Middle finger in the air. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Middle finger in the air.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fadingpaw’
Member
Middle finger in the air. 28d73210
M
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fadingpaw’
BerichtOnderwerp: Middle finger in the air.   Middle finger in the air. Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 18:02

Gezeik, gezeur, gejank. Jeezus. Sinds wanneer stond Shadowclan bekend om een stel watjes en piepers? Ze konden zich net zo goed gaan aansluiten bij Windclan want zo leken ze nu wel. Angstige hazen, niet de waarheid onder ogen willen zien en milde straffen geven voor dingen waar gewoon de doodstraf op had moeten staan. Zoals Skullpaw. Rot ventje was het altijd al geweest. Lionstep had gelijk gehad, Acorndust had gewoon regelrecht zijn zielige leventjes moeten beëindigen wanneer die de kans gehad had. Maar nee, ze deden liever katten straf geven die het niet verdiende zoals Wolfpaw maar wel andere die hoogverraad pleegde er mee weg te laten komen. Rot Bloodclanners. Rot clan. Rot alles! Grommend sloeg ze even haar klauw in de aarde en kneedde dit zacht onder haar poten. Haar vacht zag er wat wild en vies uit omdat ze zichzelf amper verzorgde. Ze was te druk met andere dingen dan haar pels bij te houden. Hm. Fadingpw liet haar kopper kleurige ogen rond glijden. Haar blik vallend op de nursury. Daar lag Wolfpaw omdat ze zich zogenaamd misdragen had. Stom, want ze mocht de gestreepte she-cat eigenlijk wel.. ze lag nu ook wel beetje alleentjes in de den zonder de ander. Tenminste, uhm het voelde nu een beetje aan als een soort leegte daaro. De she-cat keek nogmaals naar de den. Twijfelend on Wolfpaw op te zoeken of gewoon de kamp uit te gaan om haar eigen ding te doen.. na even te twijfelen besloot ze toch de poging te wagen. Misschien vond Wolfpaw haar ook wel chill en was ze blij met haar gezelschap? Fadingpaw liep de warme den in. Haar zicht eventjes laten wennend aan de donker. Pas toen ze Wolfpaw haar ogen opving mauwde ze: “Hey Wolf” Met kort haar oren wiebelend. Waspsting leek niet in de nursury te zijn. Misschien even de benen te trekken? Probs. Fadingpaw keek nogmaals rond. De meeste queens lagen te tukken of waren bezig met hun kroost. “Zin in wat gezelschap?” Vroeg ze maar voor de zekerheid.


Middle finger in the air. Fading11
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
Middle finger in the air. Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1106
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Middle finger in the air.   Middle finger in the air. Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 12:33

Mopperend zat ze daar maar, haar kop op haar poten en een dodende blik in haar ogen. In het begin waren er nog een paar apprentices geweest die langs kwamen in de hoop haar te kunnen vernederen, een mislukte poging. Na een paar behoorlijke dreigementen werd ze nu heerlijk met rust gelaten, al durfden nu ook de andere apprentices niet echt meer te komen. Hetzelfde gold voor eventuele nieuwsgierige kittens, die ze dan met wat felle woorden weer terug naar hun ouders stuurden. Punt was, Wolf had rust, maar was ook vrij eenzaam. Toen er dan ook een grijs-witte kat haar kant op kwam hief ze met een frons op haar gelaat haar kop op, wat moest Fadingpaw hier? “Hey Wolf” de warrige apprentice bromde iets dat leek op een begroeting terug. Fadingpaw keek de nursery rond, maar op het moment gebeurde er niet veel. Er gebeurde eigenlijk nooit veel hier, Starclan wat was het saai. “Zin in wat gezelschap?” met een frons keek ze de ander aan. Wow, wilde Fadingpaw oprecht tijd met haar spenderen hier? Ergens zag ze dat wel als een compliment, al was dat niet van haar af te lezen. De poes knikte. "Sure, kom erbij. Alles is beter dan zeurende queens en piepende kittens," de poes geeuwde en rekte zich uit. "Je hebt geen idee hoe afschuwelijk saai het hier is man,"


'A bird sat down and spoke to me:'
Middle finger in the air. Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Middle finger in the air.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: