Intrépide [Fortuna] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Intrépide [Fortuna]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Summer
Member
Intrépide [Fortuna] DPKsfdL
Rebecca / Lion
657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Summer
BerichtOnderwerp: Intrépide [Fortuna]   Intrépide [Fortuna] Icon_minitimema 18 jun 2018 - 17:41De bengaalse poes was nijdig weggelopen bij de ceremonie van de nieuwe Commander. Die vieze ThunderClan poes. Commander. Ze spuwde op de grond en versnelde haar passen. Ze wilde even helemaal niks te maken hebben met geheel BloodClan niet. Claw was dood en Shark had zojuist een rookie mistake gemaakt. Tornado zou een beter keuze geweest zijn of Fortuna of Brat. Ze sidderde nog wat na van woede en zette het toen van zich af. Ze zou nooit naar die pluisbal gaan luisteren. Commander of niet, dan was ze nog beter af als Rogue. Haar groene ogen werden minder pulserend en werden weer rustig en kil. Als ThunderClan lieverd zich hier zou laten zien zou ze ook tevens haar klauwen zien en geen daglicht meer als het aan haar lag. Ze keek troosteloos omhoog. Claw... Laat ons niet in de steek. Geef ons leiding dacht ze en ze sloot haar groene ogen. Hoewel ze BloodClan was had ze ook geloof dat hierna nog iets was, wat wist ze niet maar alle dode katten zouden daar zijn.

I was made for sunny day's


PM's naar Stallionheart svp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member
Intrépide [Fortuna] Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: Intrépide [Fortuna]   Intrépide [Fortuna] Icon_minitimema 18 jun 2018 - 18:35

Fortuna was buiten het kamp en zal zeker ook voor een tijdje wegblijven. Ze had geen zin in al dat gezeik en drama wat er nu allemaal speelde binnen Bloodclan. Ze kon het nog steeds niet geloven wat er gebeurd was. Hoe kon Shark z’n keuze maken? Ze zag grootheid in Thora, dat zeker, maar haar tijd zou nog komen. Ze had nog zo veel te leren, ze was nog pas member en kreeg nu al zo grote verantwoordelijkheid dat zelfs voor iemand zoals zij lastig kon zijn. Ze had het anders gezien willen hebben, iemand zoals Brat of Summer aan de leiding. Iemand waarvan ze commando’s kon aannemen, die wist wat ze deden. Nu moest ze naar iemand gaan luisteren die vier keer jonger was dan haar. De zwarte Elite member stootte een vermoeide zucht uit en keek naar een gevlekte vacht die in haar zichtveld viel. Ze herkende Summer. Hoewel ze niet echt trek had in een gesprek wist ze dat ze dezelfde gevoelens deelde met de andere kattin over het nieuwe feit van Bloodclan. Een kind aan de macht, het kon niet gekker worden. Fortuna liep op haar clangenoot af en begroette haar met een knik mer haar brede kop. “Hallo Summer” Mauwde ze met de zelfde rustigheid in haar stem zoals altijd.


Intrépide [Fortuna] F7679810Intrépide [Fortuna] 6r6hafIntrépide [Fortuna] Rm66qa Intrépide [Fortuna] K00uqIntrépide [Fortuna] 17coyhIntrépide [Fortuna] Rm66qaIntrépide [Fortuna] Vno93lIntrépide [Fortuna] 2i0b29yIntrépide [Fortuna] 2i0b29yIntrépide [Fortuna] Vmwrhy
Intrépide [Fortuna] B083b810
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summer
Member
Intrépide [Fortuna] DPKsfdL
Rebecca / Lion
657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Summer
BerichtOnderwerp: Re: Intrépide [Fortuna]   Intrépide [Fortuna] Icon_minitimema 18 jun 2018 - 18:43“Hallo Summer” hoorde ze de stem van Fortuna naast zich zeggen. Ze opende haar groene ogen en keek naar Fortuna. "Hoi Fortuna" miauwde ze zacht en ze keek naar haar poten. Ze wist niet zo goed wat ze moest zeggen tegen de oudere member. Ongetwijfeld voelde die zich aan de kant gezet door Shark en was zijn ook woest. Ze had nog half gehoord dat X Thora had aangevallen maar daar kon ze nog geen muizenstaart om geven. Het zou wel. Ze liet zich door haar voorpoten zakken en vouwde ze onder zich. Slapen in een Barn of in het open veld, het was haar om het even. Voorlopig zou ze zich niet terug begeven naar het Camp. Misschien moest ze eerst een paar zielige Kittypets doden en kreeg ze dan de aandacht van Shark. "Ik mis Claw" miauwde ze en ze voelde emoties in haar keel opwellen. "Hij was een goede Leader. Shark maakt er een bende van. Alles wat Claw heeft opgebouwd is nu wég" bracht ze uit in een huil gecombineerd met een sis.

I was made for sunny day's


PM's naar Stallionheart svp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Intrépide [Fortuna]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: