Purpurpur 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Purpurpur

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Member
Purpurpur 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Purpurpur   Purpurpur Icon_minitimedo 19 jul 2018 - 14:56

Onder de schaduw van de boom was het duidelijk betere akoestiek dan daarbuiten. Dat was wat Tall had meegenomen van zijn onderzoek naar geluiden omtrent de fourtrees omgeving. Binnenkort zou hij zijn levens gaan halen en hier staan als volwaardig leider van Shadowclan. De gathering zou wat minder tumultuous beginnen dan de vorige keer - hopelijk - en de kater zou het woord doen. De vorige keer was het hem opgevallen dat de akoestiek van boven op de steen verschilde qua waar je stond. Zijn plek was goed, maar niet het best geweest. Vandaar dat hij hier nu was, op verschillende plekken testend, spinnend en murmurend, om te kijken waar hij de volgende keer zou staan. Niemand kon hem vertellen dat hij zijn leiderstaken niet seriues nam.

@Crowfur
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Purpurpur
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: