[Sharing Tongues] Food, food, delicious food. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Sharing Tongues] Food, food, delicious food.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Sharing Tongues] Food, food, delicious food. Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
327
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: [Sharing Tongues] Food, food, delicious food.   [Sharing Tongues] Food, food, delicious food. Icon_minitimedi 31 jul 2018 - 4:00

Met een zucht stapte hij de grot in, op zijn hielen gevolgd door een andere Cave guard en twee Hunters. Ze hadden een succesvolle jacht gehad, en hijzelf een rustige trip. De dood van Pebble had ervoor gezorgd dat iedereen wat meer op hun hoede was, met een goede reden. De roofvogels leken echt besloten te hebben om zich kort op de achtergrond te houden. Eenmaal binnen pakte Coyote zelf een merel en ging toen aan de rand van de grot zitten, waar hij meestal zat. Nu de avond langzaam begon te vallen werd er een avondmaal gedeeld door de meeste katten. Giving of close comfort; het was een moment dat ieder een beetje tot rust kom komen en kon spreken met vrienden of familie, want dat waren ze allemaal.

[Sharing Tongues/ Giving of close comfort voor de tribe c:]


This isn't about right or wrong now
[Sharing Tongues] Food, food, delicious food. Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisp ○
Member
[Sharing Tongues] Food, food, delicious food. DPKsfdL
Babs
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons at time of death
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Wisp ○
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] Food, food, delicious food.   [Sharing Tongues] Food, food, delicious food. Icon_minitimedi 31 jul 2018 - 7:21


Wisp moest zeggen dat ze zich nog niet helemaal lekker voelde. De vrije val van Pebble zou nog wel een tijdje op haar netvlies gebrand staan en ze wist niet of ze het ooit uit haar herinneringen kon werpen. Ze slikte wat weg, liep richting de stapel met prooi die ze gevangen hadden en gaf even een knikje aan Coyote in het voorbijgaan. Ze had hem laatst nog gesproken, in de clan cavern. Misschien dat ze nog met iemand anders een praatje aan kon knopen vandaag. De sneeuwwitte poes plofte neer in de buurt van de stapel en zette haar tanden in de vis die ze had uitgekozen voor vandaag.

TAG: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawn •
Member
[Sharing Tongues] Food, food, delicious food. DPKsfdL
Cynthia
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Dawn •
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] Food, food, delicious food.   [Sharing Tongues] Food, food, delicious food. Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 7:39

De dood van Pebble was de tribe zwaar gevallen. Het gaf ook alleen maar weer aan dat ze goed moesten oppassen voor de roofvogels die in de bergen rondvlogen. Ze was er zelf dan ook nog wat huiverig over om de grot alleen uit te gaan, maar soms was er geen andere optie. Ze was nu echter al een tijdje terug in de grot en liet haar blik kort naar de prooistapel gaan, toen ze merkte dat er meer katten de grot in kwamen. Ze had echter geen honger, iets wat nogal verschilde de laatste tijd. De ene keer had ze grote honger, de volgende keer juist weer niet. Dat nam echter niet weg dat ze niet iemand kon opzoeken om mee te praten en haar ogen vonden dan ook al snel Coyote. "Goede vangst gehad?" Besloot ze de kater te vragen, terwijl ze bij hem kwam zitten.

Tag: Coyote


[Sharing Tongues] Food, food, delicious food. W3rTkn6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Sharing Tongues] Food, food, delicious food.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: