I'll grow up to be just like you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'll grow up to be just like you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Southernwolf
StarClan
I'll grow up to be just like you BBTakD
Bunny
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: I'll grow up to be just like you   I'll grow up to be just like you Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 19:41

Southernkit zat meteen recht toen hij een maar al te bekende geur rook. Hij opende zijn kittenblauwe oogjes langzaam en richtte ze naar de ingang van de nursery, toegeknepen tegen het plotse licht. Hij was nog steedsniet gewend aan het feit dat hij nu kon zien; het was ook natuurlijk nog niet zo lang, een paar dagen maximum. Maar de jonge kitten had nog niet echt een besef van tijd. Het katertje stond op, nog steeds in zijn nest blijvend maar gewoon opdat hij groter zou lijken terwijl hij met een grote glimlach opkeek naar zijn vader. Hij ahd liever zijn vader dan zijn moeder - de kater was gewoon zo sterk en groot en Southernkit wou net zo zijn zoals hem. Dat zijn vader deputy was wist hij op dat moment nog niet; maar het zou later iets zijn waar hij naar zou streven.


I'll grow up to be just like you BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
I'll grow up to be just like you DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: I'll grow up to be just like you   I'll grow up to be just like you Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 21:53

Hij kon het nog nauwelijks beseffen dat hij nu toch echt een vader was, maar het was waar. Vier kittens en hij kon er niet blijer mee wezen. Hij was dan ook misschien iets te vaak in de nursery te vinden, ook al probeerde hij nog steeds zijn deputy taken fatsoenlijk uit te voeren. Wat hem nog wel goed afging, maar het was toch lastiger als er ineens iets bij was gekomen dat zijn aandacht vergde. Dat was ook al zo geweest toen hij Northernfaith als partner nam. Er moest eerst een balans gevonden worden en dat was niet altijd even makkelijk. Toch was hij dan nu ook te vinden in de nursery en een van de kittens leek hem al doorgehad te hebben. "Hey Southernkit," Zei hij zachtjes, terwijl hij kort zijn snuit tegen de jonge kater aandrukte.


If you are strong, you'll find responsibility
I'll grow up to be just like you 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Southernwolf
StarClan
I'll grow up to be just like you BBTakD
Bunny
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: I'll grow up to be just like you   I'll grow up to be just like you Icon_minitimezo 26 aug 2018 - 14:30

De jonge kater greens opgetogen naar zijn vader, de blik in zijn kittenblauwe oogjes nog zo onschuldig. Dat zou niet altijd zo blijven - ooit zou de blik veranderen, misschien naar een arrogante blik, neerbuigend en .. Of misschien zou hij eerder lief zijn, vriendelijk, warm. Maar daar was nu niets van te merken. Hoe hij op zou groeien, dat zou enkel de tijd hun weten te zeggen. Voor nu keek hij nog op naar zijn vader, alsof zijn vader Starclan zelf was, alsof de kater alles wist en niets mis kon doen. Hij wou net zo zijn zoals hem als hij later groot en sterk was. "..A..P..", probeerde de nog geen moon oude kitten, al kreeg hij het woord nog niet over zijn lippen. Het bleef steken tussen de betekenisloze piepjes die hij tot nu toe voortgebracht had. Hij wist niet hoe het moest - het was moeilijker dan het leek, blijkbaar.


I'll grow up to be just like you BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'll grow up to be just like you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: