Howling. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Howling.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistdove
Member
Howling. Tumblr10
Kip
149
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistdove
BerichtOnderwerp: Howling.   Howling. Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 0:15

Howling. Roses_by_thispoisonedone-dbk3eit

Met een schok kwam ze overeind, haar wangen vochtig van tranen. In een grote paniek keek ze rond, omdat alles om haar heen slechts bestond uit duister. Kort sloef koude angst haar om het hart, dat ze nu echt haar zicht verloren was aan welke ziekte haar dan ook teisterde. Alleen toen klonk het klagelijke 'shht' van een andere apprentice die ze met haar wilde manoeuvres had gewekt. Met een lichtelijk versnelde adem ging ze zitten, vermoeid maar opgelucht. Het was slechts een droom geweest, eentje die je nachten teisterden maar die vergeten was zodra je je ogen opende. De duisternis was slechts de nacht die om hen heen was gevallen. Menig ander kat zou genoeg hebben aan het vale licht van de maan en sterren om andere te onderscheiden, alleen haar beschadigde ogen zagen slechts vage, onherkenbare vormen. Zo was het altijd al geweest.
De jonge poes stond voorzichtig op en wist uit gewoonte haar weg naar buiten te vinden. Slaap zou ze toch niet meer kunnen vatten en de donkere den maakte haar benauwd. In hun open kamp kon ze liggen, de frisse lucht in ademen en troost vinden in de maan, want hoewel de sterren voor haar te vaag waren om te zien, kon ze wel de ronde vorm van het hemellichaam onderscheiden. Zou haar moeder nog over haar waken?


&OleanderlakeWell I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
Howling. Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv Howling. MistyosHowling. Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Howling.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: