op het muurtje en draaide zich om zodat hij het overzicht over zijn pas heropgebouwde kamp kon hebben. “Iedereen hier verzamelen!” De kreet waar hij eerst zo nog aan had moeten wennen, verliet nu zonder aarzelen zijn bek. Hij begon zijn positie steeds meer in te nemen en dat werd maar al te duidelijk aan de reacties van de anderen. Natuurlijk miste hij Claw nog steeds en zou hij zijn positie zonder nadenken teruggeven aan zijn vriend als deze toch opeens terug zou komen, maar hij begon ook te accepteren dat hij nu diegene was die de Elite groot zou maken. En vandaag zou weer een extra stapje dichter naar dat doel zijn. Hij wachtte tot zijn katten zich onder hem verzameld hadden en schraapte zijn keel. “We zijn halverwege een nieuwe moon en dat wil zeggen dat we opnieuw een ceremonie zullen houden om aan te tonen dat de Elite weldegelijk sterker wordt.” Hij liet zijn geelgroene blik over hun glijden en stopte bij Puk en bij Aurene. “Aurene.” Hij wenkte haar met zijn staart. “Jij hebt de leeftijd van een young one bereikt. Je zal van de kittenbarn naar de young ones tower verhuizen en een mentor krijgen om je te trainen totdat je waardig wordt geacht als mentor.” Zijn blik gleed over zijn katten en stopte bij Summer. “Summer, Aurene zal jouw eerste young one worden. Je hebt er al wat ervaring op zitten, dus ik verwacht dat het voor jou geen probleem zal zijn om Aurene een waardig member te maken.” Hij gaf een knikje naar de twee en richtte zijn blik toen op Puk. “Puk, jij bent op de leeftijd van een member in de Elite gekomen, maar ik ben er nog niet van overtuigd dat je ook daadwerkelijk de kennis en de techniek bezit om er één te worden. Om die reden zal jij getraind worden totdat duidelijk wordt dat de Elite een plek is waar jij mag blijven.” Hij richtte zijn blik op Brat. “Brat, jij zal Puk de nodige kennis bijleren en haar final assesment afnemen als je denkt dat ze daar klaar voor is. Ik vertrouw erop dat je haar zo snel mogelijk een member maakt waar we trots op kunnen zijn.” Hij gaf een knikje naar zijn katten als afsluiting en sprong toen van het muurtje af. Zijn werk hier was klaar.


Nieuwe young ones:
 

Mentorverdeling:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ BloodClan ceremonie 06/2018
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: