Never wanted this family anyway 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Never wanted this family anyway

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chillybreath
Member
Never wanted this family anyway Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
928
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Never wanted this family anyway   Never wanted this family anyway Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 20:32

Zuchtend was ze langs de grens gelopen, gelukkig voor haar was ze niks bijzonders tegen gekomen. En normaliter was het niet iets voor haar, maar vandaag vond ze het een goede dag om te kijken wat er aan de hand zou zijn bij de vierbomen. Normaal was ze niet de persoon om weg te gaan van het territorium, want ze had het niet zo op katten van andere clans. Totaal niet eigenlijk. En dat was waarschijnlijk door haar moeder, die lekker met andere katten ging sjansen en kittens ervan kreeg. Hoe ze de Clan nog niet was uitgeschopt, geen idee, maar op de één of andere sluwe manier was haar moeder ver van de clan uitgekickt te zijn. Ze klemde haar kaken stevig op elkaar, stomme moeder. Stom alles. Stomme vader die ze had gekregen, die haar moeder had uitgezocht. Ze nam een diepe ademteug, gelukkig hoefde ze niks meer te maken hebben met haar moeder, tot ze weer naar haar toe zou komen en weer kittens zou gaan eisen. Smokegaze wist hier gelukkig van, maar het maakte haar niet meteen comfortabel. Waarom moest ze zo’n messed up leven hebben?

Tag: Whitenight
Ɓσ
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitenight
Member
Never wanted this family anyway DPKsfdL
Marlie
247
Actief
“Cared about one person and it fucked me up lmao”

CAT'S PROFILE
Age: 29 long ass moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitenight
BerichtOnderwerp: Re: Never wanted this family anyway   Never wanted this family anyway Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 21:07

Okay, zijn leider was dan wel misschien familie van hem, hij was haar drama queen gedrag wel eventjes zat. Het was pas een dag na de nacht dat de Shadowclan zwervers bij hun in het kamp hadden doorgebracht en eerlijk gezegd was het echt, nog netjes zeggend, chaotisch geweest. Zijn tante Oceanstar had twee mede warrior tot leerling benoemend en nog even zouden de zogenaamde ‘nieuwe’ apprentice niet meer te tellen zijn op zijn pootkussentjes. Onderussen waren het er al drie namelijk. Het was een diepe schaamte wanneer je als warrior weer teruggezet werd tot leerling. Ondanks dat hij nooit echt veel had geboeid om zijn mede clan genoten vond hij dit oprecht echt schandalig. Dinspots en Mothrain hadden het alles behalve verdiend. Vooral het incident wat er nog voor gespeeld had voor dat Ocean überhaupt hen terug gestuurd had naar de apprentice den. Ze had de andere tom gepind om de grond zonder waarschuwing en Moth een klap uitgedeeld omdat ze voor haar broer opkwam. Had al die zijn tante soms een masker op gehad? En nu ze haar negels levens ontvangen had deze afgezet? Het leek er wel op in iedere geval. De Windclan leider was letter 390 raden omgedraaid. Als ze het maar niet in haar grijze kop hield om hem ook z’n straf op te leggen wanneer hij zijn mening zou uitte. De grote witte tom schudde zijn kop. Wat een onzin was het ook allemaal. Gezeur en gezeik om niks. Als Shadowclan gewoon een kilometertje veder gelopen hadden dan hadden ze die nacht gewoon in hun eigen stinkende nest kunnen slapen. En had Windclan al dit gedoe niet gehad. Plus hele kamp rook zowat naar die moeraskikkers. Maar even over stinkend gesproken.. een nare vissenlucht vulde zijn neusgaten toen hij de vierbomen bereikte. Blijkbaar iets te ver gewandeld dan hij eigenlijk van plan was. Fronsend keek hij rond. Zijn staart dominant in de lucht zoals altijd terwijl hij trots zijn borst vooruit gestoken had. Iedereen was zijn patser gedrag onderhand wel gewend. Whitenight, zoon van Whitelion, liep een stukje door om te zien waar die rotte lucht vandaan kwam en ja hoor. Daar had je de dader. Een Riverclan poesje. De Windclan warrior kneep even zijn verschillend gekleurde ogen samen en keek haar aan. Niet helemaal zeker waarom, maar deze kat gaf hem een raar onderbuik gevoel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillybreath
Member
Never wanted this family anyway Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
928
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: Never wanted this family anyway   Never wanted this family anyway Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 22:45

Ze kon het niet laten om een diepe zucht te laten horen toen ze ging zitten. Ze vond het verschrikkelijk, kwam ze tot de conclusie. Ze had hier niet moeten komen in de eerste plaats, want dit was niet leuk. Ze wilde terug naar haar eigen territorium met haar clangenoten waar ze alles in de gaten kon houden. Dit was neutraal gebied en wie weet wat er hier zou gaan gebeuren. Toen een windclan geur haar neusgaten bereikte ging haar vacht automatisch wat omhoog. Natuurlijk moest het WindClan zijn. De vieze geur van WindClan. Ze vieze smaak in haar mond die de herinnering van het gesprek met haar moeder terug bracht. Bloed verdomd, ze zou deze kat zo omleggen als het moest, daar zou ze geen moment over twijfelen. Met vernauwde ogen keek ze om naar de witte kater, waardoor ze haar kaken moest klemmen. Want hij leek op hem. En dat bracht een alleen maar viezere smaak in haar mond. ”Wat moet je?” siste ze tegen de kater. Ze zou hier geen moeite aan verspillen, ze zou zich net zo gedragen als tegen haar moeder en niemand die haar zou stoppen.
Ɓσ
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Never wanted this family anyway
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: