Play with fire 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5 °C - 18°C
Bloemen, lammetjes en kleine konijntjes. Wat een vrolijkheid!
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Play with fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eveningstar
Clanleader
Play with fire N8yMMF1g_o
Julia
1132
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Play with fire   Play with fire Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 20:37

Ze had de taak op zich genomen even een rondje langs de grens met twoleg place te maken. Er waren warriors geweest die hadden voorgesteld met haar mee te gaan, maar ze had aangegeven dat ze zich wel redde. Dat was ook zo. Ze kon prima voor zichzelf zorgen. Toch was er nog een reden waarom ze liever alleen ging. Ze had kans een BloodClanner tegen het lijf te lopen en waar anderen dat probeerde te vermijden, was zij nieuwsgierig. Ze wilde weten hoe het met haar vader ging. Ze was altijd heel erg voorzichtig als het op hem aankwam. Ze wilde niet dat Silverstar of Thornface dacht dat ze niet loyaal was aan ThunderClan, omdat haar vader toevallig Shark was. Ze wilde juist dat hun zagen dat ze dat wel was en dat haar streven beloond werd. Daarom had ze ook twee Elite katten aangevallen tijdens het gevecht. Het gevecht waarin Claw vermoord werd. Ze wist dat het een vriend van haar vader was geweest. Daarom was het misschien ook geen goed idee om hem te vinden. Firedance had hem vermoord, een ThunderClanner. Ze was dan wel zijn dochter. Ze wist niet zeker of zijn wraak niet ook op haar gericht was nu. Toch wilde ze hem zien, omdat dat was wat ze de hele tijd had gewild in de bergen. Haar vader had laten zien dat hij wel om haar gaf, iets wat haar adoptieouders nooit hadden gedaan. Daarnaast waren het twee poezen geweest. Blacktear haar mentor was wel een moeder voor haar geweest, maar een vader. Nee, die aandacht had ze sowieso nooit gehad. Bij de rand van het ThunderClan territorium stond ze stil. De blik in haar felgele ogen gleed over twoleg place.

[@Shark]


Play with fire BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Play with fire Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Play with fire   Play with fire Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 13:32

Hoewel hij eigenlijk voor een leader nog vrij jong was, voelde het voor hem soms wel aan alsof hij steeds ouder werd. Natuurlijk was dat ook wel zo, maar hij had soms het gevoel dat hij de dingen die hij vroeger zo moeiteloos kon nu met meer moeite moest doen. Of misschien kwam het wel door de drama waar hij zich keer op keer in bevond. Zijn dochter was zwanger en wilde blijkbaar rogue worden, Chawl wilde niet met hem praten over zijn vader en Shark’s beste vriend Claw en zijn andere kittens trokken zich niks van hem aan. Natuurlijk had hij zowel Jaypaw als Eveningpaw gezien tijdens het gevecht. Ze hadden wellicht hun warriornamen al wel gekregen, maar het was niet alsof hij hun daar vragen over kon stellen. Zijn dochter had hij eigenlijk pas gezien vlak voor het gevecht begon en zijn zoon had zelfs zijn blik ontmoet, maar uit de vuile blik had hij op kunnen merken dat hij van hem niks hoefde te verwachten. Het was Shark zo duidelijk geworden dat zijn zoon daar tegenover hem stond dat het hem verbaasde dat niemand anders van zijn Clanmates daar op gelet had. Eveningpaw was ook bijna een exacte kopie van hem, maar ook daar leken haar Clanmates nog niet achter gekomen te zijn. Dat bewees voor hem des te meer wat voor een dwazen het eigenlijk wel niet waren, op zijn dochter en zoon na dan. Hij had één blik op zijn zoon hoeven te werpen om te weten dat hij hetzelfde uiterlijk als zijn vader zou krijgen naarmate hij ouder zou worden en vroeg zich oprecht af welk karakter er achter hem schuilde. Zou het iemand zijn die hij makkelijk kon manipuleren? Hij had geen idee. Shark liep bijna gedachteloos door Twolegplace en de enige reden dat hij haar ook maar zag, was omdat de wind haar geur in zijn richting blies. Hij draaide zijn kop… en zag zijn dochter aan de rand van het ThunderClanterritorium staan. Even bleef het stil, maar daarna naderde Shark haar en ademde nogmaals diep haar geur in om zich ervan te verzekeren dat zij het echt was. Ze hadden elkaar manen niet gezien, maar nu stonden ze echt tegenover elkaar. Iets in zijn gevoel zei hem dat ze speciaal naar hier gekomen was om met hem te kunnen spreken. En hoewel hij het niet toe wilde geven, werd zijn hart warm van dat idee. “Eveningpaw,” sprak hij zachtjes. “Je bent veilig. Je leeft nog.” Hij kwam dichterbij en drukte kort zijn kopje tegen de hare aan. En hij wist nu al dat ook al zou de hel losbarsten tussen de Elite en de rest van de Clans, hij zijn dochter nooit zou kunnen haten of ook maar iets zou kunnen verwijten. Haar Clanmate had Claw gedood, niet zij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eveningstar
Clanleader
Play with fire N8yMMF1g_o
Julia
1132
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: Play with fire   Play with fire Icon_minitimema 23 jul 2018 - 12:48

Ze had blijkbaar geluk. Waarschijnlijk moest het gewoon zo zijn, dat haar vader ook net op dat moment op deze plek was. De blik in haar felgele ogen richtte zich op Shark toen die haar kant op kwam lopen. Ze had hem al zo lang niet meer kunnen spreken. De laatste keer had hij haar de tuinen van de twolegs laten zien, toen was ze nog een apprentice geweest. Daarna was er zo veel veranderd. De tijd in de bergen was voor haar geen pretje geweest. Ze had het vreselijk gevonden en enkel maar heimwee gehad. Nu ze terug waren was ze zichzelf weer, standvastig en vol zelfvertrouwen. “Eveningglow.” Verbeterde ze haar vader. Hij wist haar warriornaam nog niet. Hoe moest hij die ook weten, dan had hij het van iemand anders moeten horen. Ze kon zo ook niemand bedenken wie dat dan had moeten vertellen. “Natuurlijk leef ik nog.” Glimlachte ze. Ze viel niet in zeven sloten tegelijk. Ze was uitgegroeid tot een slanke maar gespierde kattin, bruisend van levenslust in haar felgele ogen.


Play with fire BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Play with fire Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Play with fire   Play with fire Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 22:12

Eveningpaw, nee, Eveningglow, verbeterde hem toen hij haar naam verkeerd uitsprak en Shark kon niet voorkomen dat er een trotse grijns om zijn lippen kwam. Hij wist dat het in de Clans de normale gang van zaken was dat je een ander achtervoegsel kreeg wanneer je van rank veranderde. Waar die van de Elite altijd hetzelfde bleef, veranderde die van de Clans drie keer. Soms vier keer, indien de kat ontzettend veel pech had en de leader een andere naam zocht dat meer passend was bij de tekortkoming van de kat, maar dat gebeurde zelden. Hij had er ook maar verhalen over gehoord, hij had nog nooit meegemaakt dat het echt zo gebeurd was. Of vier keer, grijnsde hij, als de kat uiteindelijk over zou stappen naar de Elite. Zoals Lethal. Zij was eerst Sweetkit, toen Sweetpaw, daarna Sweetheart en nu Lethal geworden. Dan veranderde de naam ook vier keer, maar die laatste keer was om korte metten te maken met de naam die zij in de Clan hadden gekregen. Thora had het maar drie keer meegemaakt omdat zij apprentice was geweest toen zij overstapte. Hij was benieuwd of zijn dochter ooit haar vierde keer zou meemaken. Het was de bedoeling geweest dat zij zou spioneren voor ThunderClan, maar het was allemaal op een hoop ellende uitgedraaid toen Shark toch vaderlijke gevoelens voor haar kreeg en haar niet langer als een experiment zag die de Clans voor hem moest bespioneren. En nu stonden ze hier, recht tegenover elkaar. Shark kon amper zijn gesnor van amuse onderdrukken toen ze antwoordde op zijn woorden. Alsof ze eigenlijk wilde zeggen: duh, natuurlijk leef ik nog! Wat had je anders verwacht? “Hoe was het?” Hij merkte dat hij niet per se naar de stand van zaken van de Clans vroeg, maar hoe het met háár was. “Hoe was je reis? En je verblijf daar? Ik neem aan dat jullie niet gevonden hebben wat jullie zochten, aangezien jullie weer teruggekomen zijn.” Hoewel hij blij was dat ze terug was, had hij het toch graag anders gezien. Als de Clans immers daar waren gebleven, heerste zijn beste vriend nu nog steeds over de Elite en was hij nog steeds commander. Hij slikte die gedachten weg. Eveningglow was terug en ook al was er een deel van hem gestorven toen Claw opeens stierf, toch was dat ene kleine deeltje weer terug. Dat deeltje dat hem een echte vader maakte.


OOC: Die ava is zo mooi<3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eveningstar
Clanleader
Play with fire N8yMMF1g_o
Julia
1132
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: Play with fire   Play with fire Icon_minitimewo 25 jul 2018 - 10:59

Ze merkte iets aan haar vader toen ze aangaf dat ze uiteraard nog leefde. Vond hij haar antwoord ergens grappig? Misschien deed ze het ook wel een beetje overkomen, dat het een gekke vraag was. Maar dat was het toch ook? Of nou ja misschien ook wel niet. Ze had al veel meegemaakt in haar korte leven. Hij vroeg naar hoe het was geweest in de bergen en meteen leek haar stemming te veranderen. Haar oren zakten iets wat in haar nek terwijl ze van hem wegkeek. Haar kaken strak op elkaar. Ze dacht liever niet terug aan de tijd in de bergen, wat een verschrikking was dat geweest. “Het was verschrikkelijk.” Zei ze daarom ook simpelweg. “Alle Clans in een ruimte gepropt, waardoor iedereen op elkaars lip zat. Het was echt mousedung…” Sprak ze toen haar frustraties uit. “En dan ook nog bijna geen bomen in de buurt en een ondergrond onder je poten die opeens weg kan rollen. Ik snap echt niet dat daar katten leven. Echt wat een verschrikking.” Snoof ze. “En met jou, je bent leader nu.” Even kwam er trots in haar ogen. Ze was trots dat haar vader leader was geworden en ze keek naar hem op. Natuurlijk was het misschien niet helemaal gegaan zoals Shark het voor ogen had gehad. Zijn vriend was nu immers dood, maar toch. Hij was iets waar zij heel vaak over droomde. Al ging haar droom over ThunderClan en was haar vader BloodClanner. Tjah, dat was nu eenmaal zo. Hij bleef haar vader en ook een vader was iets wat ze dolgraag dichtbij wilde hebben. Als het dan op zo’n manier moest, dan deed ze het op zo’n manier. Als ze hem soms maar kon zien en spreken.

[Dankje <3 ]


Play with fire BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Play with fire   Play with fire Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Play with fire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: