Make you leave 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Make you leave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlbate
Member
Make you leave Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Make you leave   Make you leave Icon_minitimezo 1 jul 2018 - 11:54

So bite your tongue and choke yourself to
sleep
Hij moest even een wandeling maken. Ver weg van het kamp. Het leek alsof de puberteit hem al snel had geraakt. Met de bijdehandte praatjes en de negatieve gedachtes. Maar wie kon het hem echt kwalijk nemen? Raptorecho was dood, zijn connectie met zijn moeder werd zwakker- en hij had de leader van WindClan als zijn mentor. Veel apprentices waren jaloers geweest. Maar ergens wist hij wel dat het te maken zou moeten hebben met zijn beste vriend, Underpaw. Hij was een maan of twee ouder dan hem maar ze hadden altijd lol gehad als kittens. Hij was dus ook boos op Oceanbreeze geworden toen zijn beste vriend tot Apprentice vernoemd werd en dus niet meer vaak met hem kon spelen. Blijkbaar had de poes hun vriendschap opgemerkt. En nu had hij Oceanstar als mentor. Die hem waarschijnlijk net zo scherp in het oog hield als hij haar. Hij deed het omdat Underpaw zijn beste vriend was. Niet van haar. Maar wat Ocean’s reden was bleef een mysterie voor hem. Hij wou het niet eens vragen. Teveel moeite.

Hij versloomde zijn boze passen toen hij opmerkte dat hij zich bij Fourtrees bevond. Wow, hier was hij weleens geweest. Één keer maar toen de Clans de BloodClan wegjoeg. Hij had niet meegedaan, zich tussen de queens heen gewurmd. Zijn vecht trainingen waren nog niet aan de loop en doodgaan was niet in zijn top 3 bucketlist. Wel in zijn top 5.

+tag Coyotepaw

x
Terug naar boven Ga naar beneden
Coyotespirit
Member
Make you leave Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: Make you leave   Make you leave Icon_minitimema 2 jul 2018 - 16:41


Co vond de Fourtrees verreweg het leukst. Daar kon ze katten van andere Clans tegenkomen en dat was een stuk spannender dan enkel RC katten. Logisch toch? Enkel RC was alleen maar saai. Bovendien was Coyotepaw wel anders gewend, en moest ze zich heel erg aanpassen op deze nieuwe levensstijl. Dus was ze, zodra ze vrij was van training, het kamp uitgesneakt en naar de Fourtrees gelopen. Daar zag ze een kater, ongeveer haar leeftijd, en van Windclan? Ze wist het niet heel zeker. Ach, boeien. Co liep op de kater af, en glimlachte kort. "Ola," miauwde ze, waarna ze op haar achterwerk plofte.

- lekker kort :p
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Make you leave
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: