I'll Literally Go Home And Never Leave 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'll Literally Go Home And Never Leave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfhunt
Member
I'll Literally Go Home And Never Leave G99le50
San
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfhunt
BerichtOnderwerp: I'll Literally Go Home And Never Leave   I'll Literally Go Home And Never Leave Icon_minitimedi 17 jul 2018 - 15:37

Ah! waarom was ze hier? Ze kende letterlijk niemand hier, dus niet echt een rede om hier te zijn? Maar misschien kon ze een iemand helpen? voor kittens zorgen was een moeilijk iets, hulp was toch altijd welkom? Ze had immers niks anders te doen....Maar Ehh! hoe? dit was zo ongemakkelijk? Ze stond hier echt als een idioot- wat moesten de queens wel niet denken? Zeker niet iemand die goed was om op hun kittens te passen, misschien was het beter dat nu weg ging. Voordat ze haarzelf echt voorschut zetten.

Cocoonkit


I'll Literally Go Home And Never Leave Kke8TOm
Terug naar boven Ga naar beneden
Cocoonpaw
Member
I'll Literally Go Home And Never Leave CRsarul
Beertje ☽
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cocoonpaw
BerichtOnderwerp: Re: I'll Literally Go Home And Never Leave   I'll Literally Go Home And Never Leave Icon_minitimevr 24 aug 2018 - 12:08

Ze had haar oogjes nu al een paar dagen open en ze kon niet stoppen met genieten van de kleurrijke wereld rondom haar. Nog steeds kittenblauw keek ze iedereen aan. Ze had nog geen weet van haarzelf, dat zou later moeten komen. Nu ging haar aandacht uit naar de anderen. En omdat ze zo nieuwsgierig van aard was, ging het kruipen haar gemakkelijk af. De nog naamloze kitten had haar oog laten vallen op een zwarte kat. Ze had nog geen kleur gezien als dat, dus ze was er enorm nieuwsgierig naar. Voorzichtig kroop ze ernaartoe. Ze hief haar grijs-witte kopje op en piepte luid. Voor haar doen zachtjes.


Wrapped inside a cocoon made of flesh and bones
I'll Literally Go Home And Never Leave EmlVNEX
I'll Literally Go Home And Never Leave D2jvPTh
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'll Literally Go Home And Never Leave
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: