Goodmorning to you too [+Lionpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Goodmorning to you too [+Lionpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stallionheart
Member
Goodmorning to you too [+Lionpaw] 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Goodmorning to you too [+Lionpaw]   Goodmorning to you too [+Lionpaw] Icon_minitimema 30 jul 2018 - 15:00Het geluid van vogels weerklonk in zijn oren die hij naar voren kantelde. Het was een vroege ochtend en de meeste katten sliepen nog maar zoals bijna elke dag was hij klaarwakker en kon hij niet lang meer liggen. Hij geeuwde en strekte zijn poten door zijn nagels in zijn mosbed te zetten en zich overeind te drukken. Waarom kon hij nou niet gewoon zich nog een keer omdraaien en dan weer lekker doorslapen? Veel katten konden dat maar hij was er helaas niet een van. De kater zuchtte en besloot de Warrior Den maar uit te gaan. Het had geen zin om langer te blijven liggen dan nodig was en dit was zeker een betere optie. Zodra hij zijn kop buiten de den stak voelde hij de bries langs zijn snuit gaan, gevolgd door nog een bries. Vanuit zijn ooghoeken zag hij Lionpaw maar hij besteedde verder geen aandacht aan de Apprentice. Soms verwonderde de kater zich nog steeds over hoe groot de familie van Oceanstar was in de Clan.

The heart of a Stallion


Goodmorning to you too [+Lionpaw] JXidV8r
Goodmorning to you too [+Lionpaw] Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Goodmorning to you too [+Lionpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: