Toch niet biologisch genoeg 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Toch niet biologisch genoeg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitenight
Member
Toch niet biologisch genoeg DPKsfdL
Marlie
247
Actief
“Cared about one person and it fucked me up lmao”

CAT'S PROFILE
Age: 29 long ass moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitenight
BerichtOnderwerp: Toch niet biologisch genoeg   Toch niet biologisch genoeg Icon_minitimema 3 sep 2018 - 16:09

Whitenight rekte zich eens uitgebreid uit en liet een duidelijke luie geeuw klinken. Hij was vanaf het Windclan gebied helemaal hierheen gelopen en in zijn beleving was dat aardig ver. Misschien kwam het omdat hij niet al te veel Windclan bloed in zich had en misschien daarom een hekel had aan lang lopen en ‘rennen’. Je kon hem gelukkiger maken met een plas water waar hij in kon dopperen. Maarja, hij was geen Riverclanner. Als één van zijn hazige clangenoten hem zouden betrappen wanneer hij in een rivier zwom zou hij straks net als Dinspots, Mothrain en Wolfhunt ook tot leerling benoemd worden en dat was iets waar hij niet echt naar uitkeek. De witte grote tom likte zijn pluizige borstvacht die trots vooruit stak en liep veder. Zich banend tussen de vier grote eikenbomen. Een prachtig uitzicht, werkelijk waar. Vooral die grote rots die er zo in het midden stond dat alleen toegankelijk was voor de ‘leaders’. Hoe zou dat voelen? Als een machtige leider daar staand? Waarschijnlijk aardig goed. Moet je eens bedenken hoe veel mooie she-cats je wel niet aan de haak kon slaan als je de achtervoegsel ‘star’ zou hebben. Een pracht leven dus.


&Nightpool only
Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
Toch niet biologisch genoeg 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Toch niet biologisch genoeg   Toch niet biologisch genoeg Icon_minitimema 3 sep 2018 - 18:03

Toen de vier bomen eindelijk in zijn zicht kwamen, slaakte hij een zucht. Het zag er mooi uit zo, maar de kater moest toegeven dat hij hier eigenlijk nooit kwam, Fourtrees. Met brede stappen baande hij zich een weg door het gras dat de bomen omringde, zijn ogen strak voor hem gericht. Na een paar seconde kwam zijn pas al tot een stilstand. Voor hem, niet heel ver, maar ver genoeg om niet te zien wie het was, zag Nightpool een witte kater. Eerst dacht hij dat hij niet goed geslapen had en zich nu rare dingen voor de geest haalde. Maar toen hij beter keek zag hij toch echt dat het gestalte niet ver van hem vandaan, niet zijn dubbelganger was. Met een opgetrokken wenkbrauw en een kleine glimlach op zijn snoet trippelde hij op een verhoog tempo naar de vreemdeling. "Mooie vacht." Miauwde de witte prins met een grijns op kop. De kater voor hem had net zo een lange en witte vacht als hij zelf. Daar kon hij zijn bek dus niet over houden want het kwam niet vaak of zelfs nooit voor dat hij iemand tegen kwam met dezelfde mooie vacht als hij zelf. Waar hij overigens erg trots en ijdel over was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Toch niet biologisch genoeg
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: