Don’t forget to play! (Familie topic) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Don’t forget to play! (Familie topic)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cloudthroat
Member
Don’t forget to play! (Familie topic) FS5HYF1F82EZJMU.RECT2100
Beertje
26
Actief
"Drink me" - poison

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cloudthroat
BerichtOnderwerp: Don’t forget to play! (Familie topic)   Don’t forget to play! (Familie topic) Icon_minitimedi 3 jul 2018 - 9:46

De tabby kitten keek eens goed rond. De nursury was rustig en de zon scheen warm naar binnen. Hij was aan het wachten op zijn ouders. Vooral zijn vader vond hij het geweldigst, natuurlijk mama zeker ook maar papa had altijd leuke verhalen. Zijn mama was er meer om met hem te knuffelen waneer hij daar zin had en dat was best wel vaak hihihi. Toxickit knipperde met zijn gele ogen, ze waren nog maar een weekje ongeveer geopend en sindsdien was hij al aan het donderstenen. De queens hadden hem al geprobeerd te vermaken met een kleine mosballetje zodat hij niet weg zou glippen maar dat werkte ook maar voor kort. Toxickit wou zien wat er zich buiten de nursury bevond! De gestreepte fluffy kitten stond op in zijn nest en waggelde naar de uitgang. Zijn naam werd al weer snel geroepen door één van de moederkatten dat hij terug moest komen maar zijn nieuwsgierigheid was niet te stoppen. De tom zette een stapje naar voren en toen- AAAAH. Een grote gestalte stond plots in de ingang en een enorme schaduw viel over hem heen. Geschrokken deinsde hij achteruit en keek met bange oogjes naar voren totdat hij de bekende gevlekte vacht van zijn vader herkende. Meteen verdween zijn angst en maakte plaats voor zijn speelse karakter. Blij krabbelde hij overeind en piepte blij voor de tom zichzelf aandrukte tegen zijn papa’s lange Windclan poten. Ooit zo hij net zo groot worden als hem!
- Stallionheart (+rest van de familie)
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Don’t forget to play! (Familie topic) 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Don’t forget to play! (Familie topic)   Don’t forget to play! (Familie topic) Icon_minitimedo 2 aug 2018 - 15:55De gevlekte kater had een drukke dag gehad en had besloten dat hij de Queens een poosje rust zou geven door de twee kleine donderstralen even mee te nemen naar de speelplek voor de Nursery. Zijn poten droegen hem naar de Nursery en toen hij voor de ingang stond botste er een klein bolletje wol tegen hem op dat vervolgens achterover tuimelde. Hij zag de bange gele ogen die al snel plaats maakten voor blijdschap en speelsheid. "Wat was jij aan het doen?" miauwde de kater kwasi streng. Hij gaf Toxickit een zetje met zijn poot die groot was in vergelijking met het kleine kittenlijfje. "En waar is Rainkit?" miauwde hij waarna hij Toxic met licht samengeknepen ogen aankeek. "Jullie passen toch wel op elkaar?" miauwde de kater waarna hij ging zitten en keek naar het bruine bolletje voor zijn poten.

The heart of a Stallion


Don’t forget to play! (Familie topic) JXidV8r
Don’t forget to play! (Familie topic) Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Don’t forget to play! (Familie topic)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: