Like fire and ice. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Like fire and ice.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Like fire and ice. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Like fire and ice.   Like fire and ice. Icon_minitimedo 21 jun 2018 - 15:34

Shark had zijn pogingen om zijn familie terug te vinden allang opgegeven, maar soms betrapte hij zichzelf er nog wel op dat hij langs Twolegplace wandelde in de hoop hun toch nog eens tegen te komen. Niet omdat hij hun miste of iets in die trant, maar omdat hij hun wilde vermoorden. Hij wilde vooral zijn broer doden, maar hij dacht niet dat hij die ooit nog tegen zou komen. Wie weet had hij wel op dat veld gestaan toen de Elite de andere Clans had uitgedaagd en had hij niet in de gaten gehad dat zijn bloedeigen broer daar had gestaan. Maar nee, dat kon hij zich moeilijk voorstellen. Hij dacht niet dat hij die diepblauwe ogen ooit nog zou vergeten die hem uitdagend aangekeken hadden toen hij Shark binnen gesloten had en hijzelf ervandoor was gegaan zodat hij in het woud opgenomen kon worden. Soms vermoedde hij zelfs wel eens dat zijn broer omgekomen was. Het Clanleven was niet voor iedereen weggelegd en als zijn broer zielig gedrag had vertoond, zou hij misschien wel verbannen zijn geweest. Of misschien had hij ook wel wat slechtheid in zijn hart en was hij maar rogue geworden omdat hij niet in de Clans paste. Hij onderdrukte een zachte zucht. En hier was hij weer aan het speculeren over zijn broer terwijl hij beter andere dingen kon doen. Hij besloot om het onderwerp te laten rusten voor nu en richtte zich in plaats daarvan op zijn omgeving. En dat was blijkbaar een goed ding om te doen, want opeens merkte hij de aanwezigheid op van een kat die naar hem keek. Hij draaide zijn kop een kwartslag, maar eigenlijk had de beweging van de kat al verraden waar ze zat. En dus richtte hij zijn ogen op… tja, op wat? Ze leek niet eens op een kat, ook al was ze dat wel. Hij had dit soort katten vaker gezien, maar hij vond ze niet mooi. Verre van, zelfs. “Bevalt het uitzicht je?” vroeg hij snerend toen hij het gevoel had dat ze maar in zijn richting bleef kijken. De hondentanden die aan zijn halsband hingen, botsten tegen elkaar toen hij zijn aandacht op haar richtte en wachtte tot ze zou reageren.


+ Alleen voor Skinny Dream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Like fire and ice. Tumblr_mxultgrIoO1rchm17o1_400
Julia
71
Actief
I never give advice unless someone asks me for it. One thing I've learned, and possibly the only advice I have to give, is to not be that person giving out unsolicited advice based on your own personal experience

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Skinny Dream
BerichtOnderwerp: Re: Like fire and ice.   Like fire and ice. Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 20:42

Ze lag in haar mand, haar blik op de vrouwelijke twoleg gericht. Het kind lag op bed en de vrouw had haar handen stilletjes in haar schoot gelegd. Echt soms dacht ze dat de vrouwelijke twoleg gek aan het worden was. Ze was in ieder geval niet meer de oude sinds de mannelijke twoleg weg was en het kind zieker leek te worden. Het meisje leek niet beter te worden en Skinny Dream kon de geur om haar heen ruiken. De geur dat er iets niet helemaal klopte. Ook zij maakte zich daar druk om. Stiekem gaf ze om het meisje. De enige twoleg in haar hele leven waar ze ooit echt om gegeven had. Dat was een zeldzaamheid. Het meisje was ook de enige die echt aan haar mocht zitten zonder dat ze daarna krassen op haar arm had staan. Na een tijdje naar de vrouwelijke twoleg gekeken te hebben stond ze op, ze had een frisse neus nodig. Misschien moest die vrouw dat ook eens gaan doen. Ze schudde langzaam haar kop en liep naar het kattenluik. Ze stapte naar buiten en nam eerst de omgeving in haar op. Ze rook en hoorden niks vreemds, dus liep ze door naar de schutting. Waar ze bovenop sprong.

Daar zat ze een tijdje. Haar blik kalm op haar omgeving gericht. De vogels floten vrolijk terwijl er soms op de achtergrond een hond blafte. Terwijl ze daar zo zat verscheen er opeens een kat in haar blikveld. De Elite geur hing duidelijk om hem heen. De hoeveelheid hondentanden was iets wat meteen haar aandacht getrokken had en dan met name de middelste tand aan zijn halsband. Die had ze nog niet eerder gezien. Waardoor ze direct de link legde. Dit was een kat met een hogere positie binnen de BloodClan. Skinny Dream was slim, net als haar moeder. Ze legde razendsnel linken en daarmee had ze dingen meestal sneller door dan anderen. Sowieso sneller dan de meeste luie kittypets in het gebied, die daar niet eens de moeite voor namen. Nee, zij was anders. Zowel qua uiterlijk als haar innerlijk.

De kat begon tegen haar te sneren, maar ze bleef onbewogen zitten. Schrok niet op van zijn geblaf tegen haar. “Het uitzicht hier is niet het mooiste. Ik zit veel liever in het park.” Sprak ze kalm. “Maar dat bedoelde je niet. Heb ik je tegen je haren in gestreken? Het viel me simpelweg op dat jij een andere hondentand hebt dan de gemiddelde Elite member. Neem mij niet kwalijk dat ik daardoor misschien iets langer kijk dan normaal.” Vervolgde ze nog steeds rustig. Terwijl haar blik onderzoekend op de zijne gericht bleef.


Like fire and ice. LBhRG5av_o
[Resting in peace]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Like fire and ice. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Like fire and ice.   Like fire and ice. Icon_minitimema 2 jul 2018 - 9:25

Shark wilde direct een sarcastische opmerking maken toen ze haar antwoord gaf, maar ze ging al verder voordat hij iets kon zeggen. Als hij zich niet te veel concentreerde op haar lelijkheid, dan kon hij gemakkelijk zien dat ze net zo oud of iets ouder als hem was. Hij had zijn moeder en vader niet veel te danken, maar wel het feit dat zijn uiterlijk een stuk beter was dan dit mormel. Hij kon niet geloven dat dit een kattenras was. Elite cats waren al intimiderend in het donker, maar als hij een kittypet was geweest, zou hij van haar in het donker net zo hard geschrokken zijn als van een Elite cat met het aantal hondentanden die hij en Hellhound hadden. Hij trok kort met zijn oortje toen ze erkende dat hij een andere hondentand had dan de meeste Elite cats. Dat wilde zeggen dat dit mormel met meerdere Elite cats in aanvaring was geweest. Meteen gingen zijn gedachten naar Claw, maar hij schudde die gedachte weer uit zijn hoofd. Nee. Als het Claw was geweest, dan had ze de hondentand wel herkend en wist ze direct dat hij de leader was geweest. En Thora was ze ook nog niet tegengekomen, zo te zien. “Dat klopt,” sprak hij kalmpjes. “Dat komt omdat ik de leader ben.” Ze was zo kalm gebleven toen hij tegen haar gesneerd had, maar hoe kalm zou ze blijven onder het feit dat ze met de leader van de Elite te maken had? In principe had ze niet te veel te vrezen, mits ze hem niet provoceerde. Maar zijn tijd om onschuldige kittypets het stuipen op het lijf te jagen was officieel voorbij en tenzij ze hem niet te hard zou beledigen, zou hij haar gewoon laten gaan. Hij wist dat als hij tot de aanval over zou gaan dat het toch machteloze woede was wat voort zou komen, maar hij kon ook niet ontkennen dat een gevecht hem misschien wel goed zou doen. Alleen zou hij deze te gemakkelijk winnen. Ze zou al breken onder zijn poten als hij heel zijn gewicht maar op haar zou leunen; ze zou een match voor hem vormen. “Maar ik merk op dat je ervaring hebt met Elite cats,” sprak hij en hoewel hij het probeerde te verbloemen, klonk er toch een lichte interesse in zijn ondertoon. “Anders wist je natuurlijk nooit dat mijn tand anders was dan die van de gemiddelde Elite cat.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Like fire and ice. Tumblr_mxultgrIoO1rchm17o1_400
Julia
71
Actief
I never give advice unless someone asks me for it. One thing I've learned, and possibly the only advice I have to give, is to not be that person giving out unsolicited advice based on your own personal experience

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Skinny Dream
BerichtOnderwerp: Re: Like fire and ice.   Like fire and ice. Icon_minitimema 16 jul 2018 - 21:28

De leader hmm. Haar voorgevoel was dus goed geweest, nog niks mis met haar oplettendheid. Natuurlijk had ze zijn nieuwsgierigheid gewekt en dat was precies haar bedoeling geweest. Hij wilde iets van haar weten, dan had ze hem in ieder geval eventjes afgeleid van haar kloppende hart. Tot noch toe waren Elite katten geïnteresseerd in haar en had er nog geen eentje zijn of haar nagels in haar gezet, maar dat maakte haar niet minder op haar hoede. Ze had genoeg over ze gehoord om alert te blijven, zo lang er een BloodClanner in de buurt was. Ja, verhalen waren vaak aangedikt, maar er zat altijd een kern van waarheid in. Een kern die genoeg was voor haar om ze nauwlettend in de gaten te houden. Vaak op afstand, maar soms was er ook sprake van een ontmoeting. Wat haar op de hoogte hield, tenminste genoeg, alles wat ze hoefde te weten. Om zichzelf niet op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te begeven. “Ik ben graag op de hoogte.” Vervolgde ze kalm. “Dan moet ik hier het genoegen met Shark hebben.” De verhalen gingen dat hun vorige leader Claw dood was en aangezien dat een gitzwarte kat geweest had moeten zijn, kon ze hierbij aannemen dat het waar was. “Mijn naam is Skinny Dream.” Ze gaf hem een respectvol knikje, voordat ze opstond en van de schutting afsprong. Om een paar pootstappen van hem af weer te gaan zitten. “Nu we dat gehad hebben. Is op gelijke hoogte met elkaar praten wel zo netjes is het niet.” Vervolgde ze terwijl ze Shark weer in haar opnam.


Like fire and ice. LBhRG5av_o
[Resting in peace]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Like fire and ice. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Like fire and ice.   Like fire and ice. Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 21:40

Shark trok kort met zijn oortje toen ze haar argument verduidelijkte. Ze was graag op de hoogte. Nou, dat kon je niet van alle kittypets zeggen. Nee, de meesten hielden zich op wijselijke manier ver uit de buurt van Elite cats. Ze wisten dat ze gevaar liepen en dat ze elk moment uitgekozen konden worden als weerloos slachtoffer om gedood te worden en dus hielden ze zich ver op afstand van hun. Niet dat dat hun ook maar hielp: Shark koos juist diegenen uit die zich in hun nest verstopten. Hij had niet echt medelijden met katten die zich verstopten, hij had eerder respect voor katten die zich lieten zien en die hun mannetje konden staan, al was dat maar voor een paar minuten. Maar deze kat was anders. De manier hoe ze met hem omging en tegen hem sprak, toonde aan dat ze zijn positie wist en erkende, maar dat ze zich daar ook niet door van de wijs ging laten brengen. Grappig, want zij kon zomaar wel eens de volgende zijn die uitgekozen zou worden om een final assesment op uit te oefenen. Was ze zich daar überhaupt wel bewust van, dat ze zo veel gevaar liep? Maar misschien had haar nieuwsgierige neus voor andermans zaken er tot nu toe juist wel voor gezorgd dat ze in leven bleef, juist omdat het een soort van respect afdwong. Maar toch... kwam één keer de verkeerde kat tegen die niets over je wist en daar ook niet achter wilde komen en het was gedaan met je. Gelukkig voor haar was de tijd dat Shark doelloos moordde ver achter hem gebleven, maar dat wilde niet zeggen dat die kans niet bestond als je hem provoceerde. Hij was, net als alle andere Elite cats, gemakkelijk uit te dagen en gemakkelijk tot moorden toe in staat. Zij zou geen uitzondering voor hem zijn. “Dan neem ik aan dat je ook wel wist wie de vorige leader was.” Hij wilde de naam van zijn beste vriend niet uitspreken. Hij vertrouwde zichzelf niet op dat vlak. Het zou zomaar eens kunnen dat zijn stem in de hoogte schoot of dat één gelaatstrek niet helemaal in overeenstemming met de rest was waardoor ze kon afleiden hoe moeilijk het voor hem was. Skinny Dream heette ze. “Nou, de naam past zeker wel bij je,” antwoordde hij bot. Ze kwam naast hem zitten en Shark deed geen moeite om de afstand te verkleinen, noch te vergroten. “Wat jij wilt,” zei hij met schouderophalen. Ze wist toch wel dat ze dood op de grond zou liggen vanaf het moment dat ze haar poot verkeerd naar hem uitstak, dus nam hij aan dat ze wel wijs genoeg zou zijn om hem op geen enkele manier te provoceren. “Je geeft aan dat je graag op de hoogte blijft, maar ik zou niet weten waarom zo’n kittypet zoals jij je zou interesseren in het woud en alles wat daarbij hoort. Je bent misschien nog niet hartstikke oud, maar ook niet één van de jongsten meer. Wat lokt een kittypet zoals jou van haar nest om het gevaar te lopen vermoord te worden door één van ons? Tenzij je natuurlijk zo naïef bent om te denken dat je geen kans loopt om vermoord te worden, natuurlijk.” Eens zien hoe ze daarop zou reageren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Like fire and ice. Tumblr_mxultgrIoO1rchm17o1_400
Julia
71
Actief
I never give advice unless someone asks me for it. One thing I've learned, and possibly the only advice I have to give, is to not be that person giving out unsolicited advice based on your own personal experience

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Skinny Dream
BerichtOnderwerp: Re: Like fire and ice.   Like fire and ice. Icon_minitimewo 25 jul 2018 - 11:58

Ze gaf een klein knikje toen Shark vroeg of ze wist wie de vorige leader was. “Geruchten verspreiden zich nu eenmaal snel.” Miauwde ze toen. Je had ook een stel kittypets wat echte roddeltantes waren. Die had je waarschijnlijk overal wel. Skinny Dream kon zich dood aan ze irriteren, maar ze kwamen ook van pas. Ze zocht ze nog wel eens op om weer bijgepraat te worden, dan zocht ze zelf altijd wel uit wat ze moest geloven of niet. Als ze twijfels had ging ze verder vragen of op onderzoek uit. Dus ja, ze wist wie de vorige leader was geweest zonder hem ooit te hebben gesproken. “Claw, een gitzwarte kater met groengele ogen.” Vervolgde ze toen. Toen de Elite leader over haar naam begon, moest ze er hartelijk om lachen. “Twolegs zijn soms heel creatief en op andere momenten weer totaal niet. Mijn moeder heette Skinny Love. Toen ze mij terug vonden besloten ze me dan ook Skinny Dream te noemen. Ik heb die naam gehouden, omdat als ik mijn naam uitspreek de meeste Kittypets wel weten waar ik het over heb. Sommige Elite members en Rogue’s ook trouwens. Ze had hier een reputatie opgebouwd, die ik maar wat graag gebruik.” Vervolgde ze kalm. Het was geen geheim dat ze daar graag gebruik van maakte, het was handig, om soms dingen bij katten los te krijgen. Informatie die ze kon gebruiken of bewaren voor een later tijdstip. Zoals nu bijvoorbeeld. “Heb je er wel eens bij stilgestaan dat het in een twolegnest heel saai kan worden, of irritant om de twolegs die er wonen.” Begon ze rustig na zijn vragen. “Ik kom van de straat, ik ben geen kattin die stil kan zitten.” Vervolgde ze toen. “Daarnaast is mijn moeder in haar vroege jeugd een ShadowClan kattin geweest. Blijkbaar zit er toch nog steeds iets van dat verleden in haar kittens. Ik houdt in ieder geval niet van niks doen en ik denk dat dat ook voor mijn siblings geldt. Al heb ik die niet meer gezien nadat we een moon waren.” Ze stopte met praten en keek Shark aan. Dit leek haar voldoende te verklaren.


Like fire and ice. LBhRG5av_o
[Resting in peace]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Like fire and ice.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: