My new home? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My new home?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runa
Member
My new home? DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: My new home?   My new home? Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 15:22

Runa liet een zachte, ongelukkige zucht varen. Het gesprek met haar vader was helemaal niet zo gelopen als ze graag gewild had. In plaats van begrip te hebben voor haar situatie en een oplossing te bedenken, hadden zijn poten het letterlijk begeven bij het vooruitzicht dat hij zijn dochter kwijt zou raken. Hij had niet echt een oplossing aangeboden. Tenzij zeggen dat ze ook gewoon een hond kon vermoorden als hulp aanbieden klonk. Dat kon allemaal wel zo zijn, maar dan was ze alsnog niet van de Elite af. Dan zat ze er alsnog middenin. En waar het nu een hond was, zou het de volgende keer wel een kat moeten zijn. Als ze een halsband zou binnenhalen, zou Shark van haar verwachten dat ze helemaal klaar was om de opdrachten uit te voeren waarmee ze hondentanden binnen kon halen. En ze dacht niet dat ze daar klaar voor was. Nee, ze wist wel zeker dat ze daar niet klaar voor was. Begreep haar vader dan niet dat als ze in de Elite zou blijven en haar final assesment zou doen, waarbij ze dan inderdaad liever opteerde om voor een hond te gaan dan voor een kat, dat ze nooit van Shark af zou raken? Ze had hem letterlijk verteld hoe ze zich voelde, maar het was haar vader allemaal te veel geworden en dat had ervoor gezorgd dat Runa spijt begon te krijgen van haar eerlijkheid. En dus hield ze zich maar op de achtergrond. Misschien werd het sowieso tijd dat ze maar accepteerde dat er geen uitweg was en dat ze in de Elite moest blijven, tenzij er zich natuurlijk een oplossing aan zou kondigen. Ze zuchtte. Met haar moeder kon ze het over dit soort dingen al helemaal niet hebben, want die zou haar gewoon negeren of het nog erger maken. Ze zag haar moeder al echt naar Shark gaan om Runa te verraden. Ze had heus wel opgemerkt hoe die twee de laatste keer meer met elkaar omgingen en ze walgde ervan. Ze had dan ook al het mogelijke contact met haar moeder, voor zover dat ging, verbroken en was niet van plan om op haar schreden terug te keren. En momenteel liep ze dus een tikkeltje verslagen in het rogue territory. Ze had geen idee wat ze voor de rest nog kon doen. Ze wilde eigenlijk gewoon niet al te veel meer nadenken over de toekomst. En misschien kreeg ze daar nu ook wel de kans voor. Ze rook namelijk een sterke kattengeur die haar naderde.


+ Eerste post voor Farai


My new home? Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My new home?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: