I MONSTER - Heaven 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 I MONSTER - Heaven

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfhunt
Member
I MONSTER - Heaven G99le50
San
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfhunt
BerichtOnderwerp: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimema 6 aug 2018 - 19:58

Met een echte en totaal niet fake verslagen gezicht stapte de poes het kamp binnen, ah ze was al de hele dag aan het jagen geweest maar kon niks te pakken krijgen. Despite her best affords. Maar wat was ze toch een goede warrior, zoveel inzet en initiatief. Z'n iemand mocht toch wel beloond worden? Haar blauwe ogen staarde hongerig naar het hoopje opgestapeld vlees, 'de fresh kill pile.' Haar mondhoeken krulde op; oh ja een lekker konijntje ging er wel in. Haar krachtige poten spande zich en liet ook snel weer los; waardoor ze een klein maar sierlijk sprongetje maakte. Dichter bij dat, wat haar honger zou stillen. Toen de zwarte poes voor het hoopje dode dieren stond liet ze een geamuseerd geluidje horen; het rook naar bloed en dood. Lekkere geuren als je het haar vroeg. Snel pakte ze een dikke en zo te ruiken nog redelijke verse konijn van het hoopje af. Met een plof en het witte beest tussen haar kaken plofte ze neer. Lui begon ze te gapen; ah ze voelde zich zo moe. Turns out; je word moe van niks doen. Oh- ha zei ik nou 'niks doen?' ik bedoelde natuurlijk; van maar lange maar onsuccesvolle jacht.
Oceanstar


I MONSTER - Heaven Kke8TOm
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
I MONSTER - Heaven 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 19:07

Oceanstar had de hele dag hard gewerkt. Van het spreken met Abysshowl over het verleden tot aan het jagen en trainen van haar Apprentices aan toe. Haar blauwe ogen stonden kalm en tevreden zodra ze moe en hongerig het kamp in stapte. Ze had zelfs nog tijd gehad om even wat te jagen al was het geen prachtvangst een muisje en een verdwaald roodborstje. Toch zou het de Clan voedden. Met rustige passen stapte ze op de prooihoop af om een duif van de prooihoop te pakken en vervolgens rond te kijken. Haar blik viel op een donkergekleurde Warrior; Wolfhunt waardoor ze haar even vriendelijk en warm groette en naast haar plaats nam. "Wolfhunt," Sprak ze kalm. "Een goede jacht gehad?" Ze zocht vaak contact met haar Warriors op om alles te pijlen.


I MONSTER - Heaven Oceano10
I MONSTER - Heaven LcrIgCQI MONSTER - Heaven JwNO92gI MONSTER - Heaven EjrsROFI MONSTER - Heaven UK1ajoII MONSTER - Heaven 3qCkg2fp_oI MONSTER - Heaven 0V0T0ZLL_o


Laatst aangepast door Oceanstar op do 9 aug 2018 - 21:10; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfhunt
Member
I MONSTER - Heaven G99le50
San
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfhunt
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 20:14

"Wolfhunt," de poes keek op; maar har niet verwacht de leidster voor haar te zien. Snel zette ze een glimlach op en begroette ze de zilveren poes met een respectvol knikje. "Een goede jacht gehad?" ha, ze had de hele dag niks gedaan. Ze deed maar alsof, maar dat hoefde de Ocean niet te weten. Dat zou alles verpesten, dus was ze daar voorzichtig mee. De zwarte poes zuchtte, maar vanbinnen was ze klaar;Klaar voor toneel stukje die ze op wilde voeren voor de leidster. 'Helaas niet' sprak ze zachtjes- haar ogen kregen een sombere gloed.'Ik was wel de hele dag in de weer, maar het lukte gewoon niet' de zwarte poes schoof de konijn wat opzij en ondersteunde toen met haar poot haar hoofd. 'Zo-zou het aan mij liggen?' ze sloot haar ogen, wachtend op de sympathieke reactie van andere poes.


I MONSTER - Heaven Kke8TOm
Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
I MONSTER - Heaven 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 21:08

Abysshowl nam haar taak als Elder serieus. Want hoewel ze misschien niet kon doen wat een warrior deed, vechten en jagen, was ze alles behalve nutteloos. Ze deed veel klusjes rond het kamp, hielp met grote dingen te regelen en was socialer bezig dan dat je voor de loner had kunnen denken. Ze was een beetje autoriteit dat in de clan speelde, al waren alle elders dit. Het was immers een hoog gerespecteerde rang, je had dan immers je beste leven op gegeven voor de clan. Zelf had ze de dag weer doorgebracht bij Outlook rock, een plek waar je het hele territorium kon zien, zo ook de kattin Wolfhunt. Haar prachtig donkere pels was immers niet snel te missen tegen het lichte verdorde gras. Ze leek nog niet begonnen te zijn met jagen terwijl de zon al hoger op begon te raken, waardoor de grijze she-cat haar achterna ging, eigenlijk met het idee om samen te gaan jagen. Ze kon zelf geen prooi doden maar ze kon zeker prooi opjagen en naar de dodelijke beet van een ander lokken. Niet alleen was het een leuke afwisseling van het normale jagen, maar het was ook vrij grappig om te doen. Bijna te vergelijken met de manier hoe kittens speelde. Een beetje plezier kon ook geen kwaad tijdens je dagelijkse taakjes. Maar jammer genoeg was Wolfhunt dankzij haar voorsprong sneller geweest, en bijna had de elder het opgegeven, al vrij vermoeid door haar sprintje. Misschien kon ze beter wat op de kittens passen en de den wat versterken- Haar enkele blauwe oog vergrote zich toen ze zag dat de donkere she-cat een dik, vers konijn van de prooistapel haalde. Dat kon je niet menen. Ze wilde nog wel schappelijk zijn als een vermoeide en hongerige warrior een kleine muis nam om hierna weer verder te jagen, maar dit was simpelweg gierig. Ze klemde haar kaken geïrriteerd op elkaar bij dit gebrek aan respect voor de code, al zag ze hoe Oceanstar al haar richting op kwam. Zonder twijfel liep ze zelf ook naar de warrior toe, zowel haar lege oogkast en blauwe kijker op de ander gericht, een strenge blik erop te vinden. "Ach Wolfhunt, gefeliciteerd met je kittens" Kwam er smalend uit, waarna ze kort een knikje gaf aan zowel haar leader als goede vriendin. "Want tja, je zou wel drachtig moeten zijn om niet alleen niet te jagen en dan prooi te pakken, maar ook een dikke en verse te nemen zoals dat konijn. Je weet dat deze voor de queens, kits en elders bedoelt zijn" Haar toon was naar haar normale harde veranderd terwijl ze simpelweg haar poot op het konijn legde, de ander de kans te geven haar excuses aan te bieden voor ze er zelf een consequentie aan zou vastleggen, als Oceanstar haar niet voor zou zijn.

+ Had toestemming van Butter <3


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
I MONSTER - Heaven 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 21:33

Een paar bekende pootstappen klonken achter haar terwijl ze zich naar de donkere Warrior verplaatsde. Het was waarschijnlijk al wel bekend dat Abysshowl en Oceanstar goed bevriend waren en met een reden. Beide hadden ze de kuren van Cyber wel gekend al was Oceanstar er lang niet zo slecht vanaf gekomen. Wel had ze als kit nachtmerries gehad en een poos in de den van Sparrowfeather moeten liggen. De jonge Leader keek verrast op toen ze de donkere blik van Abysshowl zag terwijl ze naar de uitleg van de zwarte al zuchtende poes luisterde. "Helaas niet," Sprak ze zachtjes; spijtig wellicht. "Ik was wel de hele dag in de weer, maar dat lukte gewoon niet." De zwarte Warrior schoof het konijn wat opzij, terwijl ze haar kop met haar poot ondersteunde en Oceanstar keek verrast naar de ander. Niets kunnen vangen in dit hoogseizoen? Wolfhunt was oud genoeg om zelfs in het barste seizoen prooi te kunnen vangen. "Zo-Zou het aan mij liggen?" Mauwde de ander; voordat Oceanstar hierop in kon gaan kwam Abysshowl naar het tweetal toe met een strenge blik in haar ene oog. "Ach Wolfhunt, gefeliciteerd met je kittens." De Leader keek vol ongeloof naar de Elder terwijl ze dit verkondigde. Kittens, sinds wanneer had Wolfhunt kittens? Had ze iets gemist? Op dat moment ving ze de blik van Abysshowl die dit smalend had uitgebracht en neeg ze in antwoord haar eigen kop even. Het knikje met een vragende blik ontvangende. Veel meer aansporing had Abysshowl niet nodig om haar woorden uit te leggen. "Want tja, je zou wel drachtig moeten zijn om niet alleen niet te jagen en dan prooi te pakken, maar ook een dikke en verse te nemen zoals dat konijn. Je weet dat deze voor de queens, kits en elders bedoelt zijn." Mauwde de kattin vervolgens op een normale toon; al was het duidelijk dat Abysshowl hier niet kwam om gezellig een excuus te horen. Oceanstar keek kort zwijgend toe terwijl de Elder simpelweg haar poot op het grote prooi legde. "Zelfs een Apprentice weet dat Abysshowl. Wolfhunt; ik weet dat zíj niet liegt. Dat betekend dat jij niet hebt gejaagd en het konijn dus Abysshowl toebehoord." Mauwde ze rustig waarna ze gevaarlijk met haar staat zwiepte. "Abyss neem het konijn maar mee en eet het zelf of geef het aan de Queens. Haal dan alsjeblieft Bronzemask op." Haar stem klonk kalm maar ze zag er alles behalve vrolijk uit. Luie Warriors; alsof het eten zo opgediend werd.


I MONSTER - Heaven Oceano10
I MONSTER - Heaven LcrIgCQI MONSTER - Heaven JwNO92gI MONSTER - Heaven EjrsROFI MONSTER - Heaven UK1ajoII MONSTER - Heaven 3qCkg2fp_oI MONSTER - Heaven 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfhunt
Member
I MONSTER - Heaven G99le50
San
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfhunt
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimevr 10 aug 2018 - 14:55

Het ging bijna te snel voor de zwarte kattin om te volgen; ze voelde zich een stuk vlees die naar een hongerige groep honden gegooid werd. Haar masker werd van haar afgetrokken, en dat allemaal door die verminkte kat. Die haar gewoon liep te bespieden, hoe kwam ze anders achter haar geheim? Wolfhunt probeerde rustig te blijven, als ze nu zou flippen was ze nog veder van huis. Ze immers ook te druk met een defense te bedenken, om haar zelf te beschermen. Maar daar kreeg ze zo te zien niet de kans voor; want Oceanstar wilde Bronzemask al bij hebben. Vast om een straf helpen te bedenken, zonder naar haar kant van het verhaal te vragen. Was dit gerechtigheid? Wolfhunt verharde haar blik en hees haar poot toen de lucht in; 'Excuse me' sprak ze op een emotieloze toon; terwijl ze haar lichaam was om hoog hees. 'Don't I get a chance to tell my part of the story?' vervolgde ze toen terwijl ze met haar blauwe ogen even naar Oceanstar keek, 'It's only fair is it not?' de poes zette haar poot weer naast de andere, op de grond. En gleed met haar blik over de twee katten. 'I would first like to note, that I was up very early. To go hunting, if I was lazy why wouldn't it make more sense for me to stay in my nest for as long as possible?' de poes schudde toen wat met haar hoofd ''Regardless, I don't suppose that Abysshowl followed me the entire day' vervolgde rustig, maar met een koude en emotieloze stem. 'And if so that's quite a violation of my privacy' rustig zwaaide Wolfhunt met haar staart en hield haar hoofd wat hoog, ze was nog lang niet klaar. 'But I do admit after a long day I got perhaps a little sloppy' vervolgde ze 'But even though, maybe I was the entire day a bit sloppy, and not as hard working as I normally am. But does that immediately label me as a 'lazy cat?' ze poes schoof toen de konijn wat weg, en zuchtte. 'About the rabbit, I wasnt feeling so well the last few days, therefore I ate less. So my appetite is now a bit larger than normal, a simpel mouse could not satisfy it ' de poes zag haar woorden niet echt als een leugen, maar meer een verandering van de waarheid. Een verandering die beter in haar straatje paste. Maar als de poes sneaky wilde spelen kon zij dat ook. De poes keek gleed toen met haar ogen over de hemel heen, het werd steeds donkerder.


I MONSTER - Heaven Kke8TOm
Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
I MONSTER - Heaven 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimevr 10 aug 2018 - 16:25

Abysshowl bleef rustig tijdens deze situatie, ze leek kalm maar streng. Niet eens boos op Wolfhunt, ze was normaal een goed warrior en leek een brein in haar kop te hebben. Het ergste wat ze voelde was een irritatie en een drang om de ander eens goed op de regels te wijzen. Iedereen was wel eens lui of maakte een fout. Oceanstar begon over dat ze het konijn kon geven aan een van de queens, om hierna Bronzemask te halen. Echter liep ze nog niet zo snel weg, ziend aan Wolfhunt dat deze ook nog een woordje te spreken had. Natuurlijk zou deze uit laten praten, ze was een kat van respect en gerechtigheid, als de ander dacht dat haar woorden niet correct waren had ze iedere mogelijkheid zichzelf te verdedigen. “Of course you can Wolfhunt, we’re listening” Ze gaf een kalm knikje en luisterde naar de woorden van de donkere she-cat. Deze begon te vertellen over hoe ze vroeg was opgestaan en was gaan jagen, iets wat in haar ogen een reden was waarom ze niet lui te noemen was. Hierna werd er verder vertelt over haar jachtgedrag en dat ze zich niet compleet lekker had gevoeld en door die reden een groter prooidier had genomen. Dit streek Abysshowl wat verkeerd door haar pels, als iemand die maar zelden at en in haar jeugd weken aan een stuk had geweigerd te eten. Twee weken. Je kon twee weken zonder prooi. Dan kon een paar dagen met een beetje minder absoluut geen kwaad. Zodra de ander was uitgesproken ging ze zelf ook weer erop in. “No one called you lazy, I just saw behavior that is against the rules and spoke up about it. I know you where up early, as I was aswel. I saw you leave the camp and left myself not much later after checking up with fellow Elders” Haar toon was rustig, niet willend dat de ander zich aangevallen voelde. Het was niet alsof de kattin hoogverraad had gepleegd, ze was gewoon wat te lax geweest met de regels. “When I left I visited Outlook Rock, where I spend most of my free time, so I can overlook our territory” Het was Rogue gedrag wat ze daar vertoonde, een constant wantrouwen en behoefte om alles te zien en te weten. “There you can see the entrance of the camp, and you never walked in there to drop off your prey. Assuming hunting wasn’t working out for you today I followed you back, so we could try together, and saw you grab this rabbit” Ze zuchtte even, om hierna het beest aan iemand te geven die voorbij liep, zodat deze het mee kon brengen naar de Nursery voor de zon de smaak verpestte. “That’s no excuse for grabbing prey like that. It’s a fresh, fat rabbit. It’s food that could feed two cats or someone like a Queen, who uses up a lot of energy with their milk. Look at Amberstorm for example, she has four kittens to feed, one rabbit could feed five lives then. The fat prey making the kittens grow up stronger and faster” Ergens wist ze wel dat Wolfhunt hier ook van bewust was, maar ze wilde de ander graag het voordeel van de twijfel geven en het extra uitleggen. Ze moest begrijpen hoe belangrijk dit was. “You could have grabbed two old mice instead. You’re healthy and young, don’t know what hunger is. It tastes less but it fills you just the same. Think about your clanmates next time. You’re a warrior Wolfhunt, cats look up to you, you should give them a good example on how to think and behave” Realiserend dat ze wel erg veel het woord had genomen keek ze verontschuldigend naar Oceanstar. Whoops, misschien was dit een leiders taak en niet die van Elder. Maar goed, Abysshowl was hier nu eenmaal enorm gepassioneerd over. Ze hielt van regels en orde. Echter hielt ze nu haar mond en ging zitten, de andere twee de kans gevende dit gesprek door te zetten. Zelf kon ze geen straf geven of besluiten of dit wel een straf verdiende, maar ze haar zorgen erover uitgesproken.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
I MONSTER - Heaven 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimevr 10 aug 2018 - 19:20

De zwarte Warrior verharde haar blik op Oceanstar waardoor de Leader opstond en haar een waarschuwende blik gunde. Het feit bleef dat tegen een Leader ingaan als die al een waarschuwing uitdeelde ook tegen de Warrior Code was. Immers was de Leader's woord wet. Oceanstar was over het algemeen al soepel daarmee en gaf haar Warriors vaak de kans zich te verdedigen en het verhaal van twee kanten te horen; echter was ze nu ook in rouw. Haar moeder was pas overleden en ook steunde ze hiermee behoorlijk op Bronzemask en Abysshowl. Twee katten waarvan ze wist dat ze eerlijk en betrouwbaar waren. Dit kon ze van Wolfhunt niet zeggen. De zwarte kattin hees een poot de lucht in, waardoor Oceanstar een keer waarschuwend met haar staart zwiepte. Ze had geen energie voor kittengedrag en hoewel ze de ander uit zou laten spreken maakte die het onbewust erger voor haarzelf. "Excuse me," Begon de pikzwarte kattin op een emotieloze toon; een toon die de haren van Oceanstar omhoog deed rijzen. Immers mocht een kat tegen haar in gaan maar wel op een nette toon; geen respectloze toon. Daarbij deed dit haar intuïtie oplaaien. Niet alleen haar brein maar ook haar gevoel zei haar dat de ander de waarheid niet geheel zou vertellen. De volgende woorden verzekerden haar enkel nog meer in haar standpunt. Elke eerlijke Warrior zou gefrustreerd hebben geklonken en teleurgesteld niet koud. Daarbij zouden ze ook hebben aangegeven dat een andere kat van hun toestand had afgeweten. Daarvan hoorde ze niets; de woorden die Wolfhunt sprak op haar ijzige toon waren de volgende. "Don't I get a chance to tell my part of the story?" Klonk er terwijl de zwarte kattin zich iets overeind hees. Oceanstar wiebelde rustig met een oor. "I will listen but only if you show me the respect each Warrior should have for its Leader. Especially if its Leader is still mourning her mother's dead." Mauwde de kattin kalm. Haar stem klonk niet warm maar eerder vermoeid. "It's only fair is it not?" Het was eerlijk, en Oceanstar was altijd eerlijk geweest als dit niet het geval was geweest had ze Amberstorm de Clan uit gestuurd ondanks het feit dat ze zwanger was geweest. Maar Oceanstar had gedurende de problemen voor en na de reis tijdens haar Deputyschap en het begin van haar Leaderschap door de vele leugens geleerd door smoesjes heen te prikken en de woorden van Wolfhunt vielen onder smoesjes. "Of course you can Wolfhunt, we're listening." Mauwde Abysshowl die nog niet weg was gelopen met het konijn aangezien het duidelijk was dat de Warrior in discussie wou gaan met de twee oudere katinnen. "I would first like to note, that I was up very early. To go hunting, if I was lazy why wouldn't it make more sense for me to stay in my nest for as long as possible?" Oceanstar ving de blik van de zwarte kattin zonder terug te deinzen en zonder hem te verzachtten. Dit was een Leader wanneer ze op alert stond en klaar was haar Clan te beschermen. In deze periode van het jaar kon het negeren van de Warrior Code misschien geen kwaad maar er waren andere katten die het prooi hard nodig hadden. Katten die zwakker waren dan Wolfhunt en het was háár taak als Warrior om voor die katten te zorgen. Ze was de Warrior Code toch niet vergeten? Daarmee groeide elke kat op; zelfs Abysshowl kende die en zij was nog wel een poos onder Cyber's tirannie gevallen. De kattin schudde wat met haar kop, waarna Oceanstar haar recht aan keek. Ze geloofde de kattin voor geen meter, onschuldige katten probeerden hun onschuld te bewijzen. Deze kattin had de Warrior Code niet gevolgd. Had een reden verzonnen om maar niet te hoeven jagen maar wel een goed prooi te pakken. "'Regardless, I don't suppose that Abysshowl followed me the entire day," Vervolgde de kattin rustig met een koude stem die Oceanstar haar ogen toe deed knijpen. "Enough! She is an Elder and you are to respect Elders!" Mauwde ze luid en duidelijk; waarna ze opstond en haar oren in haar nek legde. Wolfhunt was te ver gegaan; ze had een milde waarschuwing of straf kunnen krijgen door respect te houden naar de twee oudere katten; echter had ze besloten zich als een puberale kitten te gedragen en voor dat had Oceanstar geen energie en tijd. "And if so that's quite a violation of my privacy," Vervolgde de zwarte kattin waarop Oceanstar haar kop even schuin hield en diep ademhaalde. "If you can not handle being told to follow the Warrior Code then you should not be here." Mauwde ze zacht en geërgerd. Abysshowl had het recht de andere katten in de gaten te houden en aan te spreken op hun gedrag en dat recht had zijzelf als Leader al helemaal. Was Wolfhunt dat misschien vergeten? Net zoals het jagen... Rustig zwaaide Wolfhunt met haar staart terwijl Oceanstar klaarstond om haar uit te kafferen. De ander hield haar kop hoog, terwijl de jonge Leader haar met felle blauwe ogen aanstaarde. "But I do admit after a long day I got perhaps a little sloppy" Verklaarde de zwarte kattin waarop Oceanstar iets kalmeerde. "But even though, maybe I was the entire day a bit sloppy, and not as hard working as I normally am. But does that immediately label me as a 'lazy cat?" Echter deden de volgende woorden haar zacht sissen. De kattin schoof nu pas het konijn wat weg terwijl ze een sneu verhaal ophaalde. "'About the rabbit, I wasnt feeling so well the last few days, therefore I ate less. So my appetite is now a bit larger than normal, a simpel mouse could not satisfy it." Alsof een of twee muizen niet een maag konden vullen. Daarbij kon een Warrior wel langer zonder eten of veel eten. Windclan was dat tijdens zwaardere perioden wel gewend en toen was ook niemand van de honger gestorven. "Even a six Moons old kit can bring prey each day during Greenleaf; so since when is a twenty Moons old Warrior too incompetent to do so?" Mauwde de kattin op een koele toon. Als de kattin nog minder wist dan een Apprentice over de Warrior Code en nog niet kon jagen dan zou ze haar echt wel een mentor willen geven. Dat was zeker geen probleem. Wolfhunt was uitgesproken en ook Oceanstar wou er op dat moment even geen woorden meer aan vuil maken al was het duidelijk dat ze Wolfhunt hiermee niet weg zou laten komen. "No one called you lazy, I just saw behavior that is against the rules and spoke up about it. I know you where up early, as I was as well. I saw you leave the camp and left myself not much later after checking up with fellow Elders" Mauwde Abysshowl rustig. Niemand had haar inderdaad direct lui genoemd al dacht Oceanstar daar overduidelijk wel aan. Het was een goed woord ok de nalatigheid van de ander mee te beschrijven. De kattin zocht de blik van haar goede vriendin stil op; haar hiermee aangevende dat ze zonder zorgen de ander aan mocht spreken. Zelf had ze geen puf meer om met Wolfhunt de discussie aan te gaan. Al zou er een staartje aan deze gebeurtenis komen. Wolfpaw klonk zo gek nog niet; ze had voldoende Warriors die de zwarte kattin de Warrior Code nogmaals uit zouden kunnen leggen. De toon van Abysshowl was rustiger dan die van Oceanstar misschien kwam het ook wel doordat die de verantwoordelijkheid voor de hele Clan niet droeg en ook niet net een moeder was verloren. "When I left I visited Outlook Rock, where I spend most of my free time, so I can overlook our territory" Ondanks het feit dat de grijze kattin maar een oog bezat en de rang van Elder droeg was ze sterk genoeg om de Clan af en toe nog een pootje te helpen. Iets dat Oceanstar ook toeliet. Abysshowl was welkom in de Clan en had haar leven gegeven voor de Clan en dat dienden de andere katten te respecteren. Respect die Wolfhunt nog aan zou mogen leren; of zou ze zeggen Wolfpaw. Hoewel het wellicht Rogue gedrag was wat haar goede vriendin vertoonde had ze het recht van het uizicht te genieten en Wolfhunt aan te spreken op haar nalatendheid naar de Clan toe. Elke andere Warrior of Elder zou dit ook hebben gedaan. Een Clan waren ze samen; niet alleen. "There you can see the entrance of the camp, and you never walked in there to drop off your prey. Assuming hunting wasn’t working out for you today I followed you back, so we could try together, and saw you grab this rabbit," De oudere kattin zuchtte en gaf het konijn aan een andere Warrior die even langs liep om het naar de Nursery te laten brengen. Voordat de zon de smaak verpeste en het prooi niet meer vers gegeten kon worden. "That’s no excuse for grabbing prey like that. It’s a fresh, fat rabbit. It’s food that could feed two cats or someone like a Queen, who uses up a lot of energy with their milk. Look at Amberstorm for example, she has four kittens to feed, one rabbit could feed five lives then. The fat prey making the kittens grow up stronger and faster." Wolfhunt moest hier ook bewust van zijn; echter had de kattin enkel voor zichzelf gekozen. Windclan had tijdens de rampen honger geleden; een dag of wat minder eten zou zelfs haar geen problemen hebben opgeleverd; al had ze op een gegeven moment wel meer moeite met het melk geven van haar kittens en was ze wat sneller vermoeid. Natuurlijk was ze toen Queen geweest maar ook toen had ze het met het prooi dat er was moeten doen en minder gegeten dan ze kon op dit moment. "You could have grabbed two old mice instead. You’re healthy and young, don’t know what hunger is. It tastes less but it fills you just the same. Think about your clanmates next time. You’re a warrior Wolfhunt, cats look up to you, you should give them a good example on how to think and behave." Besloot de grijze kattin waarna ze een verontschuldigende blik van de ander ontving. Zelf zat de Leader er niet mee terwijl ze haar staart gevaarlijk heen en weer zwiepte. Oceanstar was niet snel nijdig maar Wolfhunt had door haar woorden en het feit dat ze de Warrior Code overduidelijk niet serieus nam een slechte zet gedaan naar de al vermoeide en emotionele kattin. "Since you still do not understand the rules of the Clan and decided to ignore the Warrior Code not once but at least twice today. I will rename you Wolfpaw and you shall keep that name until you have proven yourself to be a true Warrior. Until then Wolfpaw you shall have Bronzemask and maybe Dogscar as Mentors. Every day you shall also receive lessons by Abysshowl and the other Elders to learn something about respect." Mauwde ze kalm en krachtig waarna ze Abysshowl aan keek. "Get Bronzemask and Dogscar here, I want to speak to my trusted Warriors." Klonk er rustig en kortaf.

Ik weet dat Ocean misschien wat hard overkomt. Toch is het realistisch gezien het feit dat haar moeder pas is overleden én er veel leugens en bedrog is geweest in de Clan dat ze er niet zomaar in trapt. Dit betekend dus ook dat Wolfhunt tijdelijk Wolfpaw zal heten omdat ze de Warrior Code in Oceanstar's ogen niet kent.I MONSTER - Heaven Oceano10
I MONSTER - Heaven LcrIgCQI MONSTER - Heaven JwNO92gI MONSTER - Heaven EjrsROFI MONSTER - Heaven UK1ajoII MONSTER - Heaven 3qCkg2fp_oI MONSTER - Heaven 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Dogscar
Member
I MONSTER - Heaven DPKsfdL
»Quinty«
34
Actief
"I have fur. It is soft. Do not hug me."

CAT'S PROFILE
Age: 65 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dogscar
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimevr 10 aug 2018 - 20:51


In zijn bek bungelde twee muizen, de jacht was helaas niet al te goed geslaagd vandaag. Hij was misschien geboren en opgegroeid in dit gebied, ergens voelde het heel vreemd aan toen ze hier terug kwamen vanuit de bergen. Die tocht leek iedereen veranderd te hebben, al zou Dogscar altijd zijn loyale iets wat grumpy karakter behouden. De grijze kater wandelde in de richting van de prooistapel en legde de twee muizen neer. Hopelijk zou hij een paar elders blij kunnen maken ermee. Zelf besloot hij niet zo veel te eten vandaag, immers was zijn jacht niet goed geweest. Misschien dat hij zou kijken voor een half muisje, maar meer zou het niet worden.
Dogscar wiebelde met zijn oren, terwijl hij langs de dens wandelde en stopte toen hij zijn naam hoorde. Hij had een groepje katten in de verte zien staan, maar nu kwam de stem van Oceanstar erboven uit. Hij snoof eventjes, zo te zien had de Windclan leader hem nodig. Wat zou er aan de hand zijn? Rustig wandelde hij in de richting van het groepje katten wandelde. Nu herkende hij ook Abysshowl, een elder met littekens waar zelfs hij respect voor had, en een jonge warrior onder de naam Wolfhunt. Rustig knikte hij naar de andere katten, terwijl hij bij Oceanstar bleef stilstaan. "Calm down, Oceanstar. I'm already here. What's the problem?" bromde hij naar de jonge she-cat leader.


I MONSTER - Heaven 66yUzhd
I NEVER LOSE. EITHER I WIN OR LEARN!
Terug naar boven Ga naar beneden
Bronzemask
StarClan
I MONSTER - Heaven 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 10:36

Will you join in our crusade
Who will be strong and stand with me
Bronzemask hoorde onrustige stemmen. Blijkbaar had Oceanstar iemand op zijn donder moeten geven. Maar toen het nog luider werd besloot ze op te staan en een kijkje te nemen. Ze trof haar Leader woest aan op een Young Warrior. Ze had Oceanstar nog nooit zo boos gezien. Wolfhunt had het wel heel bont gemaakt. Dogscar vroeg wat er aan de hand was en Bronzemask besloot ook maar te wachtten op het antwoord van de langharige grijze she-cat.


I MONSTER - Heaven Bronze11
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfhunt
Member
I MONSTER - Heaven G99le50
San
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfhunt
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 16:26

Geïrriteerd boorde de poes met haar nagels in de grond, maar bleef zwijgen. Ze had de kans niet om haar zelf veder te verdedigen, niet dat het zoveel zin had. Ze zal zo enkel veder in de problemen komen, en dat alles enkel omdat ze een konijn wilde eten. Kinderachtig gedoe als je het haar vroeg. Ze moest wel respect tonen voor alles en iedereen, maar niemand toonde het naar haar. Rot toch op. De zilveren poes verklaarde haar toen als Apprentice, met Bronzemask en Dogscar als mentor. En als een vedere straf zou ze lessen van Abysshowl ontvangen, geweldig. Alle loyaliteit die ze nog had aan Windclan was weg, dit was werkelijk te gek voor woorden. Ze was al manen geen Wolfpaw meer- En...De zwarte poes werd in haar gedachtes onderbroken toen 'de leidsters twee trusted warriors' er aan kwamen lopen, Wolhunt sloeg wild met haar staart en schonk iedereen die naar haar keek een dodelijke blik. Ze zal dit niet vergeten, nee nooit. Deze injustice die haar nu werd aangedaan, ze deden net alsof ze hoog verraad pleegde.


I MONSTER - Heaven Kke8TOm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I MONSTER - Heaven   I MONSTER - Heaven Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I MONSTER - Heaven
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: