Ceremony Augustus 2018 - Remaining True 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Ceremony Augustus 2018 - Remaining True

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Ceremony Augustus 2018 - Remaining True   Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 20:31

OCEANSTAR
♡like the moon cannot stop oceanic tide; but a hidden star can still be smiling at night's black spell on darkness; beguiling♡

Oceanstar had haar levens nog maar een halve moon geleden ontvangen. Iets dat haar naam had doen veranderen, maar ook de blik in haar ogen, die was namelijk nog krachtiger geworden. De levens hadden haar doen veranderen maar ook het verlies van haar moeder Icecloud had haar diep geraakt. Een verlies waar ze nog steeds overheen moest komen. Haar blauwe ogen had ze op de hemel gericht, waar de sterrenpels alweer vertrokken was. De eerste zonnnestralen waren weer opgekomen en zouden binnen de kortste keren haar vacht verwarmen. Oceanstar had deze dan ook zorgvuldig schoon gemaakt, waarna ze met rustige passen in de richting van de Tallrock was gelopen en erop was gesprongen. Nog voordat ze had gegeten zou ze de Ceremonie van deze Moon geven. Een Ceremonie waarin er enkele Apprentices een nieuwe Mentor zouden krijgen. Ook zou Smokepaw tot een Warrior benoemd worden en zou ze Abysspaw eindelijk haar naam geven nu besloten was dat ze Elder zou worden. Natuurlijk was de grijze kattin niet geheel gehandicapt maar het leven had haar hard geraakt, ze was een oog verloren en ook de vele littekens reikten dieper dan enkel haar vacht. Nog niet eens zolang geleden had de ander haar toevertrouwd wat er was gebeurd kort na het gevecht tussen Cyber en de twee Apprentices, Oceanpaw en Abysspaw. In de tussentijd was zijzelf al weer Warrior, Queen, Deputy en Leader geworden. Ze had vele rangwisselingen meegemaakt in haar korte leven. Haar blauwe ogen gleden rond het rustige kamp. Een kamp die ze gemist had, ook al waren ze alweer een poosje terug. Haar staart zwiepte ontspannen heen en weer waarna ze een luide mauw door het kamp liet schallen om iedereen die nog niet op was te wekken. Daarna sprak ze met heldere stem de bekende woorden die het komen van een Ceremonie aankondigden. "Alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, verzamelen. Het is tijd voor een Ceremonie!" Mauwde ze krachtig, het was duidelijk dat ze na de reis naar de Highstones was aangesterkt. Haar warme ogen gleden naar de katten die toe kwamen gesneld terwijl ze rustig op de Tallrock ging zitten en haar oortje even liet wiebelen.

"Als eerste wil ik wat mededelingen doen. Amberstorm is bevallen van twee kittens; Falconkit en Hazelkit." Mauwde ze op een trotse toon. Het was altijd goed om te zien dat de Clan nieuwe leden ontving. Zeker in deze tijd van het jaar, waarin het voedsel makkelijk te vinden was en de Clan dan ook voldoende kon jagen om de Queens en kittens te onderhouden. "Ook zal Abysspaw eindelijk haar naam ontvangen al zal ze dit niet doen omdat ze Warrior wordt. Na lang met elkaar te hebben gesproken is er besloten dat Abysspaw een Elder zal worden. Echter zal ze niet in de de Elderden slapen maar in mijn den verblijven. Abysspaw zal vanaf dit moment tot aan haar dood bekend staan als Abysshowl, voor haar dapperheid tegenover Cyber die mij Moons geleden samen met onder andere Lizardpath ontvoerd had. Ze zal haar littekens met trots dragen en af en toe nog mee gaan op Patrols of hier en daar helpen in het kamp. " Mauwde de kattin waarna ze met een klein glimlachje naar Abysshowl keek. De grijze kattin die ze als vriendin, beschermer en trouwe Elder kende. Een kattin die haar niets zou laten overkomen. Abysshowl, de kattin die tegen de Wolf durfde te vechtten, de kattin die letterlijk haar leven had gegeven voor de toekomst van Windclan. De kattin die de eervolle plek naast haar in haar den had verdiend.

"Dan wil ik nu Cavepaw, Wishpaw, Lionpaw en Quickpaw naar voren roepen. " Mauwde ze met een warme stem, een die de Windclanners waarschijnlijk al bekend in de oren klonk. Oceanstar was bijna niet boos te krijgen, al was haar stem krachtig en kon ze als het moest zeer zeker fel uit de hoek komen. De kattin droeg een warm hart, een hart van een moeder naar elk Clanlid waardoor ze ook voor elk van hen het beste wenste. "Quickpaw doordat je mentor ziek is en niet meer jou training kan verzorgen zal je een nieuwe mentor toegewezen krijgen die hopelijk de achterstand met je in kan halen. Deze mentor zal Rabbitfoot zijn." Mauwde ze waarna de calico Warrior een vriendelijke blik gunde. Rabbitfoot was een snelle jager en goede jager, een die ze vertrouwde haar kennis over te brengen naar Quickpaw. "Rabbitfoot ik heb er alle vertrouwen in dat je, je wel raad weet met Quickpaw en hem goed zal begeleiden." Mauwde ze met een warme glimlach. Waarna ze beide katten kort de kans gaf elkaar aan te tikken met de neus. "Wishpaw, ook jij hebt een nieuwe mentor nodig omdat Amberstorm een nestje kittens heeft gekregen, vanaf dit moment zal Willowbreeze je nieuwe mentor zijn. Ondanks ze jong is, heeft ze voldoende geleerd om ook van jou een goede Warrior te maken." Mauwde ze met de volste vertrouwen waarna ze de zus van Stallionheart een warme en sterke blik gunde. Een van vertrouwen en rust. Natuurlijk was de ander jong maar ze had tijdens het jagen iets in haar gezien. Ze was niet perfect maar goed genoeg voor deze nieuwe taak. "Cavepaw, ook jij hebt een nieuwe mentor nodig, Stallionheart is ervaren en zal je dan ook de laatste kneepjes van het vak leren." Mauwde ze kalm en een tikkeltje geamuseerd, het was geen geheim dat de Apprentice nogal lui kon zijn. "En als laatste zal ook Lionpaw een nieuwe mentor krijgen, dit zal Panthersoul zijn. Ik weet zeker dat hij je zonder problemen op kan leiden." Verklaarde ze terwijl ze de jonge Apprentice een geruststellende glimlach gunde. Hierna wachtte ze even rustig zodat de Apprentices even kort hun nieuwe mentoren konden begroetten.

"Als laatste zal er een Warrior benoemd worden, Smokepaw kom naar voren toe." Mauwde ze helder en kalm. "Smokepaw, je hebt vele Moons getraind en nog meer geleerd, de laatste paar Moons heb je jezelf bewezen klaar te zijn om Warrior te worden. " Mauwde ze met een geruststellende blik in haar ogen. De kater was er een die vaak verlegen en ongemakkelijk werd van veel aandacht. "Beloof je Windclan trouw te zijn en de Warrior Code te volgen?" Mauwde ze helder en krachtig waarna ze de kater kans gaf om hierop antwoord te geven. "Dan zal je vanaf nu bekend staan als Smokefur." Vervolgde ze waarna ze de kater trots aan keek. Hij had het verdiend. Ze gaf de andere Clangenoten de kans zijn naam te roepen waarna ze van de Tallrock af sprong en zich omdraaide om zich kort tussen haar zusjes te mengen zodat Amberstorm kon eten.

lijstje:

OOC: Bedankt voor de vele Mentoraanmeldingen ik zal de rest graag voor een volgende Ceremonie willen gebruiken en heb de eerste vier tot Mentor benoemd.

Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Oceano10
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True LcrIgCQCeremony Augustus 2018 - Remaining True JwNO92gCeremony Augustus 2018 - Remaining True EjrsROFCeremony Augustus 2018 - Remaining True UK1ajoICeremony Augustus 2018 - Remaining True 3qCkg2fp_oCeremony Augustus 2018 - Remaining True 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Augustus 2018 - Remaining True   Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 20:55De kater lag in diepe rust met zijn kop op het mosbed tegen Shatteredice aan te snurken. De kater was doodmoe geweest van de laatste patrol en het slapen liet hem zijn krachten weer opladen. In zijn slaap draaide hij zich om en snurkte hij nog een keer totdat hij een trap kreeg van een van de andere Warriors waarna de kater stil verder sliep. "Alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, verzamelen. Het is tijd voor een Ceremonie!" klonk het schel door het Camp. Langzaam weekte de kater zijn oogleden los van zijn ogen en keek hij chagrijnig op. Hij had nog een poosje mogen slapen maar het mocht niet zo zijn. De kater geeuwde en rekte zich eens goed uit. Hij zag hoe de andere Warriors de Den al uitgingen waarna een hem vroeg of hij een beetje wilde opschieten. "Ik kom al" miauwde hij met een geeuw waarna hij de katten volgden naar het midden van het Camp waar Oceanstar de Clan bijeen had geroepen.
Er waren twee kittens geboren van Amberstorm en Abysspaw werd Elder. Hij keek naar de grijze poes die hij nog niet zo lang geleden gesproken had. Toen Oceanstar zei dat de jonge poes bij haar zou slapen trok hij wat verbaasd zijn wenkbrauwen op. Oh? dacht hij verbaasd. Toen Oceanstar de nieuwe naam noemde van de grijze kat riep hij mee met de rest van de Clan. "Abysshowl! Abysshowl! Abysshowl!" hij keek naar de grijze poes en gaf haar van een afstandje een knikje. Dat moest de poes ook wat rust geven dat ze niet gelijk afgeschreven werd. Hij mocht haar best. "Dan wil ik nu Cavepaw, Wishpaw, Lionpaw en Quickpaw naar voren roepen. " miauwde de leader en hij volgde de pootstappen van de Apprentices. Terwijl Oceanbreeze de mentoren toewees trok hij zijn staart wat dichter tegen zich aan. Zou hij vandaag een nieuwe Apprentice krijgen? "Cavepaw, ook jij hebt een nieuwe mentor nodig, Stallionheart is ervaren en zal je dan ook de laatste kneepjes van het vak leren." hoorde hij haar zeggen waarna de kater breed begon te glimlachen. Hij had Cavepaw al een les gegeven voordat die onder zijn hoede zou vallen dus dit kon alleen maar leuk worden. Als laatste werd er een Warrior benoemd. "Smokefur! Smokefur!" riep hij luid. Toen Oceanstar de ceremonie had afgerond weefde hij zijn weg naar Cavepaw die hij een plagend zetje gaf. "Werk aan de winkel jij lui konijn. Jij gaat mee op jacht zometten" miauwde hij, zijn humeur van vanochtend helemaal vergeten.

Tag: @Cavepaw

The heart of a Stallion


Ceremony Augustus 2018 - Remaining True JXidV8r
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Augustus 2018 - Remaining True   Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon_minitimevr 10 aug 2018 - 3:00

Abysspaw was niet met al te veel bezig geweest voor Oceanstar haar stem haar aandacht had weg getrokken. Een vreemde trots welde in haar op toen ze de jonge leader haar clan zag toespreken. Ze was niet alleen een goede vriendin van haar maar ook haar trots, ze was nog zo klein en jong geweest toen ze kort onder haar zorg was gekomen. Ja ze waren nog beiden jong geweest, maar nu stond ze daar als volledig leader met meer levens waar andere van konden dromen. Ze hoopte dat ze nog vele manen mee zou gaan en ook vele manen kon opkijken naar dit beeld. Dit gevoel van trots door haar heen kon voelen gaan. Met een kleine glimlach liep ze dan ook naar de opbouwende groep katten, om hier uiteindelijk plaats te nemen, al was het wel aan de buitenkant van de menigte. Ze deed het niet geweldig op drukte en probeerde deze dus ook zo veel mogelijk te ontwijken. Zodra de ceremonie begon voelde ze lichte zenuwen opwellen. Abysspaw had haar rang met Oceanstar besproken, ze hadden naar alle opties gekeken en uiteindelijk besloten dat Elder de enige optie was. Ze kon het gewoon niet. Jagen was bijna onmogelijk en als ze vocht was ze een gevaar voor een eigen clan. Ja ze kon beiden dingen als ze alleen zou zijn maar ze was niet langer alleen, ze had een clan waarvan ze een deel uitmaakte en die moest ze versterken, niet lastiger maken. Wat als ze als nutteloos werd gezien? Dat andere het een fout vonden dat ze ooit gered was. Wat als haar naam compleet veranderd zou worden? Het was niet abnormaal om na grote wonden een andere naam te krijgen. Ze wilde geen Halfface, Halftail of Scarskin worden. Haar voorvoegsel betekende veel voor haar. Haar afzien was haar kracht geweest. Hopelijk begreep Ocean dit. De grijze kattin haalde even diep adem en richte haar aandacht op de woorden van de ander, die begon over een nestje van kittens. Mentaal noteerde ze dat ze de nieuwe moeder binnenkort maar eens moest bezoeken en moest feliciteren, misschien dat ze zelf wat kon helpen. Pas geboren kits waren zeker een pootvol. Dit was tevens Amberstorm haar eerste nest, al was ze ook pleegmoeder van Mintkit en Cocoonkit... Nog voor ze compleet kon realiseren wat er gebeurde hoorde ze haar eigen naam. Met een koud gevoel in haar borst vond haar blauwe oog de blik van Oceanstar. Deze deelde mee dat ze elder zou worden en verbleef in de leadersden. Iets wat het koude gevoel hielp smelten. Ze was blij hiermee. Ze konden elkaar goed de eenzame nachten doorhelpen door met elkaar te praten en steun te vinden in elkaars aanwezigheid. Maar toen kwam haar naam. Haar nieuwe naam. Abysshowl. Het was alsof ze een shot met adrenaline had gekregen toen ze dit hoorde. Ze was vernoemd naar haar daden, naar haar gevechten die haar zo getekend hadden. De katten rond haar heen echode deze nieuwe naam terwijl ze er langzaam aan begon te wennen. 38 moons lang was ze Abysspaw geweest, en nu was die kat eindelijk weg en kon ze een nieuwe periode beginnen in haar leven. Zowel haar voor als achterstuk was een herinnering aan de kwellingen die ze had meegemaakt maar ook had overwonnen. En hoe langer ze erover begon na te denken hoe meer trots ze voelde in deze naam. Kort keek ze rond naar de andere en vond de ogen van Stallionheart, waardoor ze zijn knikje kon beantwoorden. Ze was ook blij dat er niet van haar verwacht werd om compleet nutteloos te worden, maar ook nog de kans kreeg mee te doen aan patrols en clantaken. Ze ontspande zich weer toen de aandacht overliep naar de nieuwe mentors en de ceremonie tot zijn einde kwam. De grijze kattin duwde zichzelf omhoog en wandelde naar haar leadster toe, om zacht haar snuit tegen diens schouder te duwen. “Dankjewel Oceanstar, je hebt me de perfecte naam gegeven”


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Wishpaw
Member
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True A20e94392acdd71ddc2b4501c9450540
Wortelzzz
51
Actief
n. ;; a feeling that one would like to have or do something or to see something happen; a desire, longing, or strong inclination for a specific thing.

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wishpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Augustus 2018 - Remaining True   Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 8:16

Ze hield haar adem angstvallig in toen haar leader mauwde: "Dan wil ik nu Cavepaw,Wishpaw,Lionpaw en Quickpaw naar voren roepen."Met trillende pootjes was ze naar voren gelopen. nou wist ze heus wel dat Oceanstar en waarschijnlijk alle andere leaders nooit een apprentice een mentor geven die familie is. maar toch. ze had het wel gehoopt. voor haar was het allemaal veel makkelijker als ze bij familie is. stiekem had ze ook wel een beetje gehoopt dat Oceanstar misschien haar mentor zou worden. Hoe kon ze dat nou denken! Leaders nemen meestal geen apprentice! nieuwschierig nam ze haar mentor,Willowbreeze op. het was een slanke,jonge poes maar had een wat loggere uitstraling. ze vond haar zelfs een beetje eng! Boos op zichzelf omdat ze even was geschrokken van de grote poes schudde ze met haar kop. nu maar hopen dat we het samen kunnen vinden! ze had Willowbreeze wel vaker gezien! maar toen had ze nog niet zo veel spieren! Als ik krijger word heb ik vast ook zo veel spieren! hoop ik... anders ben ik wel echt een buitenstaander. ze wierp nog een blik op de poes en besefte dat ze Willow plots lang niet meer zo eng vond. ik hoop dat ze me mag!

Tag: @Willowbreeze


Ceremony Augustus 2018 - Remaining True 903a52b1-29de-5f35-a7db-8fedd952e0ec
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Giphy

Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Giphy


Laatst aangepast door Wishpaw op zo 12 aug 2018 - 17:10; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Rabbitfoot
Member
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Augustus 2018 - Remaining True   Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon_minitimezo 12 aug 2018 - 1:04Oceanstar had nog maar net haar levens ontvangen toen ze al een ceremonie bijeenriep. "Alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, verzamelen. Het is tijd voor een Ceremonie!" Rabbitfoot verzamelde zich bij de tallrock. Natuurlijk had de poes al eerder ceremonies bijeengeroepen, maar de calico kon zich voorstellen dar het een ander gevoel was nu Oceanstar eindelijk haar levens had. Eerst kwamen er een paar mededelingen: Nieuwe kittens, wat fijn was, maar de volgende was wat minder doorsnee. "Ook zal Abysspaw eindelijk haar naam ontvangen al zal ze dit niet doen omdat ze Warrior wordt. Na lang met elkaar te hebben gesproken is er besloten dat Abysspaw een Elder zal worden. Echter zal ze niet in de de Elderden slapen maar in mijn den verblijven. Abysspaw zal vanaf dit moment tot aan haar dood bekend staan als Abysshowl, voor haar dapperheid tegenover Cyber die mij Moons geleden samen met onder andere Lizardpath ontvoerd had. Ze zal haar littekens met trots dragen en af en toe nog mee gaan op Patrols of hier en daar helpen in het kamp. " Rabbitfoot was trots op Abysshowl, ze was een waardig clanlid, maar er gleed een frons over haar snoet toen ze hoorde dat de kattin bij de leader zou slapen. Was dat gebruikelijk? Veel tijd om erover na te denken had ze echter niet, want apprentices werden naar voren geroepen. "Quickpaw doordat je mentor ziek is en niet meer jou training kan verzorgen zal je een nieuwe mentor toegewezen krijgen die hopelijk de achterstand met je in kan halen. Deze mentor zal Rabbitfoot zijn." Een glimlach vormde zich op haar snuit, en ze knikte Oceanstar warm toe. Het was goed om te weten dat ze als mentor waardig werd geschat. "Rabbitfoot ik heb er alle vertrouwen in dat je, je wel raad weet met Quickpaw en hem goed zal begeleiden." Ze raakte kort de neus van haar nieuwe apprentice aan, en glimlachte hem toe. Vervolgens werden er nog een paar apprentices benoemd, en een warrior, Smokefur. Daarna sprong Oceanstar van de rots af, en begonnen katten te verspreiden. Snel zocht ze Quickpaw op, en tikte hem aan met haar staart. "Quickpaw," Begon ze, "Je training is vanaf nu begonnen. Ik verwacht je zo bij de kampingang." Ondanks dat de calico een kalme stem probeerde aan te houden ze straalde van trots. Dit zou haar eerste apprentice worden, en ze kon niet wachten om te trainen. Ze grijnsde nog een keer naar de kater, en verdween tussen de katten, richting de uitgang. Hij kon nog even kletsen met anderen terwijl zij haar poten waste.

tag; @Quickpaw
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Panthersoul
StarClan
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Augustus 2018 - Remaining True   Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon_minitimema 20 aug 2018 - 9:42

Er was zoveel gebeurd in nog geen maan tijd, zoveel verandert sinds de vorige ceremonie. Hij had het nog steeds moeilijk met het verlies van zijn moeder en hij wist dat het nog een tijd zou duren voor hij eroverheen zou zijn. Een apprentice zou dan ook voor wat afleiding kunnen zorgen, dat was als zijn zus hem er een zou geven. Ze hadden namelijk nog niet echt gesproken na wat er allemaal gebeurd was en hij wist dat dat nog moest gebeuren. Toch was het fijn dat hij in ieder geval Routpaw had om tegen te praten erover, ook al was het hem duidelijk dat zij zich net zo schuldig voelde als hem over wat er gebeurd was met Icecloud. Bij het horen van zijn naam, bleef hij kort voor zich uitstaren voor hij zich besefte dat hij naar voren werd geroepen voor de apprentice die er nog stond, Lionpaw als hij het goed had. Hij stond rustig op en liep naar de apprentice toe, waar hij zijn neus tegen die van de ander drukte. "Morgenochtend beginnen we met de trainingen, zorg ervoor dat je bij de kampingang bent bij zonsopgang." Het was even geleden sinds hij een mentor geweest was, maar hij zou zijn best gaan doen om deze apprentice te trainen.


Ceremony Augustus 2018 - Remaining True 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionrose
Member
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True SGesWGg
Linn
788
Actief
The quieter you become
the more you can hear

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lionrose
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Augustus 2018 - Remaining True   Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 18:02

L I O N P A W
Only in art will the lion lie down with the lamb
and the rose grow without a thorn
De jonge kattin van amper 7 manen oud, had niet zo'n geweldige start als apprentice gemaakt. Waar ze heel graag veel had willen doen in haar eerste maan, was de connectie die ze had met haar mentor niet zo geweldig geweest. Zij en Walnutdrop leken gewoon niet goed met elkaar om te kunnen gaan, wellicht omdat hun persoonlijkheden zo erg van elkaar verschilden. Gelukkig had haar moeder ermee ingestemd om haar mentor te veranderen, wat Lionpaw nieuwe hoop gaf dat ze nog steeds gemakkelijk en snel door haar apprentice-carrière heen kon. De stem van haar moeder galmde die dag door het kamp, waardoor de jonge kattin direct zich een weg naar voren baande. Ze wist immers wat ging gebeuren. Abysspaw werd vernoemd naar Abysshowl, maar bleek geen warrior te worden. Lionpaw vond het vrij gek dat de kattin bij haar moeder in de den ging slapen, maar goed, no judging. Het duurde een tijd voordat zij aan de beurt was; een paar goede warriors hadden zojuist een mentor gekregen en Lionpaw keek kort door het kamp. Was er nog iemand voor haar over dan? Toen werd haar naam omgeroepen en de naam van de mentor galmde door haar oren. Haar oom! Ze kende de kater niet zo goed, had er nog nooit echt veel mee gesproken, maar hij was familie. En in haar ogen een goede warrior. Ze glimlachte naar de kater en drukte zacht haar neus tegen die van hem. "Ik zal er zijn!" Sprak ze, helemaal klaar voor haar eerste training met haar nieuwe mentor.
114


Her walk is like a shot of whisky.
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True YiBlTAV
Neat and strong and full of purpose and so many underestimate her punch.
Knocking on heaven's door
:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ceremony Augustus 2018 - Remaining True   Ceremony Augustus 2018 - Remaining True Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ceremony Augustus 2018 - Remaining True
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: