Future plans. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Future plans.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokepaw,
Member
Future plans. DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Future plans.   Future plans. Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 16:32

Wanhopig zette Smokepaw zijn poten steeds sneller af tegen de grond zodat hij op een gegeven moment wel over de vlakte leek te vliegen. Zijn klauwen waren allang uit hun hulzen gekomen en dat wist het konijn ook al maar te goed; het beest probeerde wanhopig genoeg afstand tussen hun te creëren zodat Smokepaw hem niet te pakken zou krijgen. Smoke wist dat hij zijn lichaam momenteel tot het uiterste aan het pushen was, maar hij wilde graag bewijzen dat hij weer terug al zijn taken op zich kon nemen. De ziekte en het gevecht tegen BloodClan hadden er lang voor gezorgd dat hij nutteloos in zijn nest moest blijven liggen, maar hij wilde nu gebruik maken van de situatie dat hij zich weer beter begon te voelen. En hoe kon hij zichzelf beter testen dan een wilde rit door zijn territorium achter een konijn aan? Zijn spieren leken wel in brand te staan en zijn flanken begonnen onophoudelijk te zwoegen terwijl hij zichzelf tot het uiterste pushte om het konijn bij te houden. Zijn grootte zorgde ervoor dat hij zijn nadeel, namelijk zijn gebrek aan snelheid, kon maskeren en er toch nog een voordeel uit kon halen. Het konijn kwam steeds dichterbij en Smokepaw zette zich af. Hij gleed op zijn buik nog een eindje door, maar hij had het konijn wel te pakken. Snel beet hij het beest dood voordat het alsnog kon ontsnappen. Daarna rustte hij wat uit alvorens het konijn op te pakken en zich weer terug naar het kamp te begeven. Hoewel hij blij was dat het konijn had gevangen en niet alsnog met lege poten hoefde terug te keren naar het kamp wilde hij ondertussen dolgraag dat hij zijn naam zou krijgen. Hij zuchtte mismoedig en liet zijn prooi in het kamp op de prooistapel vallen, maar pakte hem weer op toen hij de blik van één van de queens ontmoette en ze hem op vriendelijke wijze wenkte. Ze gaf aan dat ze wilde gaan jagen en vroeg aan hem of hij voor heel even op de kittens wilde letten totdat er weer genoeg queens waren om hem van hem over te nemen. Hij gaf een snel knikje en ze bedankte hem met een lik over zijn wang. Daar werd hij natuurlijk weer helemaal verlegen van en een beetje onbeholpen kneedde hij de grond met zijn pootjes terwijl hij naar de balletjes vacht keek die zich verzameld hadden in de nursery. Juist ja… Een van die balletjes naderde hem en Smokepaw had echt geen idee wat hij moest zeggen, dus glimlachte hij vriendelijk naar de kitten.


+ Eerste post voor Mintkit


Future plans. Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintroot
Member
Future plans. DPKsfdL
Cynthia
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: Future plans.   Future plans. Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 20:31

De jonge kitten was ondertussen steeds meer aan het ontdekken en meer katten aan het leren kennen. Zo was ze nog een paar dagen geleden in de medicine cat den gekomen, omdat ze een kat er naartoe had gevolgd. Nu wist ze in ieder geval ook wat de den was, ook al waren de queens niet blij geweest dat ze weg was geweest. Toch trok het haar nieuwsgierigheid toen er een nieuwe kat de nursery binnen kwam. Ze kende deze nog niet, maar toch stapte ze naar voren toe, benieuwd wie deze kat was. "Wie..." Begon ze, zoekend naar de juiste woorden. Ze kon steeds beter praten, maar zoeken naar woorden was iets wat ze nog steeds moest doen soms. "ben jij?" Voegde ze er uiteindelijk aan toe toen ze de juiste woorden had gevonden. Ondertussen probeerde ze omhoog te kijken naar de kater die een stuk groter dan haar was.


Future plans. F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Future plans.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: