One hit, bad for me. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 One hit, bad for me.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vine
Member
One hit, bad for me.  DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Vine
BerichtOnderwerp: One hit, bad for me.    One hit, bad for me.  Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 20:52

Een strakke blik ontstond in zijn ogen terwijl hij naar de zonnende kittypet voor hem keek. Onbewust waren zijn klauwen uit hun hulzen gekomen en stelde hij zich nu al voor hoe de kittypet zou sidderen van angst als hij in de tuin zou springen en hem aan zou vallen. Zijn tanden zouden zich dan razendsnel in de hals van de kittypet boren en weg was hij. Vine schudde snel met zijn kopje om van zijn duistere gedachten af te komen. Het kwam en ging, als een soort vreemde opwelling die hij maar met moeite kon onderdrukken. Hij merkte op dat hij vaak in de buurt van de BloodClangrens te vinden was en dat hij dikwijls zocht naar een teken van leven, een kans om met één van hun te spreken. Maar tot dusver had deze zich nog niet voorgedaan. In elk geval zou hij blijven proberen totdat hij er minstens één had gesproken. Hij was nieuwsgierig naar het leven daar en vroeg zich af of zij ook veel met het soort drang wat had hij te kampen hadden. Vast wel. Hij had gehoord dat ze bloederige halsbanden droegen die ze gestolen hadden van kittypets of honden die ze zonder medeleven vermoord hadden. Hij had gehoord van katten die met meerdere hondentanden aan hun halsband door het woud slopen en dat hun hondentanden tegen elkaar botsten wat een rinkelend geluid veroorzaakte waardoor hun slachtsoffers al dikwijls konden horen wat er hun te wachten stond. Hij had ook gehoord dat hoe meer hondentanden je aan je halsband had, hoe hoger je aanzien binnen de Clan was. Hij wilde dit zelf ontdekken, maar hij was slim genoeg om te weten dat zomaar het BloodClankamp binnengaan vragen om problemen was. En dus hield hij zich voor nu rustig op de achtergrond, af en toe zich bewegend naar de grens zodat hij toch de kans kon creëren om minstens één van hun te spreken. Vine trok zich weer terug naar het rogue territory en wilde net de grens oversteken naar zijn eigen overgenomen territorium toen hij een beweging van links ontdekte. Hij stopte direct met lopen, draaide zijn kop en keek de kat die zich links van hem bevond recht aan. Hij leek nog redelijk jong te zijn en Vine trok kort met zijn oortje. “En wie mag jij zijn?” vroeg hij vervolgens na een korte stilte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One hit, bad for me.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: