Trees of Live [Smokebreath] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Trees of Live [Smokebreath]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimedo 21 jun 2018 - 9:44

Oceanbreeze wist niet wat haar hier bracht, ze had werkelijk geen idee. De Fourtrees herinnerde ze nu als eem strijdveld, waar de vier Clans met volle kracht tegen Bloodclan vochtten. Katten die in haar ogen nog vele malen erger stonken dan Kittypets. In het gevecht was zijzelf niet echt gewond geraakt. Ze had een kras over haar wang gekregen, een die een bijna onzichtbaar litteken achter zou laten. Nadat het genezen was, haar lichaam was jong en sterk, haar schouders ontspannen. Ook al lette ze bij elke pas wel op dat ze geen ongewenste geur tegen kwam. Het idee dat een kat van haar Clan zich bij Bloodclan had gevoegd lag haar niet helemaal lekker. Toch kon ze de woorden van Stallionheart niet uit haar hoofd zetten. De jonge Leadee zuchtte waarna ze haar lichaam uitrekte en langzaam het gebied bekeek en de afdaling begon naar de vier eikenbomen. Daar waar ze elke Moon zouden staan en samen zouden komen. De heropbouw van haar kamp verliep redelijk, er was in ieder geval voldoende prooi. Oceanbreeze zuchtte even waarna ze voor een van de stammen ging zitten en haar blik kort op de hemel richtte. Binnenkort zou ze haar levens halen, zou ze Starclan ontmoetten en ze hoopte maar dat er daarvoor geen problemen waren. Ze sloeg zich er wel doorheen, haar staart wiebelde rustig door het gras, waarna ze ineens haar oren spitste. Het zachte geluid dat de wind kon zijn, kwam van zo'n richting dat ze verwachtte dat een kat haar kant op kwam. Soepel sprong ze op waarna ze de geur van Shadowclan kon onderscheiden. Geen Tallshadow of Acefray. Rustig benaderde ze de andere Clankat waarna ze haar kopje vriendelijk neeg. Fourtrees waren van alle Clans. Dat betekende dat geen van hen een gevecht zou startten. "Goedendag," Sprak ze helder en rustig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimedo 21 jun 2018 - 21:17


Het was echt niet dat hij er problemen mee had om in het Shadowclan gebied te wonen. In tegendeel, mistroostig en grauw paste wel precies in zijn straatje. Samen met chagrijnig, maar dat kon je niet zo goed aan een gebied aflezen. Toch, op sommige momenten, wilde je toch wel eens gras onder je poten hebben en minder modder. Op dit soort zeldzame momenten vertrok Smokebreath naar Fourtrees. Bijkomende bonus hiervan was meestal dat hij geen enkele kat tegen kwam hier. Deze bonus mocht hij echter niet altijd binnenhalen, zoals vandaag. Hij was net tussen de grote eiken gelopen toen hij een zilverige poes zag. Aan de geur van lavendel en heide zat aan haar vacht geklit als distels. Duidelijk een windclan poes. Toch had hij voor haar überhaupt niet de geur nodig om haar te herkennen. "Oceanbreeze," bromde hij met een knik, "of moet ik ondertussen Oceanstar zeggen?" Hij hield immers niet bij wat er in Windclan plaatsvond. "Wat brengt jou hier naar fourtrees?" Hij was benieuwd of ze het volhield. Echt oud was ze niet. Hoeveel levenservaring zou ze überhaupt kunnen hebben?

Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimevr 22 jun 2018 - 11:31

De geur van dennebomen en moeras, was iets waaraan ze zonder moeite de Shadowclannee herkende. Hoewel ze zelf van mening was dat onder die geur ook nog af en toe de zurige geur van monsters zat; had ze deze nog niet echt opgemerkt. Haar geur was ook duidelijker Windclan geworden, nadat ze terug het kamp weer hadden bezet. De geur van lavendel en heide paste dan ook wel bij de jonge Leader. Waarschijnlijk had de Shadowclanner voor haar, de geur niet eens nodig om haar te herkennen. Iedereen kende de Leaders, Deputy's en andere hoge rangen wel van gezicht. "Oceanbreeze," Bromde de kater met een knik waardoor de jongere kattin met een oor wiebelde. Hoewel ze de kater niet geheel herkende, wist ze dat zijn naam met Smoke begon. "Smoke..?" Mauwde ze een tikkeltje vragend. Immers had ze hem nog nooit echt gesproken, wel eens vanaf afstandje gezien tijdens de reis. "Of moet ik ondertussen Oceanstar zeggen?" De Windclanner schudde haar hoofd. Ze was nog niet naar de Highstones geweest. "Nee, het kamp moest eerst opnieuw opgebouwd worden." Mauwde ze rustig. Shadowclan had dat waarschijnlijk ook ervaren. Eten en drinken, een beetje goede nesten waren de eerste zorg. "Wat brengt jou naar Fourtrees?" Vroeg de donkergrijze kater. Oceanbreeze wierp een blik op de sterke eiken waarna ze rustig sprak. "Eerlijk, ik wou mij wat dichter bij Starclan voelen," mauwde ze zacht. Ze had dan nog nooit met Starclan gesproken maar geloofde in de Clan als hun beschermers. Zonder Starclan waren er geen waarschuwingen voor heftige gebeurtenissen en ook haar kittens leefden daar. Neverland leefde daar en natuurlijk haar halfbroer Whitelion. "Kan je een bericht doorgeven aan Tallshadow of Tallstar?" Mauwde ze zachtjes en bedenkelijk. Met het mogelijke verraad van Sweetheart, wou ze de andere Clans waarschuwen voor haar uit te kijken. Wie weet was ze overleden, en zouden de andere Clans haar vinden en anders was ze een mogelijk gevaar voor de Clans in de komende Moons. Tallshadow vertrouwde ze, hij had haar wel eens geholpen en hoewel beiden hun eigen Clans eerst zouden zetten, waren ze niet geheel vijandelijk naar elkaar. Ze had kennis over de rangwisseling, kende vele katten van alle Clans en hoewel haar geur zou veranderen, als ze echt bij Bloodclan zat zouden katten misschien haar niet meteen als dreiging zien. Iets dat ze als Leader van Windclan haar verantwoordelijkheid vond. Als een kat die hen zo goed kende zich bij Bloodclan voegde kwam er geheid drama van, dat was ook zo geweest voor Thunderclan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 19:40


De Windclan leider kende zijn volledige naam niet. Niet zo gek ook. Het was alweer vele manen geleden dat hij zijn taken als Medicine cat achter zich had gelaten en over was gegaan op pure warrior taken. Littlestream had het van hem overgenomen, maar die was nu verloren. Een steek ging door zijn hart heen maar hij verbeet zichzelf stug. Hier hoefde hij nu niet over na te denken. "Smokebreath," verbeterde hij haar kalmpjes, al bleef hij zijn eeuwige, zware bromstem houden. Hij had wel eens van katten gehoord dat het klonk alsof hij permanent teveel rook had ingeademd. Zolang zijn keel niet zeer deed boeide het hem vrij weinig. "Shadowclan herkent het probleem. Binnen een maan zal alle weer zoals vanouds zijn," sprak de kater, zijn dikke staart om zijn poten krullend. De katten van de clans waren weerbarstig. Die gingen niet zomaar tegen de vlakte.

"Starclan is altijd bij ons, maar ik begrijp het sentiment," bromde de kater. Als ze zich dicht bij Starclan wilde voelen, moest ze naar de Moonstone gaan en haar levens ophalen. Net zoals een zekere andere kater. Hij spitste zijn oren bij het woord bericht en knikte. "Dat kan ik zeker." Een lichte nieuwsgierigheid ontvlamde in zijn hart, maar hij bleef alsnog met vernauwde gele ogen naar de jonge leader kijken.

Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 23:09

Oceanbreeze kende aardig wat katten, maar niet van allen kende ze de naam. Ze had voldoende te doen, waarbij ze niet elke naam van elke Clankat hoefde te kennen. Vaak wist ze wel het gezicht te plaatsen bij een beschrijjving. Als iemand deze kater aan haar had beschreven en hij iets had uitgevreten; wat ze hem niet zag doen; dan wist ze tenminste over wie de ander het had. De kater leek het niet erg te vinden dat ze zijn naam niet zeker was. "Smokebreath," Mauwde hij kalm, met een zware bromstem. Een die waarschijnlijk bij hem hoorde, hij leek haar op dit moment geen Elder, met een eeueig chagrijnige blik. Ze legde uit dat ze te druk was geweest om haar levens al te halen, wat ervoor zorgde dat de oudere kater op het onderwerp in ging. "Shadowclan herkent het probleem. Binnen een maan zal alle weer zoals vanouds zijn," Sprak de Warrior, waaarna hij zijn dikke staart over zijn poten krulde. Kittens zouden er vast gek mee zijn, zo'n wollige staart. Oceanbreeze knikte even, waarna ze om haar gedachtegang een glimlach onderdrukte. Altijd die kittens bij haar, ze was een moeder, had een te groot warm hart volgens sommigen. Oceanbreeze ging wat gemakkelijker zitten, waarna ze haar staart rustig liet zwiepen, terwijl ze sprak."Elke Clan heeft hier denk ik last van, en Bloodclan niet te vergeten. Hopelijk houdt de zware klap hun even bezig." Mauwde ze, met enige pit in haar stem.

"Starclan is altijd bij ons, maar ik begrijp het sentiment," Mauwde de Senior Warrior alsof hij bekend was met ze. Oceanbreeze knikte enkel stil, waarna haar blik zachter werd. "Je klinkt bekend met ze," Mauwde ze zacht. "Vele van mijn geliefden jagen in de oneindige velden van Starclan," Verklaarde ze uiteindelijk. Zodra ze over bericht begon leek de kater alert te worden, hij spitste zijn oren. "Dat kan ik zeker." De kater bleef haar met zijn vernauwde gele ogen aankijken, maar de Leader ontmoette zijn blik zonder angst. "Een van Windclan's Warriors heeft zich hoogst waarschijnlijk bij Bloodclan gevoegd. Zij weet van het feit dat Tall en ik geen levens hebben. Ze kan een gevaar worden, ze is met Bloodclan gezien volgens een van mijn Warriors voordat we weg gingen en kort nadat we hebben gewonnen verdwenen. Ik hoop dat jullie als Shadowclan een oogje voor haar uit houden. Bloodclan heeft geen vrienden onder ons, tenzij ze interesse tonen zich bij hen te voegen. Ze is meerdere malen gesignaleerd, sprekende met Bloodclanners," Oceanbreeze haar nagels waren uit haar hulzen geschoten. Hoewel het altijd haar Clan eerst was, kon ze Shadowclan voor dit mogelijke opkomende gevaar behoeden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 15:22


Smokebreath bromde wat instemmends toen de kattin begon over dat elke clan wel een zware klap heeft gehad van Bloodclan en het reizen. "Ik vrees dat ze het meer zien als iets om te wreken dan als een zware klap," Bromde de kater. Hij verwachtte ergens toch wel dat de katten vanzelf weer terugsloegen, en hard ook. Ondanks dat ze waarschijnlijk niet een hele clan neer konden halen, was elk verloren leven er één teveel.

Smokebreath trok zijn gezicht in een licht verbaasde plooi. "Met manen aan medicine cat ervaring, zou het gek zijn als ik niet bekend met ze was," bromde hij haar toe. Starclan had hem op het gegeven moment tot hen geroepen. Hij moest de volgende medicine cat apprentice worden. Hij had het toen zelf vervloekt, maar uiteindelijk was het een ervaring geweest die hij nodig had gehad. "Ik denk dat iedereen geliefden heeft in Starclan." voegde hij er vervolgens stilletjes aan toe. Alsof hij in zijn velen manen niet afscheid had moeten nemen van veel katten. "Als zowel jij als Tallshadow jullie pelzen eens naar hoogstenen zouden trekken zou het probleem opgelost zijn,"[/b] bromde hij met een toontje wat toch wel zei dat hij zich erg ergerde aan dat Tallshadow nog niet geweest was, maar vervolgens neeg hij zijn kop naar Oceanbreeze. "Ik zal je bericht doorgeven aan onze eerwaarde clanleider Oceanbreeze, maar wat heeft Windclan de laatste tijd moeite zijn warriors binnen de clan te houden," voegde hij er met vernauwde ogen aan toe. Eerst Lionroar die met zijn staart tussen zijn benen richting Shadowclan kwam en nu een bloodclanner. Waar was de loyaliteit heen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 15:50

De grotere en oudere kater bromde enkel instemmend. Oceanbreeze had het idee dat hij nooit de vrolijkste was, maar wel een zeer goede Warrior zou zijn. Ze had liever een chagrijnige trouwe Warrior dan een ontrouwe liefdevolle en zachtaardige Warrior; want ook al waren ze chagrijnig; van trouwe en wijze Warriors moest een Clan het hebben. "Ik vrees dat ze het meer zien als iets om te wreken dan als een zware klap," Mauwde de brommerige opa, waardoor Oceanbreeze enkel instemmend knikte. De kans zat er in dat Bloodclan terug zou slaan, zou proberen de Clans te verjagen, te pakken te nemen. Des te meer reden dat ze haar levens de dag erna wou halen.

Smokebreath trok een lichtelijk verbaasd gezicht. "Met manen aan medicine cat ervaring, zou het gek zijn als ik niet bekend met ze was," Verklaarde de brommerige mater waardoor een klein glimlachje op haar gezicht verscheen. Wat was het met excentrieke Medicine Cats in Shadowclan? "Ik denk dat iedereen geliefden heeft in Starclan." Voegde de kater er aan toe, Oceanbreeze zuchtte zacht; de meeste katten hadden recent wel een of meerdere katten verloren. Zijzelf had een partner verloren en enkele kittens. Oceanbreeze ging er verder niet op in en sprak de grijze kater enkel aan over het mogelijke gevaar. "Als zowel jij en Tallshadow jullie pelzen eens naar de hoogstenen zouden trekken zou het probleem opgelost zijn," Bromde de kater, waardoor Oceanbreeze kort haar blauwe ogem vernauwde. "Een Clan heeft eerst eten nodig voor de kittens en Elders voordat een Leader ze achter kan laten," Mauwde ze rustig en een tikkeltje bits. "Maar je hebt gelijk, binnenkort zal ik naar de hogenstenen trekken, nu mijn Clan in orde is," Mauwde ze rustig en kalm, waarna ze haar schouders onstpande; immers was ze dat toch al van plan geweest. De kater neeg zijn kop naar haar, het was wel duidelijk dat hij zich vooral aan Tallshadow ergerde. Zou de andere kater het uit angst voor Starclan uitstellen? "Ik zal je bericht doorgeven aan onze eerwaarde clanleider Oceanbreeze, maar wat heeft Windclan de laatste tijd moeite zijn Warriors binnen de clan te houden," Vervolgde de kater waardoor Oceanbreeze hem een rustige bijna ijzige blik gunde. Ze had ook niks kunnen zeggen Shadowclan ermee in mogelijk gevaar kunnen brengen. Zijn Clan in gevaar kunnen brengen. "Vele leugens, hebben Windclan lange tijd in hun macht gehouden. Het kost tijd die leugens tot de bodem uit te zoeken. Starclanzijdank begin ik langzaam tot de bodem ervan te raken. Geloof mij Smokebreath, elke verrader zal zijn lot ontarmen." Verklaarde ze op een rustige, stevige toon. Haar stem gaf aan dat ze geen enkele verrader zomaar weg zou laten lopen zonder een paar goede wonden, Windclan zou hieraan niet ten onder gaan, niet onder haar leiding.
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 17:40Smokebreath vernauwde zijn gele ogen tot nauwe spleetjes naar de clanleader toen hij haar reactie hoorde. Ze had hart voor haar clan en daar kon hij respect voor opbrengen, maar ze leek toch ook enige tunnelvisie te hebben in zijn ogen. De rookkleurige kater gaf zijn borstkas een aantal vlugge likken waarna hij zijn blik weer op de zilvergrijze poes richtte. "Ik moet je prijzen om het hart wat je uitdraagt naar je clan Oceanbreeze," begon hij, de maar liet hij even in de lucht hangen. "Maar, wat gebeurt er met je geliefde clan op het moment dat Bloodclan zijn kans grijpt zoals je verwacht?" Hij vernauwde zijn ogen opnieuw. "Wat blijft er van je clan over op het moment dat je geen extra leven hebt om weer op te staan om ze te leiden? Wat gebeurt er als in een tragische, of juist gerichte aanval, je deputy ook haar leven verliest?"

Hij pauzeerde even om zijn woorden te laten bezinken. Hij had het gezien. Hij had gezien hoe zowel Brokenstar als Raindrop hun leven hadden verloren aan ziekte. Hoe Rushspirit Rushstar werd en de clan bijna de vernieling in had geleid. Hij sloeg zijn blik eventjes omhoog naar de hemel. "Zullen je warriors het netjes uitpraten? Wie zal de beste leider zijn van de Windclan? Ik kan je beloven dat het het slechtste in sommige katten naar boven haalt." Hierna richtte hij zijn blik weer op Oceanstar. "Als clanleader is je verantwoordelijkheid aan je clan. Laat de taken van voedsel verzamelen en de grenzen beschermen aan je warriors en deputy over. Ze kunnen je een nacht missen. Dus trek inderdaad naar de hoogstenen zo snel als je kunt en leid ze onder de naam van 'star'"

Vervolgens knikte de kater simpelweg bij de volgende woorden van de clanleader. Hij geloofde dat ze dat zou doen inderdaad. "Ik zal je boodschap overbrengen naar Tallshadow als dat alles was." Hij hief zichzelf tot zijn poten en knikte naar de clanleader. Als ze niks meer verder te zeggen had zou hij terug trekken naar Shadowclan.

Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 18:55

De kater vernauwde zijn gele ogen nogmaals naar de jonge Windclan Leader. Hoewel ze een hart voor haar Clan had betekende dit niet dat ze altijd de juiste keuzes maakte. De rookkleurige kater gaf zijn borstkas een aantal vlugge likken, voordat hij weer sprak. "Ik moet je prijzen om het hart dat je uitdraagt naar je clan Oceanbreeze," Bromde de kater, waarna er een korte pauze was en de jongere kattin hem een alerte blik gunde. "Maar, wat gebeurd er met je geliefde clan op het moment dat Bloodclan zijn kans grijpt zoals je verwacht? " Vroeg de kater waardoor de kattin hem een nadenkende blik gunde. Ze kon het niet permitteren om veel langer zonder levens verder te gaan. "Wat blijft er van je clan over op het moment dat je geen extra leven hebt om weer op te staan om ze te leiden? Wat gebeurd er als er in tragische, of juist gerichte aanval, je deputy ook haar leven verliest?" De kater pauzeerde even zodat de woorden echt tot de kattin doordrongen.

De kater sprak weer verder toen het duidelijk was dat Oceanbreeze over zijn woorden nadacht. Hij was zoveel ouder dan haar en had dus veel meer ervaring op dat vlak."Zullen je warriors het netjes uitpraten? Wie zal de beste leider zijn van de Windclan? Ik kan je beloven dat het het slechtste in sommige katten naar boven haalt." Ging de kater verder waarna hij de jongere kattin aankeek. Haar blik gaf aan dat ze zijn woorden in acht nam. Dat ze zich realiseerde hoe waar ze waren. "Als clanleader is je verantwoordelijkheid aan je clan. Laat de taken van voedsel verzamelen en de grenzen beschermen aan je warriors en deputy over. Ze kunnen je een nacht missen. Dus trek inderdaad naar de hoogstenen zo snel als je kunt en leid ze onder de naam van 'star'" Verklaarde de kater waardoor de jonge grijze kattin knikte. "Bedankt voor het inzicht Smokebreath," Verklaarde ze rustig en zacht. De kater geloofde haar woorden, die aangaven dat ze een Warrior was die er geen gras over liet groeien; een goed hoofd en hart bezat. "Ik zal de boodschap overbrengen naar Tallshadow als dat alles was." Verklaarde de kater waardoor de kattin haar kop respectvol boog. "Het was goed je gesproken te hebben, Smokebreath. De volgende keer dat we spreken zal ik mijn levens hebben." Mauwde ze met een lichte dankbare glimlach op haar lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
Trees of Live [Smokebreath] DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Trees of Live [Smokebreath]   Trees of Live [Smokebreath] Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 19:13


De trotse Windclanleider leek zijn woorden in achting te nemen. Smokebreath knikte haar stilletjes toe, waarna hij tot zijn poten kwam. En als zijn advies in de wind geslagen werd, ach.. Het was zijn clan niet. Al moest hij eerlijk toegeven, hij had veel liever Oceanbreeze gehad dan het uit de kluiten gewassen kind wat Tallshadow heette. Hij kon een zucht nog maar net onderdrukken. Als die kater niet anders in zijn leiderschap ging staan had Shadowclan een groot probleem. "Succes, Oceanstar" miauwde hij de kattin nog toe, waarna hij zich omdraaide en wegwandelde.

Dit was hoe een Clanleader moest zijn. Dit was zoals Innerstar en Shrewstar ook waren. Hoe Brokenstar zelfs ook nog wel in zijn leiderschap stond toen hij nog oh zo jong was. Tallshadow daarintegen kon nog wel eens de ondergang van Shadowclan zijn. Zijn nagels maakten lichte krassen in de aarde. Hij ging dat niet zo laten zijn, zelfs al moest hij er zelf een einde aan deze poppenkast maken.

{Topic uit}

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trees of Live [Smokebreath]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: