Butterstar is véél cooler 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Butterstar is véél cooler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlefish
Member
Butterstar is véél cooler BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Butterstar is véél cooler   Butterstar is véél cooler Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 20:23

Littlepaw was op ontdekking gegaan en uiteindelijk uitgekomen bij de fourtrees. Ze keek nieuwsgierig omhoog naar de grote bomen. Allevier waren ze véél groter dan haar; maar dat was ook niet zo moeilijk. Ze was nu eenmaal vrij klein. Vandaar dat ze ook Littlepaw heette, natuurlijk. Zo had haar mama haar genoemd toen ze geboren was, ergens verdoken in het Shadowclan gebied en toen meegegeven met haar oom omdat haar moeder niet voor haar wou zorgen. Oh, hoe waren de tijden toch verandert. Toen was haar moeder gestorven, al wist Littlepaw toen niet dat het haar moeder was en was ze dus ook niet echt verdrietig geweest - en niet lang daarna waren ze op reis vertrokken, waar ze haar vader ontmoet had. Die had ruzie gemaakt met Tallshadow omdat haar vader hen wél wou maar Tall wou hen niet afgeven. Ha, goed dat Littlepaw zelf beslist had dat ze naar Riverclan wou of ze zat vast nog steeds in saai Shadowclan.

+Tallstar eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Butterstar is véél cooler 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Butterstar is véél cooler   Butterstar is véél cooler Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 16:34

Hij was vandaag in een best goede bui. Het was best goed, omdat de zon scheen, de lucht blauw was, er wolkjes in de vorm van yoga waren en hij bovendien een briesje voelde wat de ergste zorgen met zich meenam. Doei zorgen, ga Acorndust maar plagen. Een van die zorgen wilde echter niet weg, en maakte hem stil. Letterlijk, aangezien het een schorheid was waardoor hij zo goed als alleen een piep voort kon brengen. Normaal niet zo'n probleem, maar Tall was niet normaal en hij moest praten! Niet alleen tegen anderen, maar ook tegen zichzelf. Plus: vandaag was zijn zangoefeningdag! Hoe kon hij ooit voor alle katten van de gathering zingen, als hij zijn stem kwijt was?!
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlefish
Member
Butterstar is véél cooler BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Butterstar is véél cooler   Butterstar is véél cooler Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 19:32

De kleine poes merkte plots een andere gedaante op bij de fourtrees, en eentje die haar wel bekend voorkwam. Het was Tallstar, de leider van Shadowclan! Van diezelfde clan die ze verlaten had omdat ze Riverclan eigenlijk veel leuker vond lijken.. Oeps. De langharige calico liep op hem af met een onschuldige glimlach. "Hallo!", mauwde ze, vrolijk maar toch licht nerveus. Zou hij boos zijn op haar omdat ze hen zo makkelijk verraden had? Ze was toen nog maar een kitten geweest, nog jong en onschuldig, en dat was ze nu ook nog, toch? Daarbij, nu hoefde ze geen domme yoga te doen maar kon ze zwemmen in de plaats en dat was veel leuker!
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Butterstar is véél cooler 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Butterstar is véél cooler   Butterstar is véél cooler Icon_minitimezo 7 okt 2018 - 16:11

De kater was nog te druk in zijn hoofd met zijn zangcarriere die veel te vroeg op een ruwe manier ten einde was gebracht om op te merken dat er nog een kat liep. Steeds probeerde hij of het toch niet lukte een woord uit te brengen, al was het maar.. hallo. Accuut schoot zijn hoofd omhoog en keek hij scheel naar zijn neus aangezien er wel degelijk geluid geweest was, maar het had geleken op een jonge poezenstem. Moest dit hem iets duidelijk maken? Was Starclan met grappen aan de gang? Vol ongeloof bleef hij naar zijn neus - en dus mond - kijken. Nieuwe informatie die hij moest verwerken, nieuwe stem. Opmerkelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Butterstar is véél cooler
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: