Young lives. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Young lives.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Young lives. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Young lives.   Young lives. Icon_minitimevr 13 jul 2018 - 15:49

Een rustige blik lag in de ogen van de BloodClanleader terwijl hij de muis tussen zijn kaken geklemd hield. Hij had vannacht weer nauwelijks geslapen. Hij wilde het met niemand delen, maar de nachtmerries hielden hem soms wakker en alert. Alert was hij altijd al, maar dan werd hij nog alerter. Het waren nachtmerries waarin hij keer op keer weer zag hoe zijn beste vriend de keel door werd gebeten. Hij zag keer op keer weer hoe de bek van de ThunderClanwarrior dichtklapte en zijn beste vriend hem een laatste blik toewierp. Dan gonsde weer door zijn oren dat hij op de kittens moest letten. Maar nu kwam er een nieuw einde aan de nachtmerrie: Jackdaw die ontevreden over zichzelf was en uiteindelijk de Elite verraadde. Shark had tijdens de final assesment heus wel gezien hoe erg Jackdaw het vond om de moord te plegen, maar had daar op dat moment expres geen aandacht aan besteed. Hij had Jackdaw nooit als het kille type ingeschat, maar ook niet als iemand die het vreselijk zou vinden om te moorden. Op dat vlak pasten Shallow en de zoon van zijn beste vriend wel goed bij elkaar, dacht hij bitter. Hij vond het nog steeds moeilijk te geloven dat zijn dochter nu zwanger was. Hoewel het betekende dat er nieuw leven zou zijn voor de Elite betekende het ook dat zijn dochter een rol op zich moest nemen waar ze misschien niet eens klaar voor was. Nee, waar ze zeker weten nog niet klaar voor was. En het was Jackdaw’s schuld. Vooral dat laatste kon hij maar moeilijk begrijpen. Er ontgingen hem, net als Claw trouwens, niet zo heel erg veel dingen. En hij had heus wel gezien dat Runa, de dochter van Hellhound, een bepaalde genegenheid voelde voor de tom. En hoewel hij dat aan de ene kant wel goed vond omdat Jackdaw misschien die genegenheid terug zou geven, betekende dat aan de andere kant dat zijn dochter aan de kant gezet zou worden en zij de kittens misschien wel alleen moest opvoeden. En die gedachte irriteerde hem mateloos, want hij was zelf een behoorlijk slechte vader geweest en hij wilde niet dat dat zijn kleinkinderen zou overkomen. Hij zuchtte zachtjes en besloot om maar naar zijn barn te gaan. Daar werd hij tenminste niet lastiggevallen. En dat wilde hij in eerste instantie ook doen, maar een beweging trok zijn aandacht. Hij keek over zijn schouder en zag Beef, de kitten van Brat. Hij wist niet waarom, maar hij hield halt en zag toe hoe de kitten steeds verder naar buiten ging. Hij draaide zich een kwartslag en liep naar de kitten toe waarna hij de prooi vlak voor de kitten op de grond liet vallen. “En waar denken wij naartoe te gaan?” Zijn blik nam Beef kil in zich op, maar hij was lang niet zo kil als anders.


+ Eerste post voor Beef
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beef
Member
Young lives. DPKsfdL
Bunny
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Beef
BerichtOnderwerp: Re: Young lives.   Young lives. Icon_minitimema 16 jul 2018 - 12:30

Beef was niet de slimste van het nest. Toen een andere kitten hem zei dat hij naar buiten moest gaan om prooi te gaan halen, stelde de grijze tabby zich daar zelfs geen vragen bij. Hij knikte, hief zijn relatief grote lijf recht en hobbelde naar de uitgang. Hij kon heus wel prooi gaan halen - hij was nu misschien nog jong, maar hij zou later ook groot en sterk en een goede elite member zijn. En dat kon hij nu al tonen. Toen plotseling een stem hem een halt toeriep draaide de jonge kater zich om. Zijn rode ogen keken de leider aan, niet met angst maar eerder wat verward. "Buijten?", mauwde hij vragend. Dit was toch de juiste weg? Nee? Misschien had hij iets gemist. Dat had hij wel vaker.


Young lives. 3Xfsr6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Young lives. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Young lives.   Young lives. Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 21:26

Shark keek de kitten afwachtend aan en onderdrukte een zachte zucht toen de kitten antwoordde. Natuurlijk. Hij dacht niet dat het de queens waren die een competitie hielden onder elkaar – ze wisten immers dat als hij daar ooit achter kwam dat er iets zwaaide met hun omdat ze nieuw leven voor de Elite onvoorzichtig behandelden – maar eerder dat de andere kittens tegen hem gezegd hadden dat hij maar prooi moest gaan halen. Hij nam een mental note waarin hij zichzelf eraan herinnerde dat hij de queens nog eens duidelijk moest verwittigen dat ze hun kittens beter in het oog hielden en ook de gespreksonderwerpen die zij hadden en richtte zijn ogen weer streng op de kitten. “Zo lang je geen toestemming van je moeder of van een andere oudere kat hebt, mag je niet eens buiten de barn komen.” In elk geval deed deze kitten het opvallend. Hij wist nog goed toen Razor en Jim ongeveer Beef’s leeftijd waren dat ze eens stiekem naar het onderkomen van Claw waren gegaan, die zich toentertijd bevond in Fourtrees. Hij kreeg een weeë gevoel in zijn maag bij die gedachte en probeerde zich dus al snel op iets anders te concentreren. Het was moeilijk voor hem te bevatten dat het onderwerp over zijn beste vriend hem nog steeds zo lastig lag, zelfs nu hij al enkele weken het leiderschap over had genomen. “En het lijkt me sterk dat iemand je toestemming heeft gegeven om alleen naar buiten te gaan. Zeker op jouw leeftijd.” Was dat wel zo, dan moest hij nog maar eens een hartig woordje met de queens spreken. “Dus hup, ga maar weer terug naar binnen jij.” En hij pakte de kitten zonder pardon op, draaide hem een kwartslag om zodat hij met zijn neusje in de richting van de barn wees en gaf hem toen een heel klein zetje onder zijn kont met zijn neus zodat hij ging lopen.


Beef zou zo een combo van Brat en Shark kunnen zijn besef ik me net
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Young lives.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: