Fishy smell. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Fishy smell.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Russetpaw,
Member
Fishy smell. DPKsfdL
Freedje
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetpaw,
BerichtOnderwerp: Fishy smell.   Fishy smell. Icon_minitimezo 15 jul 2018 - 8:59

Russetpaw trok een vies gezicht toen ze de geuren om zich heen opsnoof. Het was altijd vies om de monsters te ruiken die altijd met een brul over het Thunderpath voorbij kwamen. Het was op zijn zachtst gezegd vreemd te noemen hoe er soms een paar van die monsters achter elkaar het Thunderpath over kwamen en er daarna weer een tijdje niets weerklonk. Haar vader had haar precies geleerd hoe ze het beste het Thunderpath over kon steken, zodat ze later geen domme en fatale fouten zou maken als ze het pad zelf over zou steken. En hoewel ze haar vader had beloofd dat ze enkel samen met hem zou oefenen, sloeg ze deze woorden wel eens door de wind door zelf te gaan oefenen. Eigenlijk was het meer een excuus om naar Fourtrees te gaan, want ShadowClan kon Fourtrees op geen enkele andere manier bereiken dan het Thunderpath over te steken. En als je je grenzen niet goed kende en je stak verkeerd over zat je ook nog eens in het ThunderClanterritory. Stak je het aan de andere kant verkeerd over, dan kwam je terecht in WindClanterritory. Er was dus maar een klein stukje waar ShadowClan goed kon oversteken zonder beide territoria te doorkruisen en haar vader had precies aangetoond waar ze moest gaan staan. Hij had de kenmerken van beide territoria uitgelegd zodat ze de fout niet zou maken en Russet had haar best gedaan om dat advies in zich op te nemen. En dus zorgde ze er nu ook weer voor dat ze het Thunderpath overstak zonder zowel op de gebieden van beide territoria te komen en onder een monster te komen. Ze was blij dat ze de veilige oversteek weer gemaakt had en besloot om even uit te rusten in de schaduwen van Fourtrees. Ze liet zich onder de vier eiken op de grond zakken en legde haar kopje op haar poten. Ze dacht er maar niet aan hoe erg haar vader zou flippen als hij wist dat ze van ShadowClanterritory was gegaan en naar hier was gekomen.


+ Eerste post voor Morningsun
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fishy smell.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: