Can we at least have some peace? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Can we at least have some peace?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runa
Member
Can we at least have some peace? DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Can we at least have some peace?   Can we at least have some peace? Icon_minitimezo 15 jul 2018 - 9:22

Runa beet op de binnenkanten van haar wangen terwijl ze vanaf haar positie de tuin inkeek. Ze zag de grote glazen wand waar ze twee kittypets zag staan. Hun Twolegs waren niet in de buurt, maar de kittypets keken nieuwsgierig zijnde haar kant op. Ze zagen waarschijnlijk gewoon een woudkat staan, maar als ze haar halsband zou hebben, zouden ze voor altijd bang voor haar zijn. Runa rilde terwijl ze aan dat moment dacht. Op één van deze dagen zou Shark haar dwingen om naar deze plek te komen en misschien wel één van die katten te vermoorden die momenteel naar haar keken. Nee, ze wilde niet al te veel nadenken over dat moment. En ze wist ook dat ze het niet zou kunnen. En als ze dat toe zou geven, zou Shark haar vogelvrij verklaren. Dan was er niets wat ze nog voor haar konden doen. Haar vader zou haar niet kunnen beschermen en Jackdaw ook niet. Ze snoof terwijl ze aan de zwarte tom dacht. Over hem wilde ze niet al te veel meer nadenken. Ze had zijn bescherming immers niet nodig, dacht ze zo. Nee, ze kon prima voor zichzelf opkomen. Hij had het toch te druk met het bezwangeren van she-cats. Ze snoof nogmaals terwijl die gedachte door haar kopje ging en sprong van het hek af. Het had geen zin om hier na te gaan zitten denken over de toekomst en over het verleden; ze moest een manier bedenken om vooruit te komen. Ze moest een ontsnappingsplan verzinnen, maar ze had geen idee hoe ze dat aan moest pakken. Er waren zo veel obstakels die haar tegen zouden houden. Ze zuchtte. Ze wilde dat ze in een Clan geboren was geweest, dan had ze waarschijnlijk een minder gevaarlijk leven gehad dan nu. Ze stelde zich altijd voor hoe het zou zijn om in één van de Clans te leven: te strompelen door moerassen in ShadowClan, te zwemmen in rivieren in RiverClan, te klimmen in bomen in ThunderClan en te rennen over vlaktes in WindClan. Ze schrok op toen ze plotseling een geur rook die erg misplaatst was. De geur van een ThunderClanner. Wat deed die zo ver van huis afgedwaald? Runa kon zich niet op tijd verstoppen en stond niet veel later oog in oog met een oudere ThunderClanner. Ze wist wat de reputatie van BloodClan was en ze wist ook dat het haar dood zou worden als deze ThunderClanner daar wraak voor wilde nemen.


+ Eerste post voor Winterbird


Can we at least have some peace? Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Can we at least have some peace? 2vifhtw
Cynthia
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (senior warrior)
Winterbird
BerichtOnderwerp: Re: Can we at least have some peace?   Can we at least have some peace? Icon_minitimema 16 jul 2018 - 21:24

Waarom ze buiten Thunderclan gebied was gegaan en daarbij ook nog eens naar de twolegplace? Ze was het territorium een klein stukje uit gegaan, maar voor ze het wist was ze hier terecht gekomen, niet meer wetend wat de weg terug was. Haar richtingsgevoel had haar weer eens in de steek gelaten en als ze eerlijk was vond ze het geen wonder. Hoe het haar echter deze keer naar de twoleg place gebracht had was haar niet duidelijk. Ze was hier dan ook nog nooit geweest, dus de weg terugvinden zou niet even makkelijk gaan worden. Toch wist ze dat ze hier ook moest oppassen. De kans dat ze hier een bloodclanner tegen zou komen was groot en met het feit dat Firedance hun leider vermoord had zouden ze haar vast ook niet accepteren hier. Echter was het haatgevoel wederzijds waarschijnlijk als ze er een tegenkwam. Het maakte niet uit of hun leider dood was en daarbij de kat die haar moeder had vermoord. Het was namelijk nog steeds de schuld van Bloodclan geweest en dat zou ze nooit vergeten. Nu ze in de twoleg place was kwamen veel onbekende geuren haar neus binnen, echter herkende ze er een al snel, die van bloodclan, en het was vers. Het duurde niet veel langer voor ze een jonge poes zag, iets anders dan ze had verwacht als ze eerlijk was. Maar toch was het een Bloodclanner, echter was ze niet een om meteen een andere kat aan te vallen. Haar nekharen stonden echter wel overeind en haar spieren spanden zich instinctief aan, klaar om te reageren als dat nodig was. Ze liet haar ogen over het lichaam van poes voor haar gaan. Als dit tot een gevecht zou komen, zou ze waarschijnlijk wel moeten kunnen winnen. "Op zoek naar een doelwit?" Vroeg ze dan ook aan de poes. Ze had geen idee hoe Bloodclan precies dacht, maar een ding was haar wel duidelijk, dat ze vaak katten vermoorden of erop uit waren om onrust te veroorzaken.


Can we at least have some peace? 2lmqdxz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Can we at least have some peace?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: