Doubts. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Doubts.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokepaw,
Member
Doubts. DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Doubts.   Doubts. Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 16:43

Smokepaw liet zijn blik door het territorium glijden. Hij zocht op het moment naar prooi. En normaal gezien was dat, zeker in deze tijd van het jaar, niet zo’n probleem om dat te vinden, maar nu leek het op de één of andere manier een onmogelijke opgave voor hem te zijn. Hij zuchtte zachtjes en na het nog een half uur geprobeerd te hebben, gaf hij maar op. Hij wist dat hij voor nu niets zou vangen omdat hij er simpelweg niet bij was met zijn hoofd en als hij zichzelf nog meer ging pushen, werd hij uiteindelijk toch alleen maar gefrustreerd. Er waren van die momenten dat hij wel kon huilen van frustratie en dit was er één. Hij had het gevoel dat hij totaal geen vooruitgang boekte en ook niet dat hij respect afdwong van zijn Clanmates. Niet dat dat echt iets was wat hij wilde, maar hij vond het leuk als ze hem uitnodigden voor patrouilles. Hij wilde niet meer als een apprentice behandeld worden, maar dat ging natuurlijk lastig als hij zijn apprenticenaam nog niet eens had. Hij hoopte dat daar snel genoeg verandering in zou komen. Hij durfde het er in elk geval niet met Oceanstar over te hebben en ook niet met Bronzemask. Hij wilde niet dat ze in de gaten hadden hoe onzeker hij wel niet was over zichzelf. Misschien als ze dat wisten dat ze hem dan al helemaal geen kans meer wilden geven om warrior te worden. Hij liet een luide zucht zich ontsnappen. Waarom was alles dan ook zo vreselijk ingewikkeld? Hij schudde zijn kopje en begaf zich naar the Outlook Rock. De zon scheen fel op zijn pels en dat was eigenlijk de enige plek waarvan hij wist dat hij de zon een beetje kon verdragen. Sowieso was dit niet echt weer om heel hard in te gaan rennen. Hij klom op de rots en ging liggen. En hoewel hij vannacht niet goed had geslapen en hij best moe was, viel hij ook nu niet echt in slaap door de vele – vooral negatieve – gedachten die door zijn kopje spookten. En zijn zenuwen werden er niet bepaald minder op toen hij meende de geur van zijn leader te herkennen.


+ Eerste post voor Oceanstar


Doubts. Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Doubts. 29puumf
~Butter(fly)~
3417
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Doubts.   Doubts. Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 21:11

Smokepaw was een kater die al zeer lange tijd Apprentice was, als in rond de tijd dat zijzelf nog een Apprentice was geweest, was dat ook het geval bij hem geweest. Het was niet zozeer dat hij het niet kon en ze had er dan ook alle vertrouwen in dat hij zijn training eigenlijk wel zo'n beetje had afgerond; maar vooral door noodgevallen dat hij nog niet tot Warrior was benoemd. Van mentoren die ineens verdwenen tot aan wonden die een poos duurden om te genezen en ook het feit dat hij behoorlijk onzeker kon zijn hadden ervoor gezorgd dat Oceanbreeze hem nog niet voor het gevecht met Bloodclan en ook niet direct erna tot Warrior had kunnen benoemen. In het gevecht had hij zich bewezen maar daarna had hij moeten genezen en nu leek hij aan de beterende hand en in staat om zijn Apprentice-taken en toekomstige Warrior-taken uit te voeren. Met rustige passen stapte de Leader op de gestreepte kater af, die zich op de Outlook Rock had neergelegd om te zonnen. Het was nu midden op de dag en te warm om te jagen; de meeste katten deden dat dan ook in Greenleaf vroeg in de ochtend; of erg laat op de avond. Al had zijzelf nu pas de tijd gehad, na het trainen van haar Apprentices om te gaan jagen. Ze hadden geluk met de frisse wind die over de vlakten waaiden, aangezien er niet zeer veel schaduw te vinden was; er was geen dichte begroeiing, tenzij je het gras en enkele struiken meerekende. Soepel sprong, de grijzige Leader op de Outlook Rock waarna ze stil naast de ander plaats nam en kort met haar ogen knipperde als groet, en natuurlijk tegen de zon.


Doubts. Oceano10
Doubts. LcrIgCQDoubts. JwNO92gDoubts. EjrsROFDoubts. UK1ajoIDoubts. 3qCkg2fp_oDoubts. 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Doubts.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: