Lost 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lost 5e3ALQu
James
347
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Baneflower
BerichtOnderwerp: Lost   Lost Icon_minitimevr 3 aug 2018 - 17:15

Banepaw liep met rustige stappen door de twoleg place, onbewust van het feit dat ze de Bloodclan grens had overgestoken. Hoewel ze zeker had geleerd hoe ze markeringen moest ruiken, had ze nooit echt opgelet, iets wat ervoor zorgde dat fouten zoals deze konden gebeuren. Daarbij had ze altijd mousedung gehad aan grenzen, regels of alles wat ook maar iets in de buurt van luisteren kwam. Al was de kattin niet goed in de realisatie wat er allemaal mis zou kunnen gaan als ze dit aanhield. Het was niet dat ze sterk was om iedereen, of uberhaupt maar iemand te kunnen afvechten. Hoewel ze de geur droeg van een volwassen kattin, droeg ze het formaat van een apprentice. Haar prachtig zwart witte pels hadden een aangename omhelsing met haar zichtbare ribben. Ze was zwak. Zowel fysiek als mentaal. Trauma had haar in de greep en liet haar agressief zijn, rebelleren, alles doen om haar constante angst te verbergen. Want op het moment dat ze die zwakte zou tonen zal het haar einde worden, ze wist het gewoon. En vandaar dat ze met haar staart dominant de lucht in liep, haar groen-gele ogen fel en uitdagend, terwijl ze zich afvroeg waar ze eigenlijk was en hoe ze in de naam van Starclan ooit weer thuis zou komen. Er was haar vertelt dat ze hier niet heen mocht, iets wat de precieze reden was waarom ze hier nu liep. Het enige voordeel aan deze plek was dat ze alleen was.

+ Cobra first, doe wat je wilt zolang ze maar blijft ademen~


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Lost 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Lost   Lost Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 22:37

Cobra had besloten een rondje door het territorium te maken. Ondanks dat de clans het laatste gevecht hadden gewonnen, betekende dat niet dat ze zomaar een deel van hun territorium op zouden geven. Dus had de zwarte kater besloten om maar eens te kijken of die vervloekte katten zich er ook aan zouden houden. Toch kon hij zichzelf verliezen in gedachten over hoe het was in het gebied waar de clans heen waren geweest. Hij had verhalen gehoord over de zogenaamde bergen, waar de katten enkele moons hadden gezeten. Ergens zou hij er wel eens heen willen gaan, gewoon om te zien hoe 't daar zou zijn. Maar hij kon de Elite niet zo maar achter zich laten. Hij had nog te veel te doen hier.
Spontaan bleef Cobra stilstaan en rezen zijn nekharen overeind. Thunderclan, schoot er door zijn kop heen. De moordenaars van zijn vader waren in het gebied. De zwarte kater gromde, toen hij een zwart/witte kattin in het oog kreeg. Ze had haar staart dominant hoog in de lucht, alsof ze eigenaar van het gebied was. Dat kon hij ook. Met zijn kop en staart hoog, wandelde hij in haar richting. "Wat moet je," gromde hij toen hij binnen gehoor afstand stond. "Je bent op Bloodclan territorium."


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lost 5e3ALQu
James
347
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Baneflower
BerichtOnderwerp: Re: Lost   Lost Icon_minitimema 6 aug 2018 - 23:28

De zwart-witte kattin hoopte dat ze nog een weg naar huis zou vinden voor het donker werd. Al wilde ze dit niet toegeven. Hoe vaak ze ook op haar onbenullige clan aan het klagen was, je haalde niet weg dat de kattin nooit anders had gekend. Geboren in Shadowclan en op jonge leeftijd naar Thunderclan gebracht, ze had nog nooit een nacht alleen in het leven gestaan. Het idee van slapen op zo’n eenzame en onbekende plek was beangstigend voor haar. Dit was gelukkig niet van haar af te lezen. Voor ieder ander leek ze enorm zelfverzekerd en comfortabel in zichzelf op de manier hoe ze door de straten liep. Toch kon ze het niet verhelpen hoe de pels bij haar staart en rug omhoog kwam te staan bij het horen van een vreemde, grommende stem. Ze had de ander niet aan horen komen. Haar helder groene ogen namen de vreemde in zich op. Hij was een zwarte kater met groen in zijn ogen en halsband. Ze wist vaag dat een halsband Bloodclanner betekende, maar voelde niet de logische angst om ervan te vluchten. Bij zijn woorden snauwde ze dan ook puur uitdagend en agressief terug, al zouden sommige kunnen zien dat haar agressie enkel opgebouwd was uit angst. “Oh? Dus dat is de stank” Ze had niks geroken. “En wat boeit mij het in welk territorium ik loop? Een straat is een staat. Dus stel je eigen niet aan en ga nuttige dingen doen, zoals mij met rust laten, Snake-heart” ze voegde het scheldwoord hartelijk toe, waarna de kleine kattin verder liep.


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Lost 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Lost   Lost Icon_minitimema 1 okt 2018 - 15:29

De zwartewitte kattin rook naar de geur van Thunderclan, een geur die hem bijna ziek maakte. Woede, wraak, emoties gleden door hem heen, maar zijn gifgroene ogen bleven leeg en kill. Hij zou zijn emoties nooit naar de oppervlakte halen, dat was iets wat hij zichzelf had aangeleerd. De kattin snauwde naar hem terug. Hij trok eventjes met zijn oortjes. Wat het alleen maar arrogantie wat hij hoorde? Of was het een lichte hint van angst eronder? Hij wist het niet zeker. Misschien moest hij dit soort dingen maar eens vaker gaan doen, zodat hij andere emoties kon gaan zoeken in de stem van katten die hij tegen kwam. Maar voor nu gromde de stevige zwarte kater alleen maar. "Get off," gromde hij op een ijzig neutrale toon. Zijn ogen waren op die van haar gericht. Hij haatte katten die zich niet aan de grenzen hielden en daarbij het gezag van de Elite ondermijnde. In een snelle beweging haalde hij met zijn klauw uit, met als doel een haal over haar snuit te halen. "Last warning. Get off, or it won't be just a scratch." Zijn nekharen gingen iets overeind staan en hij rolde zijn spieren onder zijn korte zwarte vacht, klaar om in de aanval over te gaan als het nodig was.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: