Darkness forever. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Darkness forever.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrednight
Member
Darkness forever. DPKsfdL
Freedje
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shrednight
BerichtOnderwerp: Darkness forever.   Darkness forever. Icon_minitimevr 13 jul 2018 - 15:07

Shrednight keek naar boven en schatte de stand van de zon in. Het zou ongeveer over een uurtje gaan schemeren, dacht hij. Dat gaf hem nog genoeg tijd om zijn prooi op te halen en terug naar het kamp te gaan, misschien zelfs wel tijd genoeg om nog een prooi te vangen. Het was immers niet alsof hij echt op een bepaalde tijd in het kamp verwacht werd, maar met de dreiging van BloodClan was het natuurlijk niet verstandig om hier in zijn eentje nog rond te lopen nadat de schemering in zou vallen, ook al dacht hij wel dat hij ze aan zou kunnen als het nodig was. Hij vertrouwde daarbij vooral op zijn instincten en het feit dat hij echt gevaarlijk kon zijn als hij boos was. Tijdens het gevecht tegen de BloodClan had hij ook wel laten zien wat hij waard was. Jammer genoeg was het hun niet gelukt om dat BloodClancommander te doden, maar ze hadden in elk geval de BloodClanleader uit weten te schakelen. Nu zou dat groepje ellendingen wel twee keer nadenken voordat ze nog van die stunts uithaalden. Maar nee, een paar dagen geleden was alweer een tweede warrior van zijn Clan vermoord door die vreselijke Clan. Ze leken hun lesje maar niet te leren. Shred zwoer dat als hij ze op heterdaad zou betrappen dat hij ze zou laten boeten voor wat ze gedaan hadden. Hij was niet bang. Hij was ervan overtuigd dat zijn seizoenenlange ervaring hem er wel doorheen zou slepen. ShadowClan was een Clan die je niet zomaar klein kreeg en als de Clans zich weer bij elkaar zouden voegen en hun krachten zouden bundelen zoals ze dat de vorige keer gedaan hadden, kregen ze het misschien wel voor elkaar om die BloodClan voor eeuwig en altijd uit te roeien. Het was duidelijk dat ze nu nog steeds bij elkaar waren en het was onzeker wanneer ze opnieuw zouden toeslaan, maar Shred was er klaar voor. Hij hoopte alleen dat hij tegen dan genoeg apprentices had klaargestoomd om voor hun Clan te vechten als dat nodig moest zijn. Niks was erger dan een hulpeloze apprentice te zien moeten vechten tegen een oudere kat met veel ervaring. Shred onderdrukte een zucht. Het was dan ook nogal een onderwerp om over na te denken in de schaduwen van the Pinewoods, waar elke beweging wel verdacht leek. Hij zou zich maar concentreren op de jacht. Hij wilde immers nog één prooi vangen en dat ging niet als hij enkel en alleen bezig was met de BloodClan.


+ Eerste post voor Seagull
Terug naar boven Ga naar beneden
Seagull
Member
Darkness forever. DPKsfdL
Cynthia
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Seagull
BerichtOnderwerp: Re: Darkness forever.   Darkness forever. Icon_minitimeza 14 jul 2018 - 0:08

Het was nog maar een aantal dagen geleden dat er een tweede Shadowclanwarrior vermoord was door een Bloodclanner. Hij had het erg gevonden, maar tegelijkertijd waren allerlei vragen naar boven gekomen, te wijten aan zijn nieuwsgierigheid. Wat dreef een groep katten ertoe om andere katten te vermoorden? Hij kon de gedachte erachter niet begrijpen en dat bracht alle vragen naar boven. Was het namelijk puur uit wraak voor hun leider die notabene door een Thunderclanner vermoord was of was het wat anders? Maar dit waren niet de enige gedachten die hij erover had. Tenslotte wist hij dat Bloodclan niets over Starclan leek te weten, dus waar zouden die katten naartoe gaan als ze dood zouden gaan? De clankatten hadden tenslotte Starclan om in te geloven en daardoor een zekerheid van waar ze naartoe zouden gaan, maar dat hadden die katten niet, dus wat zou het zijn? Hij had zelf geen idee. Hij had ondertussen niet door dat hij al bij de pine woods aangekomen was terwijl hij in gedachten was en merkte een andere kat op, Shrednight. Hij had geen idee wat de kater aan het doen was, maar hij was ouder, dus misschien zou hij wat vragen kunnen beantwoorden. "Shrednight," Begroette hij de kater, terwijl hij dichterbij liep.


Darkness forever. F7dS0bY
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Darkness forever.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: