The climb. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The climb.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The climb. DPKsfdL
Freedje
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Russetpaw,
BerichtOnderwerp: The climb.   The climb. Icon_minitimezo 8 jul 2018 - 15:20

Haar vader trainde haar op veel gebieden omdat hij zich ervan wilde verzekeren dat ze zichzelf overal zou kunnen verdedigen, tegen elke kat mogelijk. Zo wilde hij haar in de toekomst leren om in water te vechten, om prooi te vangen vanuit de lucht en haar snelheid op te laten bouwen zodat haar uithoudingsvermogen optimaal zou worden. Hij had haar ook op het hart gedrukt dat hij haar aan wilde leren hoe ze zo hoog mogelijk kon klimmen zonder haar evenwicht te verliezen en paniek te hebben omdat ze zo hoog zat. Daar hadden ze deze week al drie keer op geoefend en om eerlijk te zijn, was dat haar minst favoriete onderdeel van de training. Ze hield er niet van om geen vaste grond onder haar poten te voelen en om te weten dat elke misstap haar haar nek kon kosten, maar aan de andere kant was ze altijd ook wel weer blij als ze weer beneden stond en haar vader had aangetoond waar ze deze keer geëindigd waren. Hij klom soms ook wel met haar mee zodat hij haar kon ondersteunen en hij ging altijd precies onder haar staan zodat hij haar val kon breken als ze haar evenwicht zou verliezen, maar tot dusver had Russetpaw de smaak te pakken en wist ze telkens haar evenwicht te hervinden als ze deze voor een paar seconden kwijtraakte. Maar die paar seconden waren genoeg om haar hart in haar keel te laten kloppen en haar te doen wensen dat ze weer onderaan de stam stond. En dus was ze, toen het broeierig heet was en laat op de middag, weer terug naar the Burnt Sycamore gegaan om nog eens te klimmen. Niet hoog, want haar vader was er niet bij om haar te steunen en op te vangen, maar hoog genoeg om haar angst de kop in te drukken. En dus nam ze het aanloopje die haar vader haar aangeleerd had en sprong vervolgens. Haar klauwen sloeg ze in de bast van de stam en met haar achterpoten duwde ze zich omhoog. Het deed pijn aan haar klauwen net zoals de vorige keer, maar ze kwam wel omhoog en dat was wat telde.


+ Eerste post voor Fadingpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The climb.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: