Take a hint 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Take a hint

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Member
Take a hint SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Take a hint   Take a hint Icon_minitimedo 19 jul 2018 - 18:16

Al snuivend keek de kleine rooie kitten op naar zijn moeder, die in de late avond sliep. Normaliter zou hij ook rond deze tijd aan het slapen zijn samen met zijn vier siblings in het nest, maar hij was wakker geworden. En hij wilde iets doen. Hij had energie, StarClan mocht weten voor hoelang, ook al kon hij op dit moment nog niet zo veel en was het allemaal heel erg wankel wat hij wel kon doen. Hij kon nog niet rennen, niet springen, eigenlijk kon hij bijna niks op dit moment. Hij kon lopen (kruipen) en naar een bolletje mos slaan, maar daar hield het ook wel allemaal op voor hem. Het kleine lichaam was nu nog erg in ontwikkeling, net zoals zijn zicht dat nu nog niet op het optimale punt zat, vooral qua diepte. Diepte inschatten ging dan soms ook nog moeilijk voor de kleine kitten. Zachtjes begon hij van het nest weg te kruipen, waarna hij op de hardere ondergrond terecht kwam. Het mos was vele malen zachter! Hij kroop voorzichtig en langzaam verder, tot hij bij een ander nest aan kwam die zijn aandacht trok en hij probeerde erop te klimmen, maar dat ging niet! Hij liet een geërgerde zucht horen, waarna hij boos naar het rand mos keek, wat oneerlijk!

Tag: @Rainkit*


그대는 나의 이야기였다
Take a hint Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rainroar
Member
Take a hint ZsnYdC6
Rebecca
45
Actief
I can barely hang onto myself

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rainroar
BerichtOnderwerp: Re: Take a hint   Take a hint Icon_minitimedo 19 jul 2018 - 18:38De grijze kitten had opgekruld in zijn mosbedje gelegen tegen een van de Queens aan die hem voedde. Stallionheart en Shatteredice bezochten hem en Toxic vaak genoeg maar hij begon zich een beetje te vervelen. Konden ze misschien eens een keer wat méér doen dan alleen daar liggen en slapen? Het katertje sloeg met zijn staartje en hoorde opeens geschuifel naast hem of in zijn buurt. In een totaal onwillekeurige richting liet hij een zacht sisje horen. Hij zag nu dat het de rode kitten was van een nest verderop en hij werd stil. "Wie ben jij?" piepte het katertje en hij keek met ronde ogen van schrik naar de rode kitten.

Roar like the rain


When you're falling in a forest and there's nobody around
Take a hint S3rReIu
Do you ever really crash, or even make a sound?
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Take a hint SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Take a hint   Take a hint Icon_minitimeza 21 jul 2018 - 13:41

Waarom waren er zo weinig katten wakker? Hij vond het maar raar en hij snapte niet echt waarom als het licht was er meer katten wakker waren, buiten het feit dat je misschien meer kon zien. Iedereen hier leek zo goed als te slapen, maar waarom? Hij snapte er echt niks meer van, hij was nú wakker en er was niemand om iets mee te doen! Tenminste, dat was wat hij dacht. Hij hoorde een zacht gesis, waardoor hij zijn kleine oortjes spitste bij het geluid. Iemand was wakker? Hij keek langzaam om zich heen, waarna hij een kitten zag die hij bijna niet kon opmaken uit het donker. ”Wie ben jij?” klonk er van de kater af, die hem met grote ronde ogen aan keek. Hij knipperde even nadenkend. Dat moest dan dat woordje zijn die mama altijd zei als ze hem bedoelde! ”Alon!” piepte hij enthousiast. Falcon ging dan weer net iets te ver voor hem voor een kitten die pas een paar dagen kon horen. "Ij?" praat skills zouden vanzelf komen, met genoeg oefening.


그대는 나의 이야기였다
Take a hint Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take a hint
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: