Wow She Became A Vet 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Wow She Became A Vet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfhunt
Member
Wow She Became A Vet G99le50
San
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfhunt
BerichtOnderwerp: Wow She Became A Vet   Wow She Became A Vet Icon_minitimema 9 jul 2018 - 17:58

Met snelle passen rende ze achter een konijn aan- langzaam maar zeker haalde ze het snelle mormel in. Maar Wolf wist dat ze dit niet langer meer kon volhouden, anders zou ze neer storten van uitputting. Met het laatste beetje kracht dat ze nog in haar had zette ze al haar gewicht op haar achter poten en sprong naar voren. Met haar nagels greep ze in de zij van het beestje en bracht het zo tot stilstand- snel beet ze de nek door. Hijgend stond ze voor haar prooi, met bloed rond haar mondhoeken. Toch was ze blij; blij dat ze iets voor haar clan heeft kunnen vangen. Daarom was haar  volgende prioriteit om het konijn zo snel mogelijk naar het kamp terug te brengen.
Smokepaw


Wow She Became A Vet Kke8TOm


Laatst aangepast door Wolfhunt op vr 27 jul 2018 - 22:32; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokepaw,
Member
Wow She Became A Vet DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Wow She Became A Vet   Wow She Became A Vet Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 16:15

Smokepaw merkte tot zijn grote tevredenheid dat het steeds beter lukte om door het territorium te rennen zonder dat hij last kreeg van zijn verwondingen. Zijn wonden waren trouwens ook aan de beterende hand en zouden uiteindelijk geen probleem meer voor hem moeten vormen. Hij was benieuwd of Oceanstar het echter nog wel de moeite vond om hem te benoemen als warrior. Hij was inmiddels echt behoorlijk oud geworden en normaal gezien had hij zijn naam allang moeten krijgen. Hij durfde te wedden dat hij één van de oudste apprentices was die zijn naam nog altijd niet had gekregen. Het maakte hem onzeker en het liefste wilde hij zijn kopje verbergen als hij ging slapen zodat hij niet meer naar de andere apprentices hoefde te kijken. Soms kreeg hij meelijwekkende blikken op hem geworpen, maar dikwijls negeerden ze hem. Hij sprak nauwelijks met ze omdat hij het vreemd vond om op zijn leeftijd nog met apprentices van zes manen oud samen te gaan tongen en dat zorgde er dikwijls voor dat hij helemaal tegen de muur van hun den lag, ver weg van de anderen. Hij schaamde zich ontzettend dat hij nog altijd geen warriornaam had en hoopte dat Oceanstar hier snel genoeg verandering in zou brengen. Hij had zijn final assesment nooit echt kunnen doen, maar hopelijk had hij op de reis genoeg bewezen voor zijn leader om haar te overtuigen dat hij een goede warrior kon worden. Zijn blik gleed naar Wolfhunt, een knappe warrior die achter een konijn aan het jagen was. Hij volgde haar met zijn blik en een kleine glimlach speelde om zijn lippen toen ze het konijn gevangen had. Een tikkeltje onzeker liep hij op haar af en ging tegenover haar zitten. Hij was veel groter dan de gemiddelde WindClanner en dat maakte het nog irritanter dat hij nog steeds een apprentice was. Hij hoopte dat hij zichzelf niet weer voor schut zou zetten bij één van zijn Clanmates, maar hij wist dat als hij niet naar Wolfhunt ging dat hij sociaal contact ging blijven ontwijken. Dadelijk geraakte hij in een isolement en dat was ook weer niet de bedoeling. “Wat een m-mooie vangst, Wolfhunt,” zei hij licht stotterend tegen haar. Daarna keek hij ietwat verlegen naar zijn poten. Hm. Daar begon het dus al.


Wow She Became A Vet Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfhunt
Member
Wow She Became A Vet G99le50
San
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfhunt
BerichtOnderwerp: Re: Wow She Became A Vet   Wow She Became A Vet Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 22:45

Zo snel mogelijk naar hem kamp, zeker maar mocht ze eerst even op adem komen? De hitte maakte alles wel een stuk zwaarder. De zwarte kattin schudde met haar vacht, om het zand er af te krijgen. Echter lukte dat niet echt, een geïrriteerd geluid ontsnapte uit haar bek. Ze zal haar wel in het kamp goed schoonmaken. Haar lichtblauwe ogen keken verrast op toen er een grote gedaante haar kant op kwam, eerst dat ze dat het een beer was. Maar al snel bleek het ook maar een kat te zijn. Ze herkende hem als 'Smokepaw' nooit echt eerder mee gepraat, maar wel in het kamp gezien. Hij leek haar wel aardig, en hij was naar wat zij van hem gezien heeft. Nog meer verlegen dan zijzelf, dus ze voelde al gelijk een soort klik bij hem. “Wat een m-mooie vangst, Wolfhunt,” complimenteerde hij haar stotterend. Om hem wat op het gemak testellen schonk ze hem een vriendelijke glimlach. 'Ah, bedankt' sprak ze op een warme toon. Langzaam kwam ze dichterbij met haar poot en zachtjes stootte die tegen de schouder van de kater aan. 'Maar dat was gewoon puur geluk'


Wow She Became A Vet Kke8TOm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wow She Became A Vet   Wow She Became A Vet Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wow She Became A Vet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: