[Training] In for a ride. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Training] In for a ride.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Astershred
Member
[Training] In for a ride. Tenor
Kip
49
Actief
⇢ Shredding flowers out of love

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Astershred
BerichtOnderwerp: [Training] In for a ride.   [Training] In for a ride. Icon_minitimezo 1 jul 2018 - 18:40

Om eerlijk te zijn had ze nog niet echt een plan. De poes had namelijk geen idee hoever Finchpaw al was in zijn training en wat ze hem dus nog zou kunnen bij brengen. Erg druk maakte ze zich er niet om, Astershred was inventief genoeg. Daarbij was Gravelfur een uitstekende, al hoewel slecht gehumeurde, mentor geweest voor zowel haar als Briarthorn. Er waren genoeg kneepjes van het vak die voor hem vast nog onbekend waren. Ze zouden wel zien, besloot de poes terwijl ze zich onder de verbrande boom neerzette. Astershred had hier namelijk met Finchpaw afgesproken en wachtte geduldig totdat hij op zou komen dagen. Zij was wat vroeg, dus erg was dat wachten niet. Immers kreeg ze zo ook nog de kans om toe te kijken hoe de zon langzaam achter de horizon verdween. Het was ergens vreemd dat ze nu een kat die ze tot een zekere hoogte nog wel een vriend zou noemen, nu als apprentice moest trainen. Erg vond ze het echter absoluut niet, eerder... Gezellig?


[Trainingstopic Finchpaw!][Training] In for a ride. AGHRPqk
Terug naar boven Ga naar beneden
Finchdive
Member
[Training] In for a ride. Ouoiqp7
Nath
198
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Finchdive
BerichtOnderwerp: Re: [Training] In for a ride.   [Training] In for a ride. Icon_minitimedi 10 jul 2018 - 23:55

Erg blij was Finchpaw er niet mee geweest om een mentor van zijn eigen leeftijd te krijgen. Hij vond het erg vernederend, alsof het nog even in zijn gezicht gewreven moest worden dat hij nog steeds apprentice was, terwijl zijn vrienden al warriors waren geworden. Astershred was ook een vriendin van hem, dus het zou vast gezellig worden. Finchpaw vreesde er echter voor dat ze er nu ook achter zou komen waar hij last van had, wat de reden was dat hij nog steeds geen warrior was geworden. En hij vreesde dat ze hem niet zou kunnen helpen. Want in principe had Finchpaw al het nodige al geleerd; jachttechnieken, vechttechnieken, sluipen, opsporen, en ga zo maar door. Het was zijn duizeligheid, zijn evenwicht wat hem in de weg zat. Hij wilde niet dat anderen er achter zouden komen en hij zou dus ook zijn best doen het geheim te houden voor Astershred. Alleen Smokebreath wist er van en Finchpaw was er van overtuigd dat ook allee Smokebreath hem zou kunnen helpen.

Finchpaw was ietwat verbaasd om Astershed al te zien zitten, aangezien hij juist te vroeg was. "En ik dacht dat ik te vroeg was," sprak hij dan ook tegen de poes en gaf haar een brede grijns terwijl hij haar benaderde. Zijn ochtend was tot nu toe goed begonnen, hij voelde zich prima en de wereld leek iets minder te draaien dan normaal. Wie wist zou hij deze dag geluk hebben.


[Training] In for a ride. OfPycWB
Terug naar boven Ga naar beneden
Astershred
Member
[Training] In for a ride. Tenor
Kip
49
Actief
⇢ Shredding flowers out of love

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Astershred
BerichtOnderwerp: Re: [Training] In for a ride.   [Training] In for a ride. Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 0:52

Heel lang hoefde de poes niet te wachten, want Finchpaw had kennelijk besloten ook al te vroeg te komen. Mooi, dan konden ze zelfs nóg eerder beginnen dan ze gepland had. Het betekende dan wel weer dat haar halfuurtje zonsondergang kijken van de planning geschrapt zou moeten worden, maar goed, ze was hier om te trainen, niet om dromerig naar de horizon te kijken. "En ik dacht dat ik te vroeg was," ze begroette de andere met een glimlach en een vriendelijke zwiep van haar staart. Finchpaw was een van dat handje vol katten die ze tot haar vrienden rekende, afgezien van Briarthorn natuurlijk. "Ach, tijd is toch maar een illusie,"wuifde ze het grappend weg, waarna ze hem geamuseerd aan keek. "Dus, Finch, waar kan ik je überhaupt nog mee helpen?" kwam ze op een luchtige manier ter zaken "Jagen, vechten, geef me iets en ik zal mijn best doen,"[Training] In for a ride. AGHRPqk
Terug naar boven Ga naar beneden
Finchdive
Member
[Training] In for a ride. Ouoiqp7
Nath
198
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Finchdive
BerichtOnderwerp: Re: [Training] In for a ride.   [Training] In for a ride. Icon_minitimedo 12 jul 2018 - 0:08

Astershred begroette hem met een glimlach en een zwiep van haar staart. Het viel Finchpaw op hoe mooi stralend haar glimlach was en hij dacht even een tinteling in zijn buik te voelen, een tinteling die hij compleet negeerde. Finchpaw grinnikte enkel toen Astershred tegen hem zei dat tijd enkel een illusie was. Toen vroeg ze hem waar ze hem überhaupt nog mee kon helpen, waarop hij ietwat beschaamd met zijn oortje trok. Ze gaf hem nog wat suggessties waarna hij lachte. "Leer me maar wat van je geweldige vechttechnieken, want die kunnen bij mij wel beter..." zei hij vervolgens, alsof hij iets toe gaf. Voor nu wilde Finchpaw het jagen vermijden, omdat het daarin het duidelijkst was dat hij last had van evenwichtsproblemen. Bij het vechten kon het nog wel op onhandigheid lijken en dat had hij dus liever.


[Training] In for a ride. OfPycWB
Terug naar boven Ga naar beneden
Astershred
Member
[Training] In for a ride. Tenor
Kip
49
Actief
⇢ Shredding flowers out of love

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Astershred
BerichtOnderwerp: Re: [Training] In for a ride.   [Training] In for a ride. Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 21:29

Hij trok was beschaamd met zijn oortje, iets wat de poes onnodig achtte. Ze kende hem al wat langer dan vandaag, ze wist dat hij nu eenmaal een beetje een achterstand had door bepaalde zaken, zij zou de laatste zijn die hem dat kwalijk zou nemen. "Leer me maar wat van je geweldige vechttechnieken, want die kunnen bij mij wel beter..." ze knikte en gunde hem een plagend knipoog. "Is goed, berijdt je voor om gevloerd te worden" sprak ze geamuseerd, waarna ze in een vechthouding ging staan en hem wenkte hetzelfde te doen. "Val me aan op mijn zwakke plek," wat dat was, mocht de kater zelf uitzoeken. Astershred was dan wel van gemiddelde grote, haar lichaam was vrij fijntjes gebouwd, daarbij was ze door haar jonge leeftijd ook nog niet volledig volgroeid wat spiermassa betreft, Finchpaw zijn beste gok zou zijn om het op zijn kracht te gooien, of er een andere draai aan te geven.[Training] In for a ride. AGHRPqk
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Training] In for a ride.   [Training] In for a ride. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Training] In for a ride.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: