Honey bees



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Honey bees

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clotkit
Member
Honey bees DPKsfdL
M
107
Actief
“Nothing can stop me!”

CAT'S PROFILE
Age: 5,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clotkit
BerichtOnderwerp: Honey bees   Honey bees Icon_minitimedi 17 jul 2018 - 16:07

Met een sippe uitstraling lag de rode kitten in de nursury. Hij had net wat geprobeerd rond te lopen maar al snel viel hij over zijn eigen potten omdat hij niks zag. Alles was zwart en dat kwam niet omdat hij zijn ogen nog niet geopend had, nee dat kwam omdat hij blind was. Clotkit wist niet beter dan deze duisternis maar het was nog steeds niet gemakkelijk om daar mee te dealen. De tom was weer in zijn nest gekropen en zuchtte. Zijn gezicht was in de tussentijd pijn gaan doen door de struikeling incident hij was namelijk op zijn neus gevallen


+Shrednight c:


Honey bees Ddd0a210
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrednight
Member
Honey bees DPKsfdL
Freedje
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shrednight
BerichtOnderwerp: Re: Honey bees   Honey bees Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 15:49

Shrednight had een erg geslaagde jacht achter de rug. Hij had maar liefst vier muizen weten te vangen en alle vier bungelden ze aan hun staarten terwijl hij ze mee terug nam naar het kamp. Maar zijn bek was natuurlijk niet erg groot en om de haverklap viel er dus wel een muis op de grond. Gelukkig merkte één van de apprentices die terug leek te komen van een patrouille hem op en hielp hem door twee muizen over te nemen. Samen brachten ze de prooien naar het kamp en Shrednight bedankte de apprentice door hem een vriendschappelijke stoot tegen zijn schouder te geven. Hij was dol op kittens en apprentices en hij vond het altijd mooi om weer die gelukkige gezichten te zien als ze terugkwamen van een geslaagde patrouille of jacht of als ze enthousiast aan hun taken begonnen. Niets was mooier dan het enthousiasme van een apprentice en hij hoopte dan ook dat hij snel genoeg een eigen apprentice zou krijgen. Dat zou zijn gedachten misschien ook wel een beetje afleiden van het feit dat er twee ShadowClanners waren vermoord door de BloodClan. Natuurlijk was hij boos op ze, maar hij dacht niet dat het veel zin had om daardoor met een slecht humeur door het kamp te lopen. Het enige wat ze hiermee konden doen, was hun apprentices zo ver mogelijk uit de buurt van de grenzen houden als ze geen leiding hadden om over hun te waken. Altijd zorgen dat er een ervaren warrior in de buurt was tijdens een grenspatrouille en voor de rest de jongere, onervaren apprentices goed in de gaten houden. Shrednight wilde net een laatste ronde door het territorium gaan doen toen hij de rode vacht van Clotkit opmerkte. Vanuit zijn positie kon hij perfect in de nursery kijken en zijn hart deed pijn toen hij de bedroefde uitdrukking zag op het gelaat van de kitten. Als kitten diende je juist vrolijk en onbezorgd te zijn, een jeugd die Clotkit niet werd gegund. Hij had gehoord over zowel de vader als de moeder van de kitten en vroeg zich af hoe het in je opkwam om je ongeboren kittens achter te laten en hoe het in je op kon komen om je kittens kwaad aan te willen doen. Hij was blij dat Clotkit’s moeder haar verdiende loon had gekregen, maar nu zat de kleine kitten wel zonder ouders. Shrednight probeerde die negatieve gedachte opzij te zetten terwijl hij naar de kitten wandelde. Hij gaf de kitten genoeg tijd om te wennen aan zijn aanwezigheid en maakte een zacht, snorrend geluid. “Niet zo sip kijken, Clotkit,” zei hij vriendelijk tegen de kitten. “Het is mooi weer buiten en ik durf te wedden dat ik daarnet vast wel een lekkere prooi heb gevangen die ik met je kan delen.” Hij nam aan dat de kitten niet meer afhankelijk was van moedermelk en dat als hij de prooi goed voor zou kauwen dat ze het gemakkelijk konden delen. “Wat denk je daarvan? Gezellig samen buiten liggen?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Clotkit
Member
Honey bees DPKsfdL
M
107
Actief
“Nothing can stop me!”

CAT'S PROFILE
Age: 5,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clotkit
BerichtOnderwerp: Re: Honey bees   Honey bees Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 17:33


Met een pijnlijke neus en beurse kaak (wat waarschijnlijk voor altijd gevoelig zal blijven) lag de tom weer in zijn nest. Zuchtend had hij zijn ogen gesloten om proberen wat te slapen. Als je niks anders kon dan deed je natuurlijk de meeste uren proberen weg te snurken. Zijn zoogmoeder was een wandeling maken en de rest van de queens waren bezig met de kittens in het kamp. Lekker genieten van de zon. Clotkit was bijna in dromenland toen hij geritsel hoorde bij de nursury ingang. De rode tom hief zijn kopje maar drukte deze toen weer snel tussen de mos van zijn nest om zijn verminkte kaak en witte niksziende ogen te verbergen. Zijn zoogmoeder had hem zo verteld dat zijn aanbeeld verschrikkelijk was en dus zoveel mogelijk op de achtergrond moest blijven zodat die niet opviel. “Niet zo sip kijken, Clotkit,” Klonk de stem. De blinde kitten zwiepte met zijn staartjes en luisterde naar waarvan de stem kwam. Hij wou glimlachen maar dat zag er alleen maar raarder uit met zijn scheve mond en uithangende tong. ”Het is mooi weer buiten en ik durf te wedden dat ik daarnet vast wel een lekkere prooi heb gevangen die ik met je kan delen.” Urrr. Wat denk je daarvan? Gezellig samen buiten liggen?” Clotkit krabbelde twijfelend omhoog. Wel met zijn gezicht weggedraaid natuurlijk. “uhm..” Murmelde hij en slikte. Hij wou heel graag! Echt waar, maar hij durfde niet.. Wat moest hij zeggen? “Ik mag niet” Mauwde hij twijfelend. “Me zoogmoeder wilt niet dat ik buiten de nursury kom vanwege-..“ Hij stopte. De ander zal wel weten waarom.. hij was niet om aan te zien.


Honey bees Ddd0a210
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Honey bees
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: