We haven't met before, have we? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 We haven't met before, have we?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Venompaw.
Member
We haven't met before, have we? DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venompaw.
BerichtOnderwerp: We haven't met before, have we?   We haven't met before, have we? Icon_minitimezo 15 jul 2018 - 8:38

Venompaw begon zich al iets beter te voelen de laatste tijd. Natuurlijk was hij nog steeds boos en verdrietig omdat BloodClan twee katten van hun Clan afgenomen hadden, maar hij begon het steeds meer een plaatsje te geven. Daar zat zijn training met Acorndust ook wel voor een deel tussen. Hij was gerustgesteld dat hij binnenkort wel zijn wraak zou kunnen nemen als hij zo verder zou doen. Natuurlijk zou hij al zijn lessen die hij geleerd had wel in zijn hoofd houden en zou hij niet zomaar in blinde woede op BloodClan afgaan, maar hij zou ook niets van ze heel laten als ze zich nog een keer op ShadowClanterritory zouden vertonen. En hij dacht wel dat zijn mentor het daarmee eens was. Hij kon niet wachten tot hij over een paar moons zijn final assesment af zou kunnen nemen en eindelijk warrior zou kunnen worden. Maar goed, hij was nog jong en het zou nog wel even duren voordat hij heel zijn training had gedaan. In de tussentijd kon hij maar beter genieten van de trainingen die ze hadden, want dat waren de momenten dat hij echt de kans had om iets te leren. Hij wilde zo veel mogelijk dingen oppikken zodat hij later, als hij zelf een warrior was, zijn eigen apprentice van alles op de hoogte kon brengen. Hij vroeg zich af of hij dan even groot als Acorndust zou zijn. De gedachte liet hem glimlachen. Hij was nu al vrij groot, maar dan zou hij nog groter zijn en wellicht ook intimiderend. Terwijl hij zo aan het nadenken was, brachten zijn poten hem naar Fourtrees. Hij had even tijd voor zichzelf nodig en nu hij niet met Acorndust hoefde te trainen, kon hij dit moment perfect gebruiken. Hij zag de machtige vier eiken al opdoemen in de verte en tevreden zijnde liet hij zich in de schaduw zakken zodra hij ze genaderd was. Hoewel hij ging liggen, was zijn houding alert. Hij wilde immers niet nóg een keer aangevallen worden door een BloodClanner, hoewel hij zichzelf deze keer veel beter zou kunnen beschermen dan de vorige keer.


+ Eerste post voor Leopardpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
We haven't met before, have we?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: