You look like therapy. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You look like therapy.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Longear
Member
You look like therapy. Milo_a10
Bo~
199
Actief
I lost my way inside the truth

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Longear
BerichtOnderwerp: You look like therapy.   You look like therapy. Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 22:10

Hij wist niet waarom hij zo getrokken werd naar de fourtrees. Misschien was het omdat dit een soort gevoel gaf dat alle Clans vredig bij elkaar konden zijn.. zoals op de reis. Misschien was het omdat hij even de rust nodig had in zijn kopje weg van zijn eigen veilige Clan. Misschien wilde hij eerder iets vinden waardoor hij zichzelf rust kon geven. Hij zuchtte zachtjes, waarna hij zijn borstkas een lik gaf. De kater die hem pijn had gedaan was dood, de katten van andere clans hadden geen reden om hem pijn te doen op dit moment. Hij nam even een diepe ademteug, voordat hij rustig ging zitten om naar de bomen te kijken. Rustig blijven, adem in, adem uit.
Longear
♥️


Tag: @Burnetpaw
SPT~
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
You look like therapy. XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: You look like therapy.   You look like therapy. Icon_minitimevr 22 jun 2018 - 23:30


Rustig verplaatste de jonge poes zich verder over het hoogland. Ze was hier geboren en dit was de plaats die ze hadden verlaten zoveel moons geleden. Nu was ze dichter tegen haar nieuwe leven aan dan het oude van een kitten. De jonge rossige poes vernauwde haar helderblauwe oogjes even, een nadenkende frons op haar gelaat rustende. Ze wist niet goed wat ze hierover moest denken. Moest ze hier kam over blijven of niet? Wat was het nut geweest van de journey als ze gewoon terug waren gegaan? Zoveel katten waren gestorven voor niks en daarbij hadden ze zich schuldig gemaakt bij die tribekatten. Nu konden die stomme steenkoppen elk moment aan hun deur staan voor iets... en konden zij hun dan wegsturen? Nee, dat kon dan niet want zij hadden onderdak gegund aan hun... Dus het was gewoon algemeen stom geweest, punt andere lijn. Als ze haarzelf niet zo moest inhouden had ze al lang geschreeuwd naar Oceanbreeze. Ze hadden halverwege de journey gewoon terug moeten keren want dit was belachelijk, punt andere lijn. Zoveel katten waren dood en dat allemaal door een paar domme katten die niet wisten hoe of wat, slim hoor.... Maar zij was een hele goede papa erdoor kwijt.
Zuchtend schudde ze haar fijn gevormde kopje even, de lange haren die haar kopje sierden van beide kanten op dansten als zacht fluweel rond haar gezicht. Ze was meer matuur geworden in haar gezicht en leven had zich gebrand in haar ogen. Ze had veel gezien en dat kon je zien aan de manier waarop ze anderen aankeek. De jaren van ervaring die nog niet eens in haar poten lag, lag al lang in haar blik. En zelfs zij wist dat als ze dat zou proberen aan te brengen naar anderen, ze enkel zou neergehaald worden, zeggende dat ze een belachelijk iets aanbracht met haar leeftijd en status. Haar ogen gleden even over de grootte bomen heen. Fourtrees... Haar poten hadden haar helemaal naar hier gedragen. Kalm analyseerde de jonge kattin het ding even, voordat iets anders langzaam haar aandacht trok. Rustig trok de mooie poes even met haar oortjes voordat ze besloot in beweging te komen. Met een paar korte bewegingen bewoog ze zich naar een lager gebied, neutraal gebied, waar alle clans in vrede samen kwamen... Of whatever cheesy bullshit dat ook alweer was. "Hey!" snauwde ze naar de ander toe, nog niet eens ruikende wie of wat het was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Longear
Member
You look like therapy. Milo_a10
Bo~
199
Actief
I lost my way inside the truth

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Longear
BerichtOnderwerp: Re: You look like therapy.   You look like therapy. Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 18:09

Het was bijna niet te geloven dat ze hier nog kort geleden hadden gestaan om te vechten tegen BloodClan, om hun eigen territorium weer terug te krijgen. Aan beide kanten hadden er verliezen gestaan, waaronder Butterstar die een leven had verloren, maar ook de BloodClan leader Claw had zijn leven verloren aan zijn mede-clangenoot genaamd Firedance. Hij had ook een klein beetje geholpen, maar veel kon hij op dat moment niet doen met alle warriors van iedere Clan tegen de elite. Ze waren met meer en toch had BloodClan gedacht te kunnen winnen, voor de één of andere reden.

En op dit moment zou je bijna niet denken dat hier een groot gevecht had plaats gevonden, dat zoveel grote gevechten hier hadden plaats genomen. De rust straalde hier uit, de vrede tussen de vier clans… maar rust zou niet veel langer hier zijn. Wie weet wanneer BloodClan weer zou komen en weer een gevecht eiste. Hij had verhalen gehoord over de tijd dat BloodClan ThunderClan had overgenomen en hij moest toch echt zeggen dat hij blij was dat hij niet in die tijd was geboren, maar daarna. ”Hey!” klonk er echter opeens, waardoor hij iets in elkaar kromp en om keek. De geur van WindClan bereikte zijn neus en even dacht hij dat het iemand zou zijn die hetzelfde was als die grijze kater die hem teisterde in zijn gedachtes. Maar het was een apprentice. Niet dat hij die onderschatte, maar hij voelde zich toch iets beter op zijn gemakt bij een apprentice dan met een warrior. Maar het feit dat het een snauw was maakte het voor hem niet veel beter, moest hij zeggen. ”Uhm… Hallo?” sprak hij dan maar, lekker ongemakkelijk weer dus.
Longear
♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You look like therapy.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: