Lighting is bad 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Lighting is bad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hazelgrouse
Member
Lighting is bad Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Lighting is bad   Lighting is bad Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 20:49

Ze had lekker liggen slapen bij haar moeder. Met haar broertje en de twee kittens die Amberstorm had geadopteerd. Ze deelden hetzelfde nest, dus had ze eigenlijk twee zussen. Ze wist ook niet beter dan dat zij erbij hoorden. Ze waren met zijn vieren. Vier kittens en één mama. Er was geen papa, alleen katten die hun kwamen bekijken. Ze werd wakker omdat er iemand verschoof. Waardoor er een geschrokken piep uit haar kwam. Wat gebeurde er nu? Haar oogleden gingen open en er kwam opeens een bak licht op haar netvlies. Ze was van schrik op haar rug gerold en spartelde wat onbeholpen met haar pootjes. Terwijl ze oorverdovend bleef piepen. Wat was dit? Het klopte niet, normaal was het donker. Donker en lekker warm bij haar moeder en siblings. Geen licht, licht was te veel prikkel voor haar jonge geest.

[open]


Lighting is bad ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionrose
Member
Lighting is bad SGesWGg
Linn
788
Actief
The quieter you become
the more you can hear

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lionrose
BerichtOnderwerp: Re: Lighting is bad   Lighting is bad Icon_minitimema 30 jul 2018 - 13:58

L I O N P A W
Only in art will the lion lie down with the lamb
and the rose grow without a thorn
De kattin had een plekje dicht bij de uitgang van de Apprentice den weten te verschaffen toen ze nog maar net Apprentice was geworden. Dit was voor haar immers perfect, nu hoefde ze niet over katten heen te stappen om naar buiten te gaan, aangezien de jonge kattin nog steeds niet echt gewend was aan de dens die de clans nu hadden. Dens die veel kleiner waren dan de reusachtige grot die ze in de bergen gedeeld hadden met alle vier de clans. Lionpaw had een vreemde gewoonte ontwikkeld om buiten de apprentice den te gaan liggen en daar uiteindelijk in slaap te vallen. Ze was al vaker teruggestuurd door warriors, die vonden dat het niet veilig genoeg was om hier te slapen. Maar het weerhield haar er niet van om vaak in de nacht naar het binnenplein van het kamp te sneaken. De den voelde gewoon heel erg bedrukkend voor haar. De kattin werd uit haar slaap gewekt door een lichtflits die zich door de lucht heen bewoog. Bliksem. Echt ervan schrikken deed ze niet, het luide geluid dat volgde zorgde er echter kort voor dat ze haar oren wat plat drukte. Donder was immers vrij luid en haar oren waren nou eenmaal gevoelig.

Ze was net van plan om beschutting te zoeken voor de mogelijke regen die wellicht zou volgen, toen ze opeens het luide gepiep van een angstige kitten hoorde in de Nursery. Even hield de rood witte kattin haar hoofd wat scheef. Hmm, zou ze erheen gaan? Ze was niet zo'n moeder-achtig type dat ze zich graag ontfermde over de kittens, maar.. ze kon op zijn minst de kitten wat meer op zijn gemak laten voelen in dit stormachtige weer? Snel baande ze haar weg richting de Nursery, om deze stilletjes binnen te dringen. Haar blik viel direct op een kitten die aan de zijde van Amberstorm lag. Hazelkit, was het niet? "Shhh, niks aan de hand." Sprak Lionpaw toen ze dichtbij genoeg was, in een poging de aandacht van de kitten naar haar toe te trekken.
113


Her walk is like a shot of whisky.
Lighting is bad YiBlTAV
Neat and strong and full of purpose and so many underestimate her punch.
Knocking on heaven's door
:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
Lighting is bad Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Lighting is bad   Lighting is bad Icon_minitimedi 31 jul 2018 - 12:32

Alsof het licht wat nu op haar netvlies viel niet al genoeg was, volgde er een felle lichtflits, net nadat haar oogjes open waren gegaan. Ze begon nog harder te piepen. Wat was dit allemaal. Ze kroop in elkaar toen er een donder klonk. Ze zag nog niet scherp. Enkel vlekken en onduidelijke vormen. Dus zag ze wel dat er iets of iemand naar haar toe kwam. “Ma…Mam… mam…” Piepte ze, maar toen klonk er een andere stem om haar gerust te stellen. Ze draaide haar kopje naar de stem en als ze heel goed keek zag ze dat er een kat voor haar stond. Ze was even stil, maar toen flitste het opnieuw. Weer begon ze te piepen. “Mam…mam…mam….”


Lighting is bad ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lighting is bad
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: